local-stats-pixel fb-conv-api

Cipulis par "Dinamo" un "Amur"3

24 8

 

Habarovskas "Amur" turpina pirmsezona sagatavošanas ciklu Latvijā. Otrdien "Amur" aizvadija savu pirmo pārbaudes spēli,spēle notika "Volvo" ledus hallē,savā starpā tikās Latvijas izlases uzbrucēju pārstāvētais "Amur" un "Neftehimiks".

 

Pēc spēles KHL žurnālists satika Habarovskas komandas treneri un apjatājās viņam par latviešu uzbrucēju Mārtiņu Cipuli.

 

[žurnālists] - Kamēr citi klubi mēģina papildināt savu komandu ar kanādiešu un slovāku spēlētājiem,jūs papildinat komandu ar Latvijas izlases spēlētājiem. Ar ko viņi ir jums tā iepatikušies?

 

[Aleksandrs Blinovs] - Ja jūs runājiet par Cipuli,mēs aicinam spēlētājus komandā netikai dēļ viņu statistikas,bet apskatamies viņa cilvēciskās īpašības. Cipulis ir labs puisis,strādīgs."Amur" komandā viņam vajadzēs būt vienam no komandas līderiem. Vai mēs ņēmām vērā viņa iepriekšējo, neveiksmīgo, Mārtiņa sezonu,kad viņš Rīgas komandā gandrīz neguva punktus? Atzīšos, protams  ņēmām,bet uzskatu ka Cipulim ir visas iespējas reabilitēties.

 

[Cipulis] - "Amur" komandā jūtos lieliski. Ziniet, dzīvē vajag visu pāmēiģināt, es arī nolēmu kaut ko dzīvē pamainīt. Pārcelšanās uz Habarovsku bija mans lēmums.Man pagājušais sezons mājās bija nevisai veiksmīgs,tagad pameiģināšu savus spēkus citā komandā  - varbūt, atkal sākšu krāt rezultativitātes punktus.

 

[žurnālists] - Pagājušā gada neveiksmēm bija iemesls?

 

[Cipulis]  - Domāju vienkārši pietrūka veiksmes. Bija daudz iespēju,gāja spēles viena pēc otras,bet punkti tā arī nekrājās. "Dinamo" gribēja paturēt mani komandā arī šajā sezonā,bet Habarovska piedāvāja labākus līguma nosacijumus.Skaidrs ka kamēr var,vajag pelnīt naudu.Lēmums pārcelties uz "Amur" bija grūts,šeit es skaitos leģionārs un no leģionāriem prasa daudz vairāk nekā no pašmāju spēlētājiem. Kad tu spēlē mājās un tev kaut kas nepadodas klubs uz to var pievērt acism,bet ja tu esi leģionārs tev vajag būt komandas līderim.

 

http://www.khl.ru/news/2010/8/5/27754.html

24 8 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Cerams ka Cipulim tur labi ies :))

0 0 atbildēt

Veiksmi calim un lai izdodaas! emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt