local-stats-pixel fb-conv-api

Ir radīts kaut kas unikāls vīriešu modē!4

53 3

Vienmēr, ejot iepirkties un stāvot pie skatlogiem, ir dilemma- pirkt kaut ko ērtu, bet ne visai elegantu vai tomēr elegantu, bet ne tik ērtu.

Apģērbu dizaineris, Rav Matharu, ir mēģinājis atrisināt šo mūžīgo problēmu ar ērtuma un elegances savienošanu. Viņa idejas bija visdažādākās, bet viena tika atzīta par labu esam. Ir radīts jauns Nike firmas sporta bikšu uzvalks.

Kad tu uzmet savu pirmo acu skatienu uz šo garadarbu, tad tu nodomā “Wow! Tas ir kaut kas stilīgs!”. Tomēr, tad pieslēdzas tavas smadzenes un atgādina tev, ka šis, tā sauktais uzvalks, ir pagatavots no 4 sporta bikšu pāriem. Un tad tevī iestājas kārtējā dilemma, par to vai tas tiešām ir ģeniāli vai drīzāk ļoti neizdevies problēmas risinājums.

Par pamatu šim uzvalkam ir ņemtas 4 parastākās flīsa sporta bikses, kuras tu vari atrast jebkurā sporta veikalā arī pie mums Latvijā. Ja tevī rodas iedvesma pašam pašūdināt kādu jaunu uzvalku, tad šis šķiet, ka varētu būt viens no vienkāršākajiem veidiem.

Modes pazinēji atzīst, ka šis “uzvalks” varētu uzrunāt brīvā stila piekritējus, bet, cilvēki, kuri patiesi tiecas pēc elegances, nekādā gadījumā šādu komplektu neiegādātos.

53 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Trenniņtērpa uzvalks? papildināt ar pāris strīpām, un nomainīt zīmolu, un attiecīgais kontingents būs laimīgs.

5 0 atbildēt
Žakete vēl ok, bet bikses gan nevisai..
0 0 atbildēt
Vai taads jau ir paardoshanaa?
0 0 atbildēt