local-stats-pixel fb-conv-api

Zvaigžņu cienīgs skaistums, pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, tagad pieejams2

10 1

Mūsdienās gājiens uz kosmētikas salonu ne vienmēr ir lēts prieks, tāpat arī straujais dzīves ritms un ikdienas pienākumi dara savu, taču tāpēc vien daiļā dzimumam pārstāvēm nevajadzētu aizmirst, ka katrā no viņām mīt “dieviete”, kura vēlas tikt pamanīta.

Mainoties līdzi laikam un gaumei, īstenu izrāvienu piedzīvojusi arī skaistumkopšanas nozare, pārsteidzot ar jaunām, inovatīvām bezvadu tehnoloģijām un īpašu profesionālās kosmētikas izvēli ādas kopšanai mājas apstākļos.

Vadošās skaistuma tehnoloģijas apvienotas vienā mobilā rokas ierīcē piedāvā risināt ādas problēmas pašā saknē un ikdienu parūpēties par savas ādas stāvokli – padarot to tvirtāku, mirdzošāku, jaunāku, par papildus ieguvumiem nemaz nerunājot – tas ir ērti lietojams mājās apstākļos un parūpēsies par laika ietaupījumu, kā arī palīdz ietaupīt līdz pat 90% no līdzekļiem, kurus tērējat ejot uz skaistumkopšanas saloniem.

Ar šo bioloģiski aktīvo jaunības sistēmu atgūsiet muskuļu liftingu, tvirtāku kakla un dekoltē zonu. Kā arī varēsiet viegli atbrīvoties no dubultzoda. Šodien mūsdienu tehnoloģijas ļauj sasniegt optimālus ādas atjaunošanas rezultātus ar maigu metožu palīdzību, kas ir labvēlīgas gan mūsu ādai, gan audiem.

BYAS Sejas lifteris piedāvā veikt vairākas procedūras. Kamēr visas parastās sejas maskas paliek tikai ādas virspusē, patentētas multi–sinhronās tehnoloģijas (HIIMT®emotion ievada ādu atjaunojošās un muskuļus relaksējošās sastāvdaļas kā jonizētos SYN-AKE® dziļākajos ādas slāņos, kur tie pilnībā iedarbojas naktī, izmantojot augstas intensitātes jonu maskas tehnoloģiju®. Šīs specializētās jonizētās maskas sastāvdaļas ir daļa no Galvaniskā Lifta® formulas. Rezultātā āda saglabā tās maksimālo elasticitāti un dabisko izskatu, nevis kļūst neatgriezeniski “sastingusi”, kā tas ir gadījumos, kad apstrāde tiek veikta ar botulīna toksīnu.

Tāpat tiek nodrošināta ādas tīrīšana, detoksikācija un ādas dziļā apgāde un atjaunošana. Turpmāk jūsu āda izskatīsies veselīga, svaiga un starojoša. Hialuronskābes kompleksa pozitīvi jonizētās molukulas ar pozitīvo jonoforēzi tiek ievadītas dziļākajos ādas slāņos, kur tās realizē ilgtspējīgo pretnovecošanās iedarbību un aktivizē fibrošūnas, lai tās atkal ražotu dabīgo kolagēnu un elastīnu.

“Ikviena sieviete vēlas justies īpaši un kā gan to izdarīt labāk, ja ne parūpējoties par iekšējo harmoniju un labsajūtu, ko nodrošina veselīgs un kopts izskats. BYAS Sejas lifteris būs ilgtermiņa ieguvums, kas palīdzēs uzlabot sejas stāvokli jebkuros apstākļos. To var paņemt līdzi somiņā, kad dodaties ikdienas gaitās, vai tālākā ceļojumā. Tāpat tas ir daudz mobilāks un modernāks pirkums skaistumkopšanas saloniem, kuri pašreiz izmanto lielas un dārgas aparatūras. Sejas lifteris ir drošs un efektīvs līdzeklis, kurš palīdzēs Jūsu ādai vienmēr izskatīties koptai un svaigai,” norāda Ilze Kurēna, BYAS.lv vadītāja.

Velti šīm procedūrām tikai 10 minūtes dienā un jau pēc dažām nedēļām kļūsti jaunāka un starojošāka! Jau pēc vienas procedūras rezultāts ir acīm redzams! BYAS Sejas lifteris piedāvā risinājumu visām jūsu vēlmēm sejas ādas kopšanai!

10 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Izklausās pēc reklāmraksta.

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt