local-stats-pixel fb-conv-api

Šī veida tetovējumi tiek noņemti visbiežāk – padomā, pirms dari!21

386 4

Tetovējumi ir it visur – liela daļa cilvēku ķermeņu rotā šie skaistie tintes zīmējumi, bet tomēr ne vienmēr tos ir vēlme saglabāt uz ilgu laiku.

Pēdējā laikā tetovējumus zīmē vairāk sieviešu, nekā vīriešu, un 14 % aptetovēto savu izvēli vēlāk nožēlo.

386 4 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Un jātetovèjas pie meistara, kas tiešām labi pieprot savu darbu, lai tiešām dabū to ko vèlies. Man draudzene ilgu laiku pārdzivoja par savu tetovèjumu, kuru veidoja pie kautkāda bijušā cietumnieka, kuru pazinas slavèja kā istu meistaru. Šis meistars sabojāja vinai pusmuguru. Pèc tam daudz nācās piemaksāt, lai salonā profesionālis izlabotu briesmigo tintes pleki uz muguras. Atceros, ka vina divus gadus vasara kautréjās izgerbties un doties peldèties dèl tā tetovèjuma. Tā ka, tiešām labāk savu kermeni nodot profesionālās rokās, lai ari tas maksā vairāk, bet rezultāts bus tā verts. Vèl kā tautā saka, skopais maksā divreiz.
17 0 atbildēt

kaut kā mazuma piegarša emotion

7 0 atbildēt
Man nepatīk cilvēki kuriem gandrīz viss ķermenis tetuvējumos.emotion
8 4 atbildēt

Labākais jau ir tas, ka tā asara nozīmē to, ka tas cilvēks tika "izmantots" cietumā un ar to tatū vēl vairāk šamo pazemotu. Kā redz daudziem reperiem tādas ir, kuras viņi maskē ar pavisam citu paskaidrojumu, kā piemēram, kādu noslepkavojuši vai izdarījuši citu kriminālu lietu.  Bet nu paskatoties, ka viņi staigā ar pusnolaistām biksēm plus vēl asariņa uz acs, liek manīt, ka ir riktīgie dupsī ņēmēji.

6 3 atbildēt

Ja godīgi tetovējumus nevis zīmē, bet ietetovē emotion

0 0 atbildēt

Zinu, ka izņemt vairāk maksā, nekā uztetovēt.

0 0 atbildēt

Nesaprtotu tos cilvēkus kas visulaiku tetovējas, cerams ka viņi zin to ka tas palielina saslimšanas risku ar ādas vēzi emotion

2 7 atbildēt