local-stats-pixel fb-conv-api

THOMAS SABO labākie spēlētāji4

THOMAS SABO 2011./2012.gada LAČ sezonas labākie spēlētāji

Pasaulē pazīstamais zīmols THOMAS SABO sadarbībā ar iknedēļas LAČ(Latvijas Atklātais Hokeja Čempionāts) apskata veidotājiem noteikuši 2011./2012.gada LAČ sezonas labākos spēlētājus nominācijās – labākais vārtsargs, aizsargs un uzbrucējs.

Par visas sezonas labāko vārtsargu atzīts – Renārs Kazānovs(SmsCredit.lv)

Dzimis – 1984.gada 27.oktobrī

Augums /svars -189cm/91kg

Iepriekšējā sezona – „Zemgale/JLSS”

Pagaidām vismazāk zināmais laureāts plašākai publikai, tāpēc tuvākajā laikā plānojam par viņu sagatavot atsevišķu rakstu. Šo sezonu Renārs iesāka pārliecinoši un savā debijas reizē „SmsCredit.lv” komandā stājās vārtos pret esošajiem čempioniem – „Liepājas Metalurgs” un palika „sausā”, atnesot savai komandai uzvaru 4:0. Renārs tika atzīts par LAČ pirmās nedēļas labāko vārtsargu. Nākošreiz Kazānovs atzīmējās, kad atkal izcīnīja „sauso” uzvaru(2:0) pret tā brīža vicelīderiem „Zemgale/JLSS” komandu un tika atzīts par ceturtās nedēļas labāko vārtsargu. LAČ devītajā nedēļā Kazānovs vārtos stājās trīs reizes un kopumā ielaida tikai trīs ripas, tajā skaitā atkal tika aizvadīta „sausā” spēle pret „Liepājas Metalurgs” komandu. Jāpiemin arī sezonas priekšpēdējā spēle ar „Liepājas Metalurgu” , kurā izšķīrās otrās vietas liktenis kopvērtējumā. Supergarā „bullīšu” sērijā atkal Renārs ar saviem kreditoriem bija pārāks(4:3) pār vēju pilsētas audzēkņiem. Tagad „SmsCredit.lv” ir nodrošinājuši sev vietu pusfinālā un, ļoti iespējams, ka tajā atkal viņiem pretī stāsies „Liepājas Metalurgs” komanda.

Labākais visas sezonas aizsargs – Mihails Bogdanovs(Ozolnieki/Monarhs)

Dzimis – 1976.gada 17.septembrī

Augums/svars – 178cm/92kg

Iepriekšējā sezona – „Ozolnieki/Monarhs”

Savulaik bijis Latvijas U-18 izlases kapteinis un 6 spēles aizvadījis Latvijas izlases sastāvā pasaules čempionātos. Mihails visu sezonu aizvadīja vienmērīgi un regulāri guva rezultativitātes punktus. Trīs reizes atzīts par nedēļas labāko aizsargu un ir visas līgas rezultatīvākais aizsargs.

Labākais visas sezonas uzbrucējs – Jurijs Kļujevskis(SmsCredit.lv)

Dzimis – 1986.gada 24.septembrī

Augums/svars – 178cm/79kg

Iepriekšējā sezona – „SmsCredit.lv”

Viens no visu laiku rezultatīvākajiem Latvijas U-20 izlases uzbrucējiem. PJČ U-20 D1 aizvadītas 10 spēles un gūti 9 punkti(3+6), PJČ U-20 augstākajā divīzijā aizvadīto 6 spēļu laikā gūti 4(2+2) punkti. 2007./2008.gada sezonā kļuvis par LAČ čempionu „Rīga2000” sastāvā. Šosezon divas reizes atzīts par nedēļas labāko spēlētāju. Šo nedēļu laikā viņam divas reizes izdevās het trick. LAČ 12.nedēļā tika gūti trīs vārti pret HK”Prizma” un 16.nedēļā gūti 5(4+1) rezultativitātes punkti spēlē pret HK „Juniors”.

THOMAS SABO visus laureātus sveiks ar savas jaunās kolekcijas tematiskās līnijas spilgtām personībām „Rebel at Heart” balvām.

20 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

čalis bildes labajā malā riktīgi līdzīgs Sotniekam.Tas gadījumā nav viņš pirms dažiem gadiem?

4 0 atbildēt

rakstā minēts , ka Kļujevskis 2007./08.sezonā kļuva par Latvijas čempionu un blakus Sotniekam ir arī Bērziņš(Kļujevska galva nosedz).

0 0 atbildēt