local-stats-pixel fb-conv-api

Uz slavas asmens1

Kamēr mūsu klubi citvalstu čempionātos hokeja līdzjutēju priecē ar faktu, ka ir iekļūts izslēgšanas spēļu turnīrā un mēdiji apskata Gunta Galviņa jaunā līguma peripetijas, tikmēr pašmāju čempionātā piektdien uz ledus kāps visi mūsu valsts čempionāta stiprākie spēlētāji, jo sāksies izslēgšanas turnīra pusfināli.

Kā pirmie laukumā dosies „SmsCredit.lv” un „Liepājas Metalurgs” spēlētāji (spēles sākums 17.00 Inbox ledus hallē). Šis mačs varētu izraisīt vislielāko skatītāju interesi, jo „SmsCredit.lv” komandas sastāvā atrodas divi spēlētāji, kas atzīti par LAČ regulārās sezonas labākajiem savās nominācijās. Tā pēc ilgāka pārtraukuma(SmsCredit.lv nepiedalījās pirmās kārtas play off izspēlē) J.Kļujevskim (Thomas Sabo labākais uzbrucējs) būs jāapliecina savas snaipera dotības. Savukārt R.Kazānovam(Thomas Sabo labākais vārtsargs) būs jāapliecina teiciens, ka vārtsargs ir puse no komandas un jārāda sava labākā spēle, lai uzveiktu pastiprinātos metalurgus. Papildus odziņu šai spēlei piedos fakts, ka līdz pat regulārās sezonas priekšpēdējai spēlei nebija skaidrs, kura no šīm komandām ieņems regulārā čempionāta otro vietu un pēdējā savstarpējā cīņā uzvarētāju nācās noskaidrot „bullīšu” sērijā, kurā kreditori izrādījās veiksmīgāki. Tikmēr Liepājas metalurgi aizvadīja pirmās play off spēles ar negaidīti izslēgšanas turnīrā iespraukušos „Rīga’95” komandu. Liepājā divas pārliecinošas uzvaras(10:0;8:1), bet atbildes spēlē Rīgā nodrebēja liepājnieku „baltkrievs” – J.Kalniņš, kurš pēc četrām ielaistām ripām savos vārtos tika nomainīts ar N.Grīnvaldu. Liepājas komanda mača turpinājumā veiksmīgi noslēdza play off sēriju un uzvarēja ar 4:5, bet saglabāja neziņu par to, kurš stāsies vārtos izšķirošajās spēlēs. Šajās trijās spēlēs atzīmējās no Krievijas jaunatnes līgas(MHL) piekomandētais liepājnieks – A.Kuzmenkovs(5+3) un Baltkrievijas atklātajā čempionātā sezonu aizvadījušais aizsargs – E.Siksna(1+4).

Tajā pašā dienā un vietā(Inbox, 20.00) sagaidāma jau regulārā čempionāta uzvarētāju – „Ozolnieki/Monarhs” iznākšana spēlē pret HK ”Juniors”, kas ceļā uz pusfinālu samērā pārliecinoši pieveica „Zemgale/JLSS” komandu(6:2; 3:1; 3:2B). Laukumā redzēsim arī čempionāta labāko aizsargu Thomas Sabo vērtējumā – M.Bogdanovu, kas ir arī rezultatīvākais visa čempionāta aizsargs. Savukārt komandas kapteinis Ē.Bisenieks uz jautājumu - vai komanda ir gatava izslēgšanas spēlēm, atbildēja: „Komanda šobrīd ir lieliskā formā un viņiem(domāts HK „Juniors) būs jācīnās, lai uzvarētu kādu spēli. Nevienu spēli neatdosim”. Pagaidām papildinājumu Dinamo kluba sistēmā spēlējošiem HK „Juniors” nav no kurienes gaidīt, jo nedaudz vecākie kolēģi devušies uz Mitišču „slikto” viesnīcu. Noteikti laukumā redzēsim ierasto sastāvu, kas vienlaicīgi ir arī Latvijas U-18 izlases kodols.

30 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Copy- paste +

0 0 atbildēt