local-stats-pixel fb-conv-api

Dana white2

13 2

Šī sērija tika uzsākta kā veidu, lai sniegtu informāciju par MMA faniem, jo ​​īpaši jaunākas fanus ar informāciju par cīnītājiem, tiem skatīties. Pirms man pārāk tālu cīnītājs bio 's, es jutu, ka ir svarīgi, lai apspriestu fonu vīrieti, kurš ir atbildīgs par mums, kam sporta veidu MMA un UFC prezidents Dana White. Ir daži cīnītāji, kuri ir atklāti un publiski bashed Dana par to, kā viņš veic uzņēmējdarbību, un daži fani tic viņam ir pārāk augstprātīga un cocky. Es apgalvo, ka ir cīnītājs un ir ap cīnītāji tikai dabiski liek nedaudz cocky, un es cienu kādu, kas būs piecelties publiski un runāt viņa prātā, neatkarīgi, ja tas pisses cilvēki off.

Dana White dzimis Mančestrā, Connecticut, nodot izlietotās viņa bērnībā veselīgs atpakaļ un starp Las Vegas, Maine, un Bostonā. Gadu vecumā 18, Dana apmetās South Boston. Bostonā, viņš apmeklēja koledžā pāris gadus, bet nekad nebeidzas. Viņš strādāja par herolds pie Boston Harbor Hotel, un kā melis, lai pelnītu naudu, un bija zināms, bieži pierādīt savas kaujas spējas bārā un ielu cīņās. Būt amatieru cīnītājs, baltā patiesā aizraušanās bija bokss. Viņš sāka iekšēji pilsētas boksa sporta un izstrādājusi kaste-aerobikas klasē, kas vēlāk varētu atsaukties kā Tae Bo Billy Blanks. Īrijas mob kontrolē lielāko daļu dienvidu pusē Bostonā, un Dana biznesa beidzot nozvejotas viņu uzmanību. Nevēlas veikt darījumus ar pūli, Dana pildīta ar čemodānu, atstājot katra lieta cits, aiz, un pārcēlās atpakaļ uz Las Vegas, kur viņš pavadīja vairāki viņa vidusskolas gadus.

Atpakaļ Las Vegas, Dana atvēra boksa zāle, mācību aerobikas nodarbības, un pārvaldīt cīnītājiem. Viņš reacquainted sevi ar vienu no saviem vidusskolas klasesbiedriem, Lorenzo Fertitta, kad viņš ieradās Dana apmācīt viņu. Lorenco tagad kalpo par Nevada valsts boksa komisijas un bija multimiljonārs kazino īpašnieks. Kopā ar Lorenzo brālis Franks, trīs no tām bija plānojat sākt jaunu boksa veicināšanu, bet pēc tikšanās John Lewis, UFC cīnītājs, viņi ieguva interesē iesniegšanas cīņu un sāka mācības ar viņu Jiu-Jitsu. Pārsteidza ar savu veiksmi kā boksa projekta pieteicējs, divas nezināmas cīnītājiem tajā laikā, Tito Ortiz un Chuck Liddell tuvojās Dana kurš piekrita vadīt tos.

Tolaik UFC bija slikta reputācija un tika pasludināts ārpus likuma, jo gandrīz katrā valstī. UFC bija finanšu krīze, un vēlas pārdot. Dana tuvojās Lorenzo un Frank Fertitta un pārliecināts viņiem, ka UFC, ar nelielām izmaiņām var būt nododami kompānija. Par cenu 2million $, Feritta brāļi nopirka UFC, un deva Dana White ar 10% daļu uzņēmumā, un to iecēla par uzņēmuma vadīšanu.

Padarīt UFC veiksme, Dana bija sakopt tēlu un atrast kaut kur tirgus to. Balts pievienoti vairāki grozījumi noteikumos, lai padarītu cīņas daudz aizraujošu un likt cīnītājs drošību 1., ieskaitot stingrus medicīnas eksāmeniem. Palielinājās cīnītājs drošība bija pietiekami, lai pārliecinātu Nevada un Ņūdžersija sankcijas par UFC cīņas. Nākamais solis bija iegūt UFC atpakaļ uz TV, un viņš strādā taktikas, piemēram, apvienojot cīnītājiem ar viņu sarunu. 85% no cīnītājiem viņš sāka mārketinga bija koledžas grāds, un bija gudri un labi runā. Šīs taktikas darbu un viņam izdevās iegūt kabeļtelevīzijas uzņēmumi likt UFC muguru Pay-per-view. Dana kopš celta sporta veidu MMA iekļaušanās ar savu lielisko spēju pārvaldīt dzīvot notikumiem, padarot cīnītājiem pieejama faniem, un viņa veiksmīgi nodarbojas ar Spike gaisā Ultimate Fighter realitātes šovs ir devusi sporta mainstream.

Viens interesants fakts, ka daudzi UFC fani ir neapzinās, ka Dana White gandrīz iegāja boksa ringā ar vienu no saviem cīnītājiem. Slikti asinis no Dana un Tito Ortiz izstrādāts pēc Dana nopirka UFC, un nespēj pārvaldīt un veicināt, Dana minēts Tito un Chuck Liddell ar saviem draugiem vienu, kurš bija advokāts, lai pārvaldītu. Kaut Liddell nekad nav bijušas nekādas naidīgumu, Tito jutos kā Dana bija vienmēr piešķirot viņam īsu beigām stick un nepievērš viņam tik daudz, cik viņš it kā viņš būtu. Slikti asinis dabūja vēl sliktāk nekā gadu, un pēdējā līgumā Tito parakstīts ar UFC, viņš pieprasīja boksa cīņu ar Dana. Cīņa bija paredzēts parādīta Pay-per-view ar ieņēmumiem tiek ziedotas labdarībai. Dana apmācīti grūti nokļūt atpakaļ formu, un jumped ar stīpām ar Nevadas Valsts Athletic Komisijai, lai saņemtu savu kaujas licenci un sodīts cīnīties Tito. Tito tur mēģina mainīt nosacījumus cīņā, tostarp izmantojot mazākas cimdus un nav galvenā rīku, bet Dana piekrita visiem Tito Noteikumiem. Nevada valsts atlētisks komisija plānots to svēršanās ins un gaidīja vairākas stundas Tito parādās, bet viņš nekad nebija. Atlētisks komisija aicināja pie cīņu. Tito, kurš acīmredzot bija uzzināja, cik grūti Dana bija apmācības, un ka viņš dara ļoti labi boksa pret daudz pieredzējušākiem boxers, nolēma, ka viņš negribēja uzņemties iespēja par kļūst neērti, viņš neieradās uz sver-ins, kas cenšas saglabāt tik daudz seju, kā viņš varēja.







13 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Beidz lietot Translate Google

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt