local-stats-pixel fb-conv-api

Fitness Manā Dzīvē! KONKURSS16

186 0

Sveiki draugi. Biju rakstījis kaut kur spokos kad nepiedalīšos šāda veida konkursos, bet cik es skatos mums šeit ir vieni skrējēji utt. Un cilvēki kas reāli nodardotos ar Fitnesu un svariem nav izlikti, vai arī kautrējas vai arī nezinu kas par lietu. Esmu šeit lai atvērtu Jums mazliet vairāk durvis uz skatu fitnesā un kā tas ir mainījis dzīvi man. Šajā rakstā aprakstīšu kā sāku trenēties, kļūdas, tehnika, būs dažas bildes no progresa, mazliet pieķersim arī uzturu :) Patīkamu lasīšanu un skatīšanos.

186 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Labs progress. Var redzēt, uz kāda pamata radies Sportway projekts. emotion

Runājot par konkursu, es arī pamanīju, ka nopietnie sportisti īpaši nerunā par sevi. Laikam jau vairākumam tāds mindsets un nav tieksmes par sevi plaši runāt. 

8 0 atbildēt

Ļoti labi, malacis. Un ļoti labs Sportway projekts.

5 0 atbildēt

Nu kā jau parasti es par meitenēm, gribēju prasīt kā nocopēji tādu zaķi 2. bet turpinot lasīt ievēroju 6. fotto. Bet par rakstu liels paldies tas rosina uz pareizu trenēšanos .

1 0 atbildēt

Trenēties 6 reizes nedēļā naturāli ir iespējams (piemēram, push/pull/legs/rest/repeat), ja prot slodzi sabalansēt. Tas nozīmē, ka katrai muskuļu grupai nav 15-20 seti un katrā setā nav jāiet all out tā, ka nevar vēl nedēļu trenēties. 

0 0 atbildēt

Tika minēts kad trenējos 3 reizes nedēļā, nav tiesa - trenējos 4 reizes, visas dienas sadalītas pēc mani paša programmas , bet strikti nepieturos pie tās, strādāju uz izjūtām, bija pielikts vēl 5 treniņdiena, bet sakarā ar darbu  + projektu , nevar apvienot ! 

Bija komentārs par lieliem svariem un 6 dienām, tas tiesa uz lieliem svariem 6 dienas nepastrādāsi bez nekā, ir jāsakārto viss teiksim tā fenšui. lai muskuļu grupas nekonfliktētu savā starpā, un jā parastie mirstīgien neviens tā netrenējas, tādas intensitātes treniņi var būt tiem kas startē kaut kur.

Njā tur viens anonīmais minēja ka tie kas trenejas pagrabos zina vairāk nekā es emotion  Tiešām Aivars Grigjānis trenējas Ogre  old school stilā un ir daudz citu, bet runa par tiem kas trenē citus pašiem neko nezinot, veidojas tā sauktamais bariņš kurā viņš sāk saukties par treneri, bet nekur tālāk netiek, tas ir no reālās dzīves, ja protams ir zināmi tādi super treneri - laipni lūgti, rakstam privāti un tiksimies projektā , aprunāsim rezultātus, izrunāsim kas ir trenēts un kas ir pēc viņa programmas izsities kkur augstāk.

0 0 atbildēt

Pārmocijis biji sevi riktīgi, organisms tika novājināts, tādā veidā arī sākas visāda tipa traumas, optimālais treniņā laiks ir 90 ar kardio ne vairāk, ja nu vienīgi tu lieto aminoskābes, jo pēc stundas vai ap to sākas muskuļu noārdīšanās. Cik sapratu trenējos bodybuildinga stilā, tur jau nav svars galvenais , bet atkārtojumi un piegājieni un no anatomijas puses pieejas ja tu taisi piemēram bicepsu - līdz pilnai muskuļa atjaunošanai bez papildvielām ir līdz 10 dienām, tb tu ar lielo intesitāti vnk nedevi atpusties muskuļiem un tie noārdījās , paši sevi aprija. Piemirsu pierakstīt par tirpoņu, tā parādās kad no muguras nerviem, tiešām ir paveicies kad netika dabūta kāda diska trūce vai kkas tāds. Lucky man!

0 0 atbildēt

nu ar tiem treneriem ir kā ir, man pašam ir bijusi slikta pieredze, vēl 17 gados biju aizgājis uz rīgas sporta zāli Activ life, piegāju pie trenera  pajautāju lai palīdz un  parāda - kā vietā es dabūju ar pirkstu parādītus trenažierus no kuriem ne velna tad nesapratu, pajautāju kur var dabūt programmu, atbilde dabūju man nav laika....  mēnesi pabakstījos un sapratu ka tas nav man..  

0 0 atbildēt

Neapvainojis bet var redzēt, ka esi biezs , ja tāda formā dabuji tādu meiteni. 

0 1 atbildēt