local-stats-pixel fb-conv-api

Broks Trotters.6

35 1

Nedaudz par jauno Rīgas "Dinamo" leģionāru Broku Troteru.

Tulkoju pats.

 

Broks Trotters (Brock Trotter) ir dzimis1987. gada 16. janvārī, Brendonā, Manitobā, Kanādā. Šobrīd Troters ir prifesionāls kanādiešu hokejists, kurš šogad noslēdzis līgumu uz 2 sezonām ar Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo". Rīgas klubs ieguvis Trotteru no Amerikas Hokeja Līgas (AHL) kluba Hamiltonas "Bulldogs". Kā jau minēju, līgums noslēgts uz 2 sezonām un pēc 2011./2012. gada sezonas Troters atkal kļūs par "brīvo aģentu".

2008. gada 15. aprīlī Trotters tika atsaukts no "Bulldogs", lai aizvadītu savu debijas maču Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Montreālas "Canadiens". Viņam bija jāspēlē 19. aprīļa spēlē pret Bostonas "Bruins", bet laukumā viņš neizgāja. Viņš ir rezultatīvākais spēlētājs Hamiltonas "Bulldogs" klubā, 2009./2010. gada sezonā. 

 

 

2010. gada 5. februārī Broks atkal tika pasaukts uz Montreālu, lai pievienotos "Canadiens". Savu pirmo maču NHL viņš aizvadīja 2010. gada 6. februārī pret Pitsburgas "Penguins", kurā tika svinēta uzvara ar 5:3, lai arī punktus viņš neguva, kluba vadība bija teikusi, lai viņš ieliek daudz spēka spēlē pret Pitsburgu. Viņa maiņas partneri šajā spēlē bija Raijens Vaits (Ryan White) un Deivids Dešarnais (David Desharnais)

 

Ir informācija, ka Broks Trotters jau tagad ir ieradies Rīgā un sācis trenēties ar Rīgas "Dinamo". Pagaidām viņš tiek iespēlēts 3. uzbrucēju trijniekā kopā ar Ģirtu Ankipānu un Mārtiņu Karsumu.

Reklāma


35 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000

šis chalīts mums atvedīs gagarina kapu emotion

2 0 atbildēt

Lūdzams, uzcep vēl par jaunajiem dinamiešiem, tieši par leģionāriem - slinkums meklēt... :)

2 0 atbildēt

++

0 0 atbildēt

Nu ja viņš tā spēlēs KHL kā tajā video, nu tad citiem ceribu nav.

0 0 atbildēt

Aizmirsi pateikt, ka viņš ir 6 rezultatīvākais AHL.

0 0 atbildēt