local-stats-pixel fb-conv-api

Par loģisku liekā svara nomešanu! #120

244 0

Īsa šī raksta priekšvēsture.

Vakarā sēžu skype, kad man atraksta kursabiedrene- Pelēci, es atradu baigi labo diētu. Loģiski, ka man rodas jautājums kādu. Izrādās, ka meitene uzdūrusies šādam brīnumam.

Citēju" Pirmais kilograms bija nost otrajā dienā. Sākumā svēros vairākas reizes dienā un praktiski katru reiz bija kādi 100-200 grami mazāk. Kopā pa nedēļu nepilni 6 kilogrami ir mīnusā."

To izlasot biju pārsteigts. Vai tiešām ir vēl tik stulbi nezinoši cilvēki, kas tic šādām brīnumdiētām. Tīri intereses pēc pats aizpildīju Stokholmas testu, vislabāk man patika šī vieta- "Tev pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa 9.95 € par septiņu dienu notievēšanas kursu, kurā iekļauts viss Tev nepieciešamais svara samazināšanai un noturīgiem rezultātiem."

Bet metot pie malas ievadu- kā tad nomest svaru?

244 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Es gribētu paprasīt kā ir ar tiem cilvēkiem, kuri var baigi daudz ēst, bet svars nepieaug, pat ja gribētos? Bankā caurums? :D

6 0 atbildēt

Kurš dod sūdu. Pieņemšanās svarā-  the way it is. 

3 0 atbildēt

tajā paša Stokholmas diētas testā raksti kādu svaru gribi, vienalga būs par daudz.: D nemainot citus parametrus,  ierakstīju 87 - rezultātā jānomet līdz 69. Ierakstīju 69 jānomet līdz 62.  :D 

0 0 atbildēt

Ļoti loģiski un pamācoši aprakstīts, malacis!

0 0 atbildēt

Īsti gan negribētos piekrist šādam diētas plānam. Tu esi apskatījis cilvēka organismu, kā vienkāršu kaloriju krāsni. Gan cilvēka organisms ir kaut kas komplicētāks par kaloriju dedzinātavu, gan pārtika nav tikai tauki, ogļhidrāti, olbaltumvielas. 

0 0 atbildēt

Bet par tām reklāmām - diētu plāniem un brīnumtabletītēm, kas dienā sola zaudēt bezmaz vai kilogramu, tiešām smiekli nāk. Kur var būt tik apdalīti cilvēki, kas uz tā visa uzķeras?

0 0 atbildēt
Biju lasījis interesantu rakstu par kalorijām ,ka visas nav vienādas , jo ir bioloģiskās kcal piem alkaholā ir daudz bet kā ,ja tur ir 0g tauku, 0 g olbaltumvielu un 2-8 g oghl, tas ir tāpēc ,ka kcal mēra dedzinot ,bet alkahols ir uz spirta, tik pat labi jau kokoglē ir 10000000 kcal, jo dedzinot atbrīvojas tik daudz ,bet apēdot ogli tik kcal jau neuzņemsi. Kkas neloģiski sarakstiju , bet rakstaa ,ko lasīju bija teikts ,ka paši zinātnieki strīdas par kcal , to veiduun.tml
0 0 atbildēt

Kopumā izskatās, ka interese ir, turpinašu rakstīt. Paldies par komentāriem!

0 0 atbildēt
Teikšu tā: man pazīstami cilvēki patiešām ir nometuši 5kg nedēļas laikā. Tur ir visdažādākie uzdevumi, kā auksta duša 5min pēc pamošanās, kefīra glāze launagā utt. Gribat ticat, negribas neticat, bet darbojas.
0 0 atbildēt
Loti interese! Tu tik forsi un saprotami uzraksti!! Paldies!!
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt