local-stats-pixel fb-conv-api

Bērnu aizstājēji 👶🏻0

28 0

Sveiki,

Pirms dažiem gadiem es vienā žurnālā izlasīju interesantu psiholoģisku teoriju. (diemžēl neatceros tā nosaukumu) Tā kā mūsdienās bērnu radīšana ir daudz maz pašu izvēle, nevis pienākums, tad daži izvēlas nerādīt pēcnācējus vai neadoptēt bāreņus. Bet tādiem cilvēkiem rodas vajadzība par kādu rūpēties, jeb kompensēt bērna neesamību, un tad vajag aizstājēju.

Par piemēru varu pieminēt stereotipu par ,,kaķu sievietēm”, kuras parasti ir vientuļas un izvēlas kaķu kompāniju nevis ģimeni. Ne vienmēr tie ir kaķi. Esmu redzējusi dāmas, kuras dod priekšroku suņiem 🐕 un rūpējas par viņiem kā mazuļiem.

Mūsdienās paliek arvien populārākas dzīvā izskata bērnu lelles no silikona. Par īpašu cenu viņas var pat pasūtīt, lai izveido pēc sava vēlamā izskata. 👶🏼 Šīs lelles ir īpaši pieprasītas sievietēm vai pāriem, kuriem pašiem nav bērnu.
Viens no iemesliem, kāpēc cilvēki tās grib, ir mazāk rūpju nekā par īstu mazuli. Viņām nevajag regulāri mainīt autiņu, pieskatīt, barot utt.

Pēc manām domām tā ir katra cilvēka izvēle, bet man kaut kā lelles vai mājdzīvnieki nespētu aizstāt īstu bērnu. Mājdzīvnieki kā kaķi vai suņi ir kompanjoni, bet bērni ir savas dzimtas turpinātāji.

Varat savas domas izteikt komentāros...

Vice dokumentālā filma par pāriem, kuri labāk pērk dzīva izskata bērnu lelles.
Dokumentālā filma pat britiem 🇬🇧, kuri labrāt nopērk dzīva izskata lelles, lai aizstātu bērnus.
28 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000