local-stats-pixel fb-conv-api

Kādiem vīriešiem tiek dota priekšroka?3

96 0

Sveiki,

Pasaulē pastāv cilvēki ar dažām etniskajām piederībām. Katrai rasei ir savi unikāli vaibsti un ķermeņa uzbūve. Bet pasaulē pastāv noteikti skaistuma standarti kas ir skaists, un ne visas rases tiek uzskatītas vienlīdzīgi izskatīgas.

Šajā rakstā es gribu koncentrēties uz vīriešiem. Varu atsevišķi izveidot rakstu par sievietēm. 👳🏾👨🏻👱🏻

Pēc pētījumiem ne visi vīrieši tiek uzskatīti vienlīdzīgi izskatīgi vai iekārojami. Daudzas sievietes pasaulē dod priekšroku Kaukazoida(baltās rases), Latino un melnādaino vīriešiem. Toties Āzijas vīrieši skaitās vismazāk iekārojamākie sievietēm. Pētījumiem tika izmantoti dati no programmām kā Tinder vai OkCupid, kuras cilvēki izmanto, lai atrastu partneri. ❤️

Nesen bija veikt pētījums:
http://www.psypost.org/2018/01/study-men-women-view-mixed-race-male-faces-attractive-white-faces-50614
Šo pētījumu veica Dienvidmissisipi universitātē atklājot, ka aizvien vairāk cilvēku redz jauktās rases vīriešus par visizskatīgākiem. Varbūt viņu izskats daudzām sievietēm liekas savādāks?

Varbūt sieviešu izvēli arī ietekmē stereotipi vai televīzija? Kad skatos, piemēram, amerikāņu televīziju tur par iekārojamākiem parasti rāda melnādainos vīriešus. Bolivudas filmās visiekārojamākie vīrieši ir ziemeļindieši, kuri ir parasti ar gaišu ādu, spiciem sejas vaibstiem, proporcionālu augumu.
Ir arī stereotipi attiecīgi katrai etniskajai grupai, piemēram, vīrieši no Eiropas izrurās pret sievieti kā vienlīdzīgu. Latīņu vīrieši ir romantiskāki. 🌹Šie stereotipi var ietekmēt sievietes izvēli.

Varu arī pieminēt materiālo stāvokli kā faktoru. Jo ir sievietes, kuras meklē vīriešus ar noteiktu statusu sabiedrībā vai materiālistiski stāvokli.

Šis ir mazs apkopojums par šo tēmu. Varat izteikt savas domas komentāros.📝

Amerikāņu ķīniešu komiķis Jimmy O. Yung
Austrāliešu komiķis Neel Kolhatkar
96 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Kādi vēl skaistuma standarti... Sapņot jau var par pasaules zvaigznēm,bet,ja lemts apprecēt kaimiņu Peksi,tad tā tam būs būt. emotion
3 0 atbildēt

Sk, tad man vajag apprecēt mulatīti, un sīkais būs pievilcīgs visām sievietēm. Ok emotion  

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt