local-stats-pixel fb-conv-api

Gripa nāk! Vai esi gatavs?19

73 0

Pagājušajā nedēļā reģistrēts pirmais gripas slimnieks. Pirmajam gripas slimniekam analīzēs konstatēts B tipa gripas vīruss. Tas vēl neliecina par gripas sezonas sākumu, bet atsevišķi saslimšanas gadījumi drīz jau sekos. Gripas sezonas sākumu speciālisti neprognozē ātrāk par decembri. Parasti gripas sezona sākas pēc skolnieku ziemas brīvlaika - janvāra sākumā, un tā ilgst līdz martam-aprīlim. Saskaņā ar ekspertu aplēsēm šosezon izplatīti būs divi A un divi B tipa gripas vīrusi ar vidēju intensitāti un SPKC neprognozē ārkārtas situāciju saistībā ar gripu. Jāatgādina, ka apvienojumā ar citām saslimšanām gripas sekas sekas ir neprognozējamas un iespējami nāves gadījumi. Pērn reģistrēti 39 nāves gadījumi saistībā ar gripu. Šo slimnieku vidējais vecums bijis 70 gadi, un neviens no viņiem nebija vakcinējies. Runā, ka cilvēki, kuri vakcinējas, ar gripu slimojot vieglāk vai neslimojot vispār.

73 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

gripa ņem tad, kad samazinās alkohola līmenis asinīs.

9 0 atbildēt

Gripa nav bijusi nu ļoooti sen. Lielākais, ko ziemā dabūju, ir iesnas un nē, neesmu potējies, netaisos arī. 

4 0 atbildēt

Aukstums jau klāt, tagad vēl ar gripu baida. Un es vēl neticēju, ka dzīve nav rožu lauks

4 0 atbildēt

Man pat iesnas nav bijušas kādus 15 gadus.. Veselīgs dzīves veids, daudz sportoju, skrienu garos gabalus pat ziemā.. peldos aukstā ūdenī.. vairākus gadus pēc skolas gāju tikai ledainā dušā.. daudz arī pirtīs eju un pēctam lecu sniegā, āliņģos..

tā teikt mazliet slimoju tikai skolas gados kad vecāki lika pumpēt visādu zarazu.. emotion

 

Ārā cilvēkiem uz mani skatoties parasti auksti, vai arī domā, ka atsaldētais.. emotion Ārzemēs darbā ar pirms gadiem es pie -6 maikā strādāju citi tirinās pufaikās.. bļauj tik are you insane.. emotion a man džemperī karsti ja kustos..

3 0 atbildēt

Nav gripa jāmeklē, tā atnāks pati. Tik nezinu vai vakars būs, vai rīts! ;D

2 0 atbildēt

Ir jabūt Debīlam lai Potētos pret gripu, Jo uz vakcīnas ir skaidri un gaišu uzrakstīts ka tā nenostrādā vienmēr. emotion

T"a ir kārtēja naudas izkāsšana..

3 1 atbildēt

Es rūdos... Darbs katru maiņu ir caurvējā. Šobrīd puņķojos, bija arī viegli grādi, bet nu iet uz otru galu. Parasti man ir tā- ja pārlaižu kkā to pirmo piegājienu, tad pēc tam ir grūti saslimt. Un pavasarī ir otra tūre, kad paliek siltāks...

2 0 atbildēt

Ej tu ar savu vakcīnu reklāmu! emotion

Es tādus vakcīnu upurus, kas "neslimo vai slimo viegli" esmu atskatījusies - nebūtu potēti, mož i nesaslimtu. Sapotējās un sprāga nost.

1 0 atbildēt

Ir tāda lietiņa kā propolis.... paņem 300gr spirta 100gr propolisa sajauc kopā un neviena gripa neņems!emotion

1 0 atbildēt

es burtiski nekad neslimoju emotion !

3 3 atbildēt

jau tapat slimoju. a vel gripa  nāk :/ ehh

0 0 atbildēt
Iedzersu dzintariiti odekolonu bushu spirktaks neka jebkad
0 0 atbildēt

Poh...Sadošu tai gripai kārtīgi pa muti, un neslimošu visu gadu !!

0 0 atbildēt

Jā, esmu. emotion

0 0 atbildēt