local-stats-pixel fb-conv-api

Vai marihuāna spēj uzlabot attiecības?51

618 20

Plaši apspriests temats gan izklaides, gan veselības un ārstēšanās ziņā. Varbūt tieši tas palīdzēs uzlabot tavas attiecības ar mīļoto.

Reklāma
Reklāma
618 20 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 51

0/2000

Pēdējā laikā sāk izskatīties, ka pret ikvienu problēmu palīdz marihuāna. Jūties slikti? Uzpīpē. Garlaicīgi? Uzpīpē. Problēmas ar meiteni? Uzpīpējat kopā. 

Kāpēc sabiedrībā aktīvi tiek bīdīts tas, ka kaut kas ir jālieto? Vai tas būtu alkohols, tabaka vai marihuāna. Vai tiešām cilvēce ir tik degradējusies, ka bez kaut kā ievilkšanas vai izdzeršanas vairs nespēj ne izklaidēties, ne atpūsties, ne pavadīt laiku? 

62 1 atbildēt

Atzīšos, pats esmu šīs "mūsdienu" narkotikas upuris. Esmu to lietojis pietiekami bieži,lai saprastu, ka ir laiks beigt. Tā nav nemaz tik nekaitīga,kā mums stāsta. emotion Pazīstu dažus labus indivīdus,kas smēķē zālīti apmēram 2-3 reizes nedeļā... Viņi ir kartupeļi. Vistīrākie dārzeņi. Neko vairāk tur nevar pateikt... Vai es parakstīšos par dekriminalizāciju? Jā. Vai es atbalstu dekriminalizāciju? Nē. Tā nav nekas vairāk, kā inde,kas ar laiku saēd mūsu smadzenes.

28 5 atbildēt

Neatbalstu šo marihuānu, kas nekas nepalīdz! Piekrītu Boyman komentāram pasaule ir degradējusies! Laikam visi pēc šī komenta marihuānas pīpmaņi saliks mīnusus, bet man vienalga, jo viņi ir smadzenes atkurījuši! Fuck that shit!

29 7 atbildēt

Zālīte ir labs līdzeklis kā atbrīvoties no alkoholisma.

emotion  Beidzas atkarība no alkoholisma, sākas atkarība no narkotikām.

20 2 atbildēt

Uz ko cilvēce iet?!emotion

16 5 atbildēt

Marihuāna manās attiecībās nekad nav traucējusi. Kaut ko uzlabojusi? Ņu nezinu gan. 

Bet atzīšu- laba alternatīva alkoholam.

14 6 atbildēt
Kā man šie āksti cepī,kas kautko čīkst,ka ķipa degradē utt. emotion Vnk. gar zemi. Pelēkās šūniņas.Ko teiks,tam ticēs.emotion. Pazīstu kādus 3 cilvēkus,kuri pīpē zāli jau gadus 10 un vairāk. Vienam doktora grāds ķīmijā,vienam fizikā. Viens mākslas nozarē kāp pa kāpnēm. Vēl divi,kuriem ar nav ne vainas. Savas tukšās runas,maigi sakot varat iespraust sev dibenā. emotion
8 0 atbildēt

Pirms iepazinu marihuānu,biju degradēts urļiks.  Tagad vismaz neesmu urļiks

9 3 atbildēt

sex is just never the same without it

8 2 atbildēt

Ja nevari saprasties ar savu otru pusīti, tad kāpēc Tu ar viņu esi kopā? Marihuana tur nekādīgi nepalīdzēs.

7 1 atbildēt
Kā man patīk tādi komentāri,vismaz pasmieties var par tādiem kuri nezin par ko iet runa. Degradācija no marihuānas līdz asarām var nosmieties emotion
5 1 atbildēt

Paaugsies un sapratiis! emotion

Musu plausas nav domatas oglekla monoksidam.

THC tev liek justies radosam un atbrivotam tikai tapec ka ta iedarbojas uz tavu CSN, tas ir tas ko narkotikas dara!

Un tas ka marihuana nav adiktiva ir konkrets BS, ja interese kapeec, varu uzrakstiit privaati.

 

Liels pluss BoyMan!

3 0 atbildēt

dabīgā atlase emotion

4 1 atbildēt

Tas ir TIK ZEMISKI, ka attieciibu notureeshanai nepiecieshamas narkotikas! Tizlaakais, ko jebkad muuzhaa esmu dzirdeejusi. Attieciibas kuru uzlaboshanai nepiecieshama marihuaana NEKAD nebuus noturiigas, vai nu kopaa nonarkosities, pazudiis visi dziives meerkji un paliksiet laimiigi gultaa draazhoties un piipeejot, vai arii kursh pirmais atmetiis-tas aizies. Amen

6 3 atbildēt

labs rakstsemotion

2 0 atbildēt

Piipeejiet zaali ,jaa tas ir ljoti feini un jauki. Amsterdamas universitate to ir pieradijusi daudzaas programmaas. kaa tur jau viens mineja komentaros - nav ko darit ? Uzrauj kaasi ! Netiec maajaas no lidostas ? Turpini lidot uzvelc kasi ! utt. Taka paljaujieties shim briinumam vinsh jus pacels sparnos. 

2 0 atbildēt

marihuāna? ne e, es dodu priekšvēnu heroīnam

1 0 atbildēt

Man ir labāks jautājums - Vai marihuāna palīdz nokļūt attiecībās, jeb vnk dabūt meiteni? emotion

1 0 atbildēt

Esmu divsimt procentu pārliecināts,ka viņi pīpē vistīrāko marihuānu. emotion Neprasi,kā varu būt pārliecināts, jo interneta vidē to nedrīkst apspriest,nemaz..

1 0 atbildēt
Raugs cukurs ūdens kas spirtā ir tik ķīmisks? Jebkurš smēķētājs piekritīs ka labāk smēķēt tīru tabaku nevis veikala cigaretesvai arī tuvarbūtnēsi dzirdējis par tādu augu kā tabaka tabaku var arī droši audzēt mūsu platuma grādos un nav jāpiemeklē īpaši radītas šķirnes Vairums marihuānas šķirņu ir izveidotas selekcijas ceļā tāpēc sastāvi tik ļoti atšķiras Un man nepatīk ka cilvēki aizstāv gaņu un saka ka no tās nerodas atkarība diemžēl zinu daudzus cilvēkus kam ir pamatīga atkarība. Nemaz nesaku ka nedrīkstat uzkurīt tikailūdzu dariet to ar mēru
1 0 atbildēt