local-stats-pixel fb-conv-api

Brilles tavai sejas formai-: )1

46 0

1. Ovāla sejas forma

Ovālai sejas formai piestāv jebkura briļļu forma, jo uzskata, ka šāda sejas kontūra ir ideāla. Briļļu rāmja platums var būt vienāds vainedaudz platāks par visplašāko sejas daļu. Seko līdzi briļļu un sejas proporcijām. Galvenais, lai brilles nebūtu pārāk maziņas vai pārāk lielas tavai sejai. Citu ierobežojumu attiecībā uz briļļu izvēli nav.

2. Apaļa sejas forma

Apaļas sejas īpašniecēm labāk izvēlēties kvadrātveida brilles vai noapaļotu taisnstūrveida formu ar lielām lēcām, lai vizuāli seja izskatītos nedaudz pagarināta un vairāk līdzinātos ovālam. Tāpat arī krāsains briļļu ietvars vizuāli samazinās sejas apaļumu.


NĒ: Apaļas vai ovālas formas brilles padarīs tavu seju vēl apaļāku, tāpēc no tādām izvairies. Tāpat arī tev nepiestāvēs brilles, kas nosedz vaigu kaulus.

3. Kvadrātveida sejas forma

Ja tev ir kvadrātveida sejas forma ar smagu apakšējo zoda līniju, tad izvēlies ovālas vai apaļas formas saulesbrilles, lai vizuāli nomaskētu zoda līniju. Tev labi izskatīsies lielas, apaļas brilles aviatoru tipa brilles. Arī krāsaini briļļu rāmji ir pieļaujami.

NĒ: Kvadrātveida un taisnstūrveida brillēm.

4. Sirdsveida sejas forma

Tev piestāvēs brilles ar šauru briļļu ietvaru. Tu pat vari izvēlēties caurspīdīgu briļļu ietvaru. Tavai sejai piestāvэуы koķetas brilles "cat eye" stilā, noapaļotas un aviatoru tipa brilles. Izvēloties brilles, raugies, lai to platums būtu mazāks par pieres platumu.

NĒ: Tev nepiestāvēs liela izmēra brilles ar lielu skaitu dažādu detaļu.

5. Garena sejas forma

Tev jādod priekšroka praktiski jebkuras formas lielām brillēm. Taču vislabākā izvēle būs kvadrātveida brilles ar platu rāmi. Raugies, lai briļļu rāmis nepārsniegtu tavu sejas platumu.

NĒ: Tev nepiestāvēs mazas brilles vai brilles ar šauru rāmi.

46 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://SpotLight.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

tagad lūdzu par vīriešiem. jo es nezinu kādas brilles man pirkt.

2 0 atbildēt