local-stats-pixel fb-conv-api

Kā piecelties no rīta: 10 soļi, kuri palīdzēs izskatīties pēc cilvēka.1

86 4

1)Uzlieciet pareizo mūziku

Izvēlieties modinātājam pareizo melodiju. Tai jābūt mierīgai un nevajadzētu krist uz nerviem. No rītiem mēs vairāk reaģējam uz apkārtējām skaņām.

Kad pieceļaties no gultas , ieslēdziet savu mīļāko dziesmu vai radio. Ķermenim uzreiz gribēsies pielāgoties ritmam , noskaņojums uzlabosies un gulēt vairs tiešām negribēsies.

2) Atrodiet motivāciju piecelties

Motivācija liks jums piecelties no siltās un ērtās gultas, un ķerties klāt svarīgām lietām. Norādiet savu mērķi no rītiem. Piemēram , izvest suni rīta pastaigā vai pabeigt skolas darbu . Piecelties var palīdzēt arī domas par garšīgām brokastīm.

3) Ieslēdziet gaismu vai atveriet žalūzijas

Piecelties palīdz gaisma, vislabāk saules. Ja piecēlāties pirms saullēkta , tad ieslēdziet pēc iespējas vairāk gaismas izmantojot elektrību.

Tumsā aktīvi izdalās miega hormons – melatonīns.

4) Staigājiet vismaz 9 minūtes

Pastāv teorija , ka tieš pēc 9 minūtēm organisms piecelsies uz visiem 100%.

5) Pasmaidiet

Paskatieties savu mīļāko seriālu vai vienkārši smieklīgas fotogrāfijas Instagramā.

Tas palīdzēs piecelties, jo izdalīses serotonīns, ko dēvē arī par ‘’Laimes hormonu’’ .

Var arī pieejiet pie spoguļa un smaidiet, ja pat negribās. Smaidiet par vienkāršām lietām. piemēram, par to, ka jums ir mājas, ģimene, draugi. Esat laimīgi.

6) Rīta rosme

Īsi fiziskie treniņi ne tikai palīdz piecelties , jo asins ātrāk nonāk līdz smadzenēm , bet arī uzlabo jūsu fizisko stāvokli un padara jūs laimīgus no padarītā darba. Tātad katru rītu izvelciet no skapja paklājiņu un veiciet pāris vingrinājumus. Nav pat svarīgi kādus, galvenais kustēties.

7) Vannas istaba

Kad tieciet līdz vannas istabai , nomazgājaties ar aukstu ūdeni. Tas ir stress priekš ķermeņa, un tas nozīme, ka jūs tiešām piecelsieties.

Pie tam, kosmetologi saka, ka auksts ūdens pasargā ādu no ādas sārtuma. Āda būs dabīgā krāsā. Ja ir laiks , tad no rīta izvelciet no ledusskapja pāris ledus kvadrātiņus un ‘’noslauciet’’ ar viņiem seju. Tāda procedūra palīdzēs uzlabot ādas stāvokli, palīdzēs piecelties un palīdzēs atbrīvoties no ziliem riņķiem zem acīm.

8) Izdzeriet glāzi ūdens.

Pēc vannas procedūrām izdzeriet ūdeni. Tas ir spēcīgākais modinātājs priekš jūsu ķermeņa. Ūdens “palaidīs” gremošanas procesus , un organisms sapratīs, ka ir laiks celties . Profesionāli sportisti sāk dienu tieši šādi.

9) Apēdiet garšīgas brokastis

Domas par saldo kafiju un garšīgo omleti no rītiem palīdzēs jums piecelties. Nelieciet robežas, mēģiniet kaut ko jaunu. Ja ar omleti nepietiek , tad uztaisiet sviestmaizes klāt, lai justos enerģiskās. Galvenais – nepieēsties . Radīsies smaguma sajūta un ķermenis gribēs atpakaļ gultā.

10) Dzeriet kafiju.

Kur tad bez tā? Tikai ziniet robežas. Ja esat izdzēruši vienu kafijas krūzi , tad jāuztaisa pauzi vismaz uz 3-4 stundām , lai ķermenī nenonāk pārāk daudz kofeīna.

Un jā, protams, ejiet gulēt laicīgi – cilvēka norma ir 7 līdz 9 stundas miega.

Jauku dienu .

86 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 2 atbildēt