local-stats-pixel fb-conv-api

Lilija Hudjakova - ļoti talantīga māksliniece.5

230 0

Iepriekš biju uzdūrusies uz ļoti neparastām kleitām, kas veidotas līdzīgas puķēm. Šo rakstu varat skatīt te - http://spoki.tvnet.lv/stilsmode/Burvigakas-kleitas-pasaule/793024. Bet šoreiz ieraudzīju interneta dzīlēs vēl fascinējošākas kleitas, kas salīdzinātas ar dabasskatiem . Nepārspējami skaistas, izbrīnas vērtas. Šīs visas kleitu un dabas kolāžas ir vedojusi viena talantīga krievu māksliniece - Lilija Hudjakova. Modes sintēze ar fotogrāfiju . Šis ir viņas jaunākais projekts "Mode un Daba", kurā viņa salīdzina slavenu dizaineru kleitas ar dabasskatiem . Ja arī tev ir iepatikušās viņas mākslas kolāžas, tad droši vari sekot viņas jaunākajiem darbiem instragramā. Šeit ievietoju tikai dažas kolāžas, jo to ir ļoti, ļoti daudz un katra ir apbrīnas vērta. Iespējams, arī vīriešus šīs kleitas neatstās vienaldzīgus, bet to jūs droši varat rakstīt komentāru sadaļā.

Gribētos arī uzzināt vai paši dizaineri ir iedvesmojušies no dabasskatiem, bet tas nav svarīgi, jo kleitas ir vienkārši burvīgas un aci piesaistošas. Iespējams, Lilijas Hudjakovas mākslas kolāžas būs iedvesmas avots kādam modes māksliniekam. Nu ko, ideja arī pašmāju modes māksliniekiem, kas varētu iedvesmoties no Latvijas dabasskatiem vai ne :)

230 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Satriecoši! emotion

14. vispār pasakaina,,,

11 0 atbildēt

Visas ļoti superīgas, bet 9. aizķēra... Forša ideja māksliniecei - salīdzināt kleitas ar dabasskatiem.

4 0 atbildēt
Nu tā es arī rakstīju rakstā, ka viņa veidojot kolāžas ņēma slavenu dizaineru kleitas un atrada atbilstošu dabasskatu emotion
3 0 atbildēt

fantastiskas kleitas

2 0 atbildēt

Tiešām FANTASTISKI skaistas un krāšņas kleitas...

2 0 atbildēt