local-stats-pixel fb-conv-api

Izmēģināju "Stockholm-health" diētu, gandrīz nomiru20

100 3

Nu tā,imēģināju to stockholmhealth dietu un gandrīz kāju atstiepu. Tā nav dieta, bet veids, ka nobendēt tautu.

100 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Nu kad cilvēki sapratīs - lai normāli paēstu, ar vienu diētu nepietiek, vajag vienlaicīgi ēst pēc vairākām diētām! emotion 

9 0 atbildēt

Esmu mēģinājusi brīdināt cilvēciņus, ka šī diēta ir vienkārši bīstama, bet cilvēki nez kāpēc ka nozombēti seko šiem afēristiem, nevis turas pie normala uztura režīma.

Bez uzbāzīgas reklamas vēl ir neskaitāmi feikprofili, kuri sociālajos tīklos lielās ar lieliskiem diētas rezultātiem. "Draugu" administrācijai par šiem feikprofiliem ir ziņots n- tās reizes, bet acīmredzot, parak laba naudiņa nāk, un neviens no viņiem nav dzēsts.

6 0 atbildēt

Visu nenoskatījos gan dēļ kvalitātes, gan dēļ pasniegšanas stila, gan tēmas (tas viss man ļoti traucēja), bet nu cik dzirdēju pirmajās minūtēs - kā vispār var ticēt, ka kaut kādas mistiskas tabletes tev palīdzēs? Ja tu(ne autors, bet cilvēks kas šo lasa) grib notievēt, BEIDZ ĒST ČIPSUS, beidz iet uz hesburgeru, mcdonaldu, picērijām, nez kur vēl tev patīk, ēd rīsus, vistu, dārzeņus, gurķus, griķus, es pat visu nezinu, neēd sālītas lietas, neēd eļļainais.. lietas emotion Pie tā visa - aktīvi sporto, kaut vai tā pati skriešana, visvieglākais, bet ļoti efektīvs treniņš, manuprāt. Ja vēl mājās vari 30min atvēlēt kaut kādiem vingrinājumiem, tad vispār. Protams, ka ir grūti, domā tievajiem nav grūti? Es neesmu nekad bijis resns, tāpēc es nezinu kā tas ir, ja ir lieks svars, cik grūti ir, bet tici man - man nav vieglāk. Katram cilvēkam ir jāpierod pie slodzes, nevajag novelt visu uz svaru. Galvenais ir dedzināt tās kalorijas, mums visiem ir viedtālruņi, ir 100 aplikācijas kuras var ikdienā ieslēgt, jo telefons mums visiem ir līdzi, tur parādīs cik daudz esi kustējis, cik kalorijas sadedzinājis utt, skrienot ir speciāli maciņi kurus var uzlikt ap roku, iekšā ielikt telefonu, atkal redzēsi cik esi nodedzinājis. Sāc ar mazumiņu, neforsē. Un nosaki savu ideālo svaru pats, nevis kāds random cilvēks kurš pat nav adekvāts to noteikt.

4 0 atbildēt

Tagad zināsim. emotion +

2 0 atbildēt

Jums visiem vajadzētu saprast vienu lietu - problēma nav kilogramos, bet gan centimetros!

Ja cilvēkam ir skaists ķermenis, tad ir vienalga cik tas sver. Muskuļi ir x2 smagāki par taukiem. Tieši tauki ir ienaidnieks nr1. Lai no tiem tiktu vaļā ir jārada kaloriju deficīts. Lai to izdarītu ir šāda formula:

90% rezultāts virtuvē un 10% zālē.

Tas nozīmē, ka pareizs uzturs ir atslēga un nav obligāti jāsvīst katru dienu zālē. Kļūstiet katrs pats sev par treneri un dietologu, palasiet informāciju par to kā strādā cilvēka organisms un kas tam vajadzīgs. Necentieties iet kaut kādas Cosmopolitain 10 dienu diētas, jo tās tikai attīra zarnu traktu palīdzot ''nomest'' kaut kādus kg, vai arī liek badināties, pēc kā zaudtais nāk atpakaļ ar uzviju. Ja gribi, lai kaut kas mainās, ir jāmaina paradumi.

2 0 atbildēt

Mamma vienu laiku izmantoja šo "diētu", bet, kā mācīts mediķis ātri saprata, ka daudz kas tur ir OK, bet ļoti daudz ir fuflo, kas var novest pie veselības traucējumiem. Pati pamainīja diētu, svaru arī zaudēja un ieguva viņai tīkamas receptes nākotnei un iedvesmu mainīt ēdienkarti uz veselīgo pusi. 

1 0 atbildēt

Sāku klausīties un secināju, ka šis raksts ir murgs. Beibe vienkārši nevarēja saņemties to ievērot. 

Protams nav viegli. Pirmās dienas mēdz būt, ka reibst galva. Ir reāli grūti to ievērot. Ēst gribas reāli, itsevišķi no sākuma, bet izdarīt to var. Un svaru arī var nomest. Es aptuveni 3,5 mēnešu laikā nometu 30kg. Pēc tam tas viss gāja lēnāk un man tā viņu paika bija reāli piegriezusies.

Nav ko muldēt, ka nestrādā. Strādā. Tas ko viņi muld, ka tas ir viegli, foršu un garšīgi gan ir muldēšana.

1 0 atbildēt
Atceros, kad es to testu aizpildīju, atbilde bija, ka man ir 0 lieku kg vadoties pēc vīriešu kaut kādiem kritērijiem. Tālāk lasu un smejos - lai es iegūtu lielisku svaru, man nepieciešams piereģistrēties un man sastādīs individuālu diētas plānu... Ja ir fuflo, tad ir fuflo emotion
0 0 atbildēt

Kad dietu ietur tad bļa nekadus konservus nevajag ēst bļa emotion

0 0 atbildēt