local-stats-pixel fb-conv-api

Brīnumzāles?11

69 0

Šoreiz pa nopietnam.

Vai esi kādreiz domajis kāpēc visi apkārt tik bieži slimo, vai arī kāpec es pats tik bieži slimoju lai gan vislaik dzeru dažadas zāles, kas itkā pasargā mani no slimības.

Un protams atslēgas vards ir --Zāles-- mēs ikdienā lietojam visādas zāles nemaz īsti nenojaušot, ko tās mums nodara, kā sākam nedaudz krekšķēt (klepot) tā uzreiz iešaujam pa kādam sīrupiņam, kā vēdars nedzudz iesāpas tā uzreiz aiziet dažādas tabletes, pulverīši ūdenī šķīdināmie, kā sāk galva sāpēt dzeram ibumetīnu, aspirīnu un vel citus draņķus un tā sarakstu varētu turpinat mūžīgi!

Saskati sevi šajā tekstā?

69 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Nu tā diemžel ir mūsdienu cilvēka nelaime. Paklausot vienām reklāmām - uztaisīt māju sterilu, tad klausot nākamajām - sāc rīt iekšā baktērijas, lai mums imūnsistēma būtu stiprāka(jo dēļ sterilās apkārtnes imūnsistēma kļūst vāja). Un tad kad paša imūnsistēma kļūst slinka, tu sāc slimot un paklausot nākamajām reklāmām, sāc dzert zāles. Un šo industriju apburtais loks noslēdzās. Un tad brīnāmies, kāpēc tik daudz bērni dzimst ar visādām alerģijām.

Es pirmo tableti riju, kad ir pavisam traki un dabas spēks vairs nepalīdz, vai arī nākamajā dienā ir obligāti jābūt vesalam, jo paredzēts kaut kas svarīgs.

7 0 atbildēt

Es zāles vairs nelietoju. Neredzu efektu nekādu no viņām.

4 0 atbildēt

Cilvēku dabā ir tiekties pēc brīnuma, viņi grib dabūt tableti, kas izdarīs visu viņu vietā - padarīs veselu (slaidu, skaistu, stipru...) viņiem pašiem neko nedarot. Lielāko daļu slimību var novērst ar pareizu dzīvesveidu, bet cilvēki jau nevar saņemties un mainīt savus ieradumus, tāpēc nāk uz aptieku pēc zālēm.

3 0 atbildēt

Es praktiski nelietoju zales. Ja esmu saaukstejies vai kakls sap tad dzeru teju ar medu un kiplokiem. Paris dienas un jutos vesels.

2 0 atbildēt

Laikam tapec ari neatceros,kad pedejo reiz man sapeja galva vai veders, saaukstejies gan pagajsgad kautkad biju..

1 0 atbildēt

Bail pat lasīt

0 0 atbildēt

Labs raksts. Es kāreiz tagad esmu slims.

0 0 atbildēt

kāda slimosāna. Paskatieties uz tiem slimajiem pīpmaņiem kas tādā aukstumā iet smēķēt veinā jaciņā. un tad raud ka zāles un viss pārejais vainīgs. paši vein vainīgi. neietu aukstā laikā smēkēt bet sēdētu mājās siltumā. viss būtu ok. 

1 1 atbildēt

piemēram, es tagad dzeru upeņu uzlējumu (karstu), kas pazemina temperatūru, ir bagāts ar C vitamīnu utt. :)

0 0 atbildēt

Es neesmu slimojis kautkur 2 gadus, zales ari nedzeru daudz.... Un, 3. pasaules limenis? Vaine emotion 3. pasaules limeni ir Afrika un Vidus austrumi. Lv ir kautkur 2.

0 0 atbildēt