local-stats-pixel fb-conv-api

Spēka treniņprogramma. Part 24

85 0

Part 2 - GreySkull LP
Part 1 - Stronglifts 5x5

85 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Pac pēc sevis esmu novērojis, ka Tiklīdz kāpj Tupiens, tā viss parējais pavelkas līdz....  Lai arī esu tikai tāds cilvēks kas uz zāli iet tikai dēļ tā lai par cūku nepārvērstos, nēesmu nekāds baigasi Guru....

Lai gan  nesen sēžot Lauku mazmājiņā uzdūros rakstam vecā avīzē. par to kapēc jātaisa Bāzes it sevišķi Tupiens.. Izrādās ka Kājas aktīvi piedalās ķermeņa apasiņošanas procesā, tā esot kā otrā sirds, un jo spēcīgākas kājas jo sirdij ir vieglāk... Turkāt kājas ir lielākais Cilvēka muskulis tad tā noslogošana veicina testosterona izstrādi organismā, kas savukārt veicina muskuļu masa pieaugumu visā ķermenī...

Pieļauju ka varbūt ķļūdos bet tas īstenībā ir viens no iemesliem kapēc es Pirmdienās moku kājas....

Kā otrais iemesls varētu būt tas, ka 1dienās tupšanās stienis kā likums ir brīvs emotion jo visi kačā pupu emotion

Taču galvenais Jautājums ir Vai Lielāka muskuļu masa palīdz vieglāk nodedzināt lieko tauciņu...

0 0 atbildēt

Nu jāatstāj arī te komentārs tā kā šī laikam ir mana tēma(fitness, bb, PF utt...), palasīju izsecināju ka šis raksts būtu reālāks pēc izpildības procesa nekā tas iepriekšējais... nu vienīgā kā pietrūkst tas ir tehnikas, šādu rakstu ir ļoti daudz un variācijas ir milioniem... čomiem varbūt arī noderēs kas izprot bet kas nē tas tā arī neķersies klāt.... Ak jā... ie vēl viens: Ko darīt, ja progress sāk apstāties? 

Pieņemsim, ka sportists ir pildījis šo programmu jau 3 mēnešus un apstājies pie pietupienu svara 120kg, kad vairs ''+'' piegājienā nav spējis sasniegt 5 atkārtojumus. Šādā gadījumā no esošā svara noņemam 10% un turpinām šo pašu shēmu līdz atkal sasniedzam progresa apstāšanos. Šajā gadījumā sportists ciklu turpinās ar 108kg. 

Šitam gan nepriekritīšu laikam... cik esmu bijis iesprūdis  un netiku augstāk, kā arī ar ko es trenējos un veicu sportway video materiālus.... visi iesaka reālu lietu kā  mēģināt svaru palielināt par gramiem, ir reālas mazās ripas pa 100, 200, 250gramiem ar kuru palīdzību var pārvarēt šitos iesprūdienus (reali strādā)... protams jāseko ko ēd cik reizes ēd un cik ēd....  kopumā raksts nav slikts, bet nu atkal sarakstījis reāli laikam kāds pro kurš neatcerās kadai publikai vins to pasniedz.

0 0 atbildēt