local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, kuras sievietes kļūdaini uzskata par seksuālām.18

100 5

Sieviešu modes pasaulē ir noticis neliels apvērsums: ir noskaidrojies, ka itin visas starp sievietēm populārās drēbes šķiet vīriešiem nepievilcīgas, neseksuālas un vispār, dīvainas. Kopsummā „The Daily Mail” antireitingā (kuru veidoja pēc vīriešu aptaujas) ir iekļauti 10 visnepievilcīgākie drēbju elementi.

Kopsummā, viss ir vienkārši: lai patiktu vīriešiem, būtu jāizvairās no tiem apģērbu un stila elementiem, kuri viņiem nepatīk. Tātad, 10 lietas kuras sievietes kļūdaini uzskata par pievilcīgām:  

 

Galvas apsēji. : Pēc vīriešu viedokļa, uz sieviešu galvas nekam, izņemot matus, nav jābūt. Nedz matu gumiju, nedz mežģīnes, nedz matu želejas. Pētījums ir apliecināja, ka vīriešiem patīk glaudīt sieviešu galvas un viņus kaitina, ja tam traucē kaut kādi priekšmeti. Tātad visi modes dizaineru argumenti ir ne vairāk kā reklāmas triks. Izrādās, ka vīriešiem galvas apsējs asociējas nevis ar hipiju laikiem, bet ar tenisistu Bjornu Borgu, kurš bez apsēja nekad nav spēlējis.  

 

Leggingi. : Leggingi ir palikuši populāri pavisam nesen, bet šis bikšu un zeķubikšu hibrīds ir palicis par īstu hītu. Tas ir noticis dēļ tā, ka adekvātu maiņu džinsiem ir grūti atrast. Turklāt leggingi ir ļoti labi sader ar gandrīz visu, izņemot vīriešu priekšstatus par seksualitāti. Vīriešu dzimuma pārstāvji uzskata, ka leggingi nav seksuāli, jo tie pilnīgi neko neslēpj. „Nav nekāda noslēpuma. Te ir kājas, te ir pēcpuse. Nekā interesanta” – uzskata vīrieši. Turklāt vairākām sievietēm, kuras valkā tāda tipa drēbes, kājas izskatās pēc cisiņām, kas arī pretējam dzimumam nepatīk.

 

Smokingi. : Sievietes vispār reti valkā smokingus – pat dīvaini, ka šis garderobes elements ir ticis „noņemiet šo nost” reitingā. Kārtējo reizi dizaineru domas par sieviešu smokingu seksualitāti ir cietušas smagu sakāvi. Galvenais iemesls – neērtas drēbes, kuras slēpj rokas un dekoltē zonu. Vīrieši, kuri kā zināms, mīl ar acīm un izmanto savu iecienīto argumentu – mēs esam ļoti vienkārši, mums nepatīk noslēpumainība, tāpēc nepatīk arī smokingi.

„Labi”, - saka sieviete un skrien uz veikalu, lai nopirktu kaut ko ne tik noslēpumainu. Protams, ka nopērk leggingus vai afgani bikses... Un atkal tas ir garām.

Reklāma
Reklāma
100 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

1. Uggi ir pretīgi! Par tiem ir pilnīga taisnība-tie smird!

5 0 atbildēt

par legingiem gan ne visai gribas piekrist.

4 0 atbildēt

Kā man nepatīk tās Afgani bikses vai kas tās ir..emotion

Nekas tāds ļoti dīvains nepiestāv sievietēm...

4 0 atbildēt

99.99% heteroseksuālo vīriešu no modes gandrīz neko nesaprot.... Tāpēc nav vērts šos faktus uztvert nopietni. Īpaši zinot to faktu, ka lielāka daļa vīriešu uzskata ka būtu labāk ja sievietes vispār staigātu plikas :DDD

3 0 atbildēt

Tātad mani secinājumi - vīriešiem nepatīk to ko nevar ātri novilkt :D

3 0 atbildēt

FUUUUU taaas bikses!!!

3 0 atbildēt

rakstam pilnīgi piekrītu!

3 0 atbildēt

Viss tik patiesi uzrakstits...pilnigi manas domas :( neko pielikt, ne atnemt...

2 0 atbildēt

super, man dikti patika. 

2 0 atbildēt

Pret legingiem, ja tos valkā sieviete ar skaistām kājiņām nav pretenziju, pret pārējo gan

2 0 atbildēt

baigi - man ir gan legingi, gan gladiatoru sandales - bļeģ.:D:D:D:D

1 0 atbildēt

lai gan esmu meitene, piekrītu teju visam.. emotion vienīg pašai šad tad melnie legingi kājās, jo grūti atrast patiesi melnas zeķubikses un lielās saulenes, tās gan ņammm emotion 

1 0 atbildēt

Nenēsāju neko no augstākminētajiem :)

1 0 atbildēt

+ lielās saulenes dikti smuki izskatās uz galvas emotion un ja kāds te par 1. puntu ko saka, ta saulenes ir ļoti viegli un ātri noņemamas emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

nekad dzīvē, nekas no tā man nav ne bijis, ne paticis :D

0 0 atbildēt

ma  šķiet ka kambinizonam nav ne vainas :)

0 0 atbildēt

bulšits :D

0 0 atbildēt