local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve uz rekonstrukciju. Veselīgs dzīvesveids.4

39 0

Veselīgs dzīesveids- sapnis, kurš mīt lielākajā daļā pieaugušo cilvēku, mērķis tikai stiprajiem.

Vēlos uzsākr rakstu sēriju, kurā izglītošu savu lasītāju par to, ko cilvēka dzīvē nozīmē veselīgs un sportisks dzīvesveids un kā tas izskatās mūsu ikdienā. Protams, ja raksts nopelnīs pietiekošu atzinību tad tikai turpināšu un turpināšu ar nākamo.

No personiskās pieredzes varu spriest, ka vairumam cilvēku pat nav nekādas saprasšanas, ko tas vispār nozīmē. Šādu nejauku situāciju ir diemžēl radījuši visnedažādāko produktu ražotāji, kuri caurām dienām to tik vien un dara, kā ar reklāmu palīdzību, kuras nereti ir ļoti rūpīgi nomaskētas pat pašā prātam neaptveramākajā vietā, skalo mūsu smadzenes vienā laidā radot dažnedažādākās ilūzijas, kā viņu produkts mums palīdzēs beidzot tikt uz zaļās līnijas un sasniegt brīnumrezultātus. Un protams, cilvēks kā jau vienmēr vieglākā un ātrākā ceļa meklētājs labprātāk skries tam pakaļ un pat nevēlēsies atvērt acis uz reālo situāciju. Pie tam ja vēl šāds cilvēks arī pārliecina savus draugus, tad tur var veidot veselu sektu.

Bet skarbā realitāte slēpjas tajā, ka viss ir daudz vienkāršāk saprasšanai, bet tālu no vienkāršuma mērķa sasniegšanai. Kā jau vienmēr tas ir smags darbs, laika patēriņš un pats šausmīgākais: pašupurēšanās. Un, kamā tik cilvēks nav gatavs noticēt tikai, lai izbēgtu šo skarbo dzīves īstenību.

Bet nu nost ar ievadrunām un vērsim pie ragiem, ko tad nozīmē mūsu zaļais sapnītis.

Praktiski, lai jums sāktu kļūt skaidra reālās situācijas aizberga redzamā daļa, pietiks ar dažu pamatnosacījumu aprakstīšanu. Tātad, pamatu pamati:
Uzturs- „pareizs un sabalansēts uzturs” frāze, kuru mēs dzirdam bieži, bet pat nereti paši teicēji pat nezin par ko viņi muld. Plaši pazīstamākie šī punkta nosacījumi: „nosta ar saldumiem un pārmērīgi taukainiem ēdieniem, JĀ- olbaltumvielām un pareizajiem ogļhidrātiem” pie tam ir svarīgi arī kā, kad un cik tu šo uzturvērtību uzņem, bet par to ne šajā rakstā.
Fiziskas aktivitātes- tā nav nekāda trenažieru zāle, priekš veselīga dzīvesveida pat tā nav vajadzīga un tā ir atsevišķa, milzonīgi milzonīga tēma. Protams trenažieru zālēvar nodarboties ar fizkultūru(fitness), bet vai tas ir nepieciešams? Periodiska skriešana, lecamaukla, šikākajos gadījumos kāds hanteļu komplekts ar nelieliem svariem ir viss, kas nepieciešams punkta izpilde. Nekāda dārga trenažieru zāle, kurā jūs turpina zombēt ar visādiem uzturiem, kuri vienkāršam „zaļajam” pat tālu nav vajadzīgi . Nav nepieciešama nekāda trakā muskuļu stimulācija un noslogošana. Nodarbojoties ar fizkultūru tas vienkārši palīdzēs turēt jūsu formu kārtībā, stiprinās sirdi un palīdzēs patīkami justies.
Atpūta- pats vieglākais no šiem nosacījumiem. Pārsvarā tendēts uz veselīgu un produktīvu miegu. Jo tieši miegā notiek būtiskākā enerģijas un spēka atjaunošanās, pēc kā seko rezervju palielināšana.

Šie 3 nosacījumi ir tie galvenie, kuri veido možu, veselu un ar teicamu pašsajūtu pavadītu dienu. Varbūt ja tas jums izklausījās vienkārši tad nu tas tā nemaz arī nav, jo no savas pieredzes spriežot eksistē milzum daudz faktoru, kuri mēģina jūs salauzt, bet ar to tieši atšķiras stiprais cilvēks no vājā, ar savu GRIBASSPĒKU, bez kura netiek nepavadīts neviens dižens sasniegums. Nav ilgi jādomā es to spēšu vai nē, ir jāsaņemas, jānotic sev, jāpasūta viss un visi, kas jums traucē nah** un jācīnas par savu sapni.

Ceru, ka jums patika, mana šīs nakts atklāsme. Kā jau pieminēju tā ir tikai aizberga redzamā daļa, kura aptver vispusēju priekšnoasacījumu aprakstu. Ja raksts jums likties interesants un tiks izteiktas vēlmes, lai es turpinu, ar prieku to darīšu, bet jau daudz sīkāk un jūsu smadzenes izverojošāk. Domāju, ka nākamajā rakstā, ja tāds būs, būs sīks un detalizēts uzturs, fizkultūra, atpūta raksturojums.

Lai panākumi jūs vienmēr pavada, atā!

39 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
Gaidām nakamo raxtu:)
1 0 atbildēt

Noteikti turpini rakstu sēriju!

1 0 atbildēt

super, gaidu nākamo emotion

0 0 atbildēt

Sportsmens. Niks sasmīdināja emotion

0 1 atbildēt