local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijā beidzot tapis instagrama profils sporta cienītājiem2

Latvijā beidzot ir tapis instagrama profils īsteniem sporta cienītājiem. Ja Tev ir apnikušas bildes, kur meitenes pozē pie tualetes spoguļa vai arī džeki liek bildes, ko ēduši pusdienās, piedāvājam Jums ielūkoties šajā profilā. Šeit cilvēki svīst sporta zālē, dedzina kalorijas stadionā un uztur sevi formā vienkārši parkā.

Šeit ir sākot no vienkāršiem , publiski nepazīstamiem vārdiem, līdz pat tādiem cilvēiem, kā Kristaps Porziņģis, Laura Ikauniece un Mairis Briedis. Aicinājām uz interviju pašu instagrama konta autoru, lai uzzinātu vairāk, kāpēc šāds profils ir tapis:

Kāds ir šī profila mērķis?

Latvijā ir daudz sportisku cilvēku, un viņi nav tādi, kas saņemās tikai uz vasaras sezonu. Šie cilvēki mīl to, ko dara un dara visu cauru gadu. Ir apnikušas cacīgās bildes, gribas vienu sportisku profilu, kurā varam apkopot gan jau titulētus sportistus, gan tādus, kuri un panākumiem vēl tikai tiecās.

Kontam pagaidām ir maz sekotāji. Ir doma, ka viņi pieeaugs?

Viss ir atkarīgs no pašiem cilvēkiem. Bez Jums mēs nevaram nekas būt, katrs jūsu ''followers'' dod mums iespēju jau rīt tikt kaut kur talāk. Varbūt cilvēkiem liekas, ko gan tur piesekos, kāda jēga, bet ja šādi padomā gandrīz visi, nekur netiksim. Tāpēc ceram uz cilvēku atsaucību. Ceram, ka Jums patiks.

Arī Tu vari tur nokļūt, ja vien iesi ātrajai ēstuvei ar līkumu, svīdīsi sporta zālē un iesūtīsi viņiem savu treniņa bildi. #staystrong

18 4 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Forši ja liktu kādas bildes arī no random cilvēkiem, nevis tikai pazīstamie Porziņģi un Brieži

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt