local-stats-pixel fb-conv-api

Dinamo Rīga1

Sveiciens visiem ! Šis ir mans pirmais raksts , un raksts ir par Rīgas Dinamo, kāpēc? Tāpēc ,ka viņi ir mūsējie, mūsu labākie un Play off arī nav aiz kalniem ! Ceru ka jums patiks.

Klubs - Rīgas Dinamo

Pilsēta - Rīga, Latvija

Līga - Kontinentālā hokeja līga

Konference - Rietumu

Divīzija - Bobrova divīzija

Klubs dibināts - 2008

Halle - Arēna Rīga

Krāsas - bordo,balta, pelēka

Prezidents - Juris Savickis

Menedžeris - Normunds Sējējs

Galvenais Treneris - Peka Routakallio

Komandas kapteinis - Sandis Ozoliņš

Klubs ir dibināts 2008.gada 7.aprīlī . Starp kluba dibinātājiem ir Guntis Ulmanis, Viesturs Koziols, Kirovs Lipmans, Aigars Kalvītis, Juris Savickis, Guntis Rāvis, Aldis Pauniņš, Krists Freibergs un kompānija "Itera Latvija" .

Savu pirmo sezonu mūsu klubs noslēdza augstajā 10.vietā , laigan play off stadijā nācās piekāpties jau pirmajā kārtā spēlējot pret Maskavas "Dinamo".

2009/10 gada sezonā Rīgas "Dinamo" pirmajā play off kārtā uzvarēja grupas līderus Sanktpēterburgas "SKA" kas mūsējiem bija augstākais sasniegums kluba pastāvēšanas vēsturē, bet ceturtdaļfinālā sērijā līdz četrām uzvarām ar 1:4 nācās piekāpties Oļega Znaroka vadītajai Balašihas "MVD" . Mūsu klubs šo sezonu noslēdza 8.vietā.

2010/11 sezona bija ļoti līdzīga iepriekšējai, izslēgšanas spēlēs pirmā kārta tika pārvarēta pret "OHKDinamo" to pašu klubu kuram iepriekšējā sezonā tika zaudēts , bet otrajā kārtā mūsējie ar 1-4 sērijā zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" . Pēc šīs sezonas beigām galvenā trenera pienākumus pameta Jūliuss Šuplers.

2011/2012 gada sezonā 27.aprīlī par kluba galveno treneri tiek iecelts Peka Routakallio - sezonas sākums Rīgas "Dinamo" nebija no veiksmīgākajiem pirmajās sešās spēlēs tika izcīnita tikai 1 uzvara, bet mūsējie nenokāra galvas ,turpināja spēlēt un ar katru spēli viņiem tas izdevās arvien labāk, šobrīd kad tuvojas izslēgšanas spēles Rīgas "Dinamo" visā līgā ieņem 15.vietu , bet savā Rietumu divīzijā 7.vietu kas dod iespēju piedalīties izslēgšanas spēlēs .





18 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

raksts ir bijis vairākas reizes! bet tik un tapat +

0 1 atbildēt