local-stats-pixel fb-conv-api

Stimuls meitenēm 3.1

21 0

Hey... emotion Takā pieprasījums ir, kaut neliels, bet ir. Es uzdrošinos turpināt.emotion Šoreiz esmu izvēlējusies melnu matu krāsu. emotion

6. padomi ko ieteicams ievērot audzējot garus matus :

1. Pirms jūs uzsākat matu audzēšanu,maksimāli jānogriež visi bojātie gali, jo gari mati izskatās skaisti tikai tad, ja tie ir labi kopti.

2. Regulāra matu griešana ar karstajām šķērēm ir lielisks veids kā uzturēt matus veselus visā to ataudzēšanas procesā.

3. Nedrīkst aizmirst par matu ”barošanu”- matu balzami, maskas, eļļas, tam visam vienmēr ir jābūt, ja vien jūs gribat, lai jūsu mati būtu mirdzoši un veseli.

4. Nekas tā neaizkavē matu augšanu kā straujas temperatūras maiņas. Ne tikai matu taisnošana un žāvēšana ar karstu fēna gaisu kaitē matiem, bet arī tieši saules stari, saunas un pirts apmeklējums bez galvassegas. Lielā salā vienmēr lieciet cepuri, savādāk mati paliks trausli un lūzīs.

5. Sinepju un rīcineļļas maska, stimulēs matu ātrāku augšanu.

6. Periodiski (reizi 2-3 mēnešos, vai skatoties pēc matu stāvokļa) ir jānogriež 1,5-2 cm. Bet atcerieties, matu griešana neuzlabo matu stāvokli, tas ir tikai mīts.

P.S ņemts no - http://dievietei.lv/6-padomi-ka-istenot-sapni-par-gariem-matiem/

21 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Oh, viņai noteikti ir  ļoti skaisti un burvīgi mati. Bet bērnam jau tas ir nedaudz vieglāk, pieaugušākām meitenēm domāju ir vajadzīgs vairāk rūpēties par tiem matiem, jo arī vairak tiek pakļauti nelabvelīgām lietām. Man ir tāpat kā tev, divas dienas un viss. emotion

0 0 atbildēt