local-stats-pixel fb-conv-api

Ja vēlies naktī izgulēties, šis ir vēlākais dienas laiks, kad dzert kafiju6

Tiem, kuriem kofeīns nepieciešams gandrīz tikpat ļoti, cik skābeklis, diena bez kafijas šķiet teju neiedomājama.

Taču, lai normāli funkcionētu ikdienā, nepietiek ar kafiju vien – svarīgs ir arī labs miegs naktī.

Diemžēl nereti kafijas dzeršanu un kārtīgu izgulēšanos ir pagrūti apvienot.

Kaut arī kofeīns uz katru cilvēku iedarbojas citādi, tā lietošana dienas laikā var ietekmēt to, cik labi izguļamies naktī.

Ideāls variants ir nedzert kafiju pēc pusdienlaika, taču parasti nekas slikts nenotiks, ja tu to iedzersi, vēlākais, divos pēcpusdienā.

Taču, ja tevi regulāri moka miega problēmas, tad nevajadzētu dzert kafiju vēlāk par divpadsmitiem.

Un tomēr katram cilvēkam tas ir individuāli – izmēģini pēdējo kafijas tasi dzert dažādos laikos un tad novēro, kā tas ietekmē tavu miegu naktī.

8 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Es vispār nesaprotu cilvēkus,kas saka - "Bez kafijas nevaru pamosties,dzīvot un vispār eksistēt..." Tas nozīmē,ka tu,draudziņ,esi atkarīgs. Tāpat kā no alkohola. No alkohola vienīgi ātrāk noindējās,bet no kafijas izskalo kalciju un ūdeni ārā,un tad ap 40 gadu vecumu sāk parādīties locītavu un kaulu sāpes,jo dien dienā esi "uzmundrinājis" sevi. Pats es kafiju lietoju ļoti reti,tikai tad,ja darbā tiešām nekā citādāk nevar un nāk lūziens virsū. Pašlaik,kopš sāku nodarboties ar sportu,sāku sekot līdzi ko ēdu,dzeru ūdeni normālos dienas devas daudzumos,izguļos adekvāti un nelietoju alkoholu,nav bijusi nepieciešamība pēc kafijas,arī pat ja ir gulēts 6h vai mazāk,un maiņa ir 8+h.

4 0 atbildēt

pirms gulētiešanas izdzeru puslitriņu kafijas un parubos. 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt