local-stats-pixel fb-conv-api

Stimuls meitenēm 2.9

49 0

Paldies, ka neesat nosodošas un neko sliktu nesakat, ka es vienkārši lieku bildītes, un ceru, ka jums tas viss kaut kā tomēr stimulē. Redzu, ka kaut kāda atsauksme tomēr ir, tāpēc nolēmu arī otru daļu šim rakstam izveidot tikai tagad jau ar blondu matu krāsu. Un vēl es jums varētu ieteikt varbūt kaut kādas dabīgas paštaisītas matu maskas, lai būtu interesantāk skatīties šādu tipa rakstu.

Matu maska, matu stiprināšanai.

Maskas recepte ir ļoti vienkārša – sinepes silda galvas ādu, izsaucot asins pieplūdi matu saknēm.

2 ēdamkarotes sausa sinepju pulvera (to var nopirkt garšvielu nodaļā), izšķīdināt 2 ēdamkarotēs karsta ūdens, pievienot 1 olu dzeltenumu, 2 ēdamkarotes olīveļļas (var izmantot arī jebkuru kosmētisko eļļu) un 2 ēdamkarotes cukura (jo vairāk cukura, jo „niknākas” sinepes).

Iegūto masu iesmērēt galvas ādā, jācenšas, lai masa netiek bojātos matos (bojātus matus var ieziest ar kādu kosmētisko eļļu)

Galvu ietīt celofānā, apsiet ar siltu lakatu, dvieli, vai uzvilkt siltu cepuri. Pēc jūsu izvēles.

Gaidīt nāksies no 15 minūtēm līdz 1 stundai, atkarībā no tā cik stipri „dedzina”. Ja var paciest, labāk masku turēt 1 stundu, sapņojot par garu bizi. Ja ļoti „dedzina” – vismaz 15-20 minūtes.

BET UZMANĪBU!!!

Pirmajā reizē obligāti jāiztur 15 minūtes, pat ja jums liekas, ka uz galvas notiek atomkarš.15 minūšu laikā, ne ādai, ne matiem, nekas ļauns netiks nodarīts (izmēģināja daudzi), vēlāk, kad pieradīsiet varēsiet mierīgi izciest gan pusstundu, gan stundu.Šādu procedūru var veikt 1 reizi nedēļā, ja mati ļoti taukaini, tad 2 reizes nedēļā. Maska nedaudz samazina ādas tauku rašanos.Pēc tam izskalojiet matus siltā ūdenī, tad izmazgājiet ar šampūnu. Labākam efektam var izmantot balzāmu matiem.Ja, tiešām gribat ātri tikt pie gariem matiem, masku liekat vismaz mēnesi.Daudziem vīriešiem, pēc šīs maskas regulāras lietošanas, atsāka augt mati, tie kļuva daudz biezāki un stiprāki.

Ja kas tad šo recepti es ņēmu no ''http://dievietei.focus.lv/''

Pati vēl neesmu šo matu masku izmeiģinājusi, bet ļoti vēlos. Ja kāda esat izmeiginājusi, uzrakstat lūdzu komentāros atsauksmes, paldies. emotion

49 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nu jā, ar sinepju pulveri vajadzētu būt dedzināšanai. A ka tev pašai patīk? Mati labi pēc tā visa? Paldies, ka dalies ar mums pieredzē.emotion

0 0 atbildēt

Haha. emotion emotion emotionemotion Varbūt vajag pakonsultēties ar frizieri, vai internetu, ko tāda gadījumā darīt. 

0 0 atbildēt

Man mati gan ir atjaunojusies ,  un tie saskeltie gali ir nozudusi emotion

0 0 atbildēt

Wow, tiešām? Super! Vēl jo vairāk apsveru iespēju sākt lietot to masku. Paldies, ka padalies pieredzē. emotion

0 0 atbildēt

Man jau principā viss ir labi ar matiem, tie ir normāla garuma, apmēram kā 1 vai 10 bildē. Dabīgi taisni, nekrāsoti, īsti daudz nebojāti, un ar galiem arī ir labi, tagad viņi ir palikuši atkal biezāki, jo kad izfilēju tad bija traki, principā to masku tikai gribēju pameiģināt tāpēc, ka gribās ātrāk sasniegt to garumu kad ir mazliet pāri dibenam. emotionemotion

0 0 atbildēt

Tik superīgi ko tādu lasīt, prieks par jums no sirds. emotionemotion

0 0 atbildēt

Ja jūs esat friziere tad tagad man ir vēl lielāks stimuls pamēģināt šo masku, paldies. emotion

0 0 atbildēt

Ļoti jauki. Paldies.emotion

0 0 atbildēt