local-stats-pixel fb-conv-api

Antônio Rodrigo Nogueira13

15 4

Daži MMA cīnītāji ir gatavi doties uz vietām, citi ir vienkārši nav, lai uzvarētu, un viens no šiem cilvēkiem ir Antonio Rodrigo Nogueira. Varbūt viņa leģendārais stingrību dzimis dienā viņam tika sabraukt ar kravas automašīnu 11 gadu vecumā, pēc kura viņš nonāca komā četras dienas, zaudēja ribas, viņa aknas daļu, un tomēr kaut kā izdzīvoja, vai varbūt tas bija jāiepilina Viņā pat agrāk, izmantojot konkurenci, kas dažkārt rodas no tā, dvīņu (Antonio Rogerio Nogueira).

Neatkarīgi, Nogueira attieksme ir piespiedis viņu atriebība uzvaras pār daudz augsta profila cīnītāji, padarot viņu leģenda MMA aprindās.
Dzimšanas datums:
Antonio Rodrigo Nogueira dzimis 2.jūnijā 1976 Vitoria da Conquista, Brazīlija.
Training Camp un Fighting Organization:
Nogueira šobrīd vilcieni Black House, komanda, kas ir pārejas posms. Viņa regulāri piedalās mācībās partneri ir Anderson Silva un Lyoto Machida . Viņš cīnās par UFC .
Segvārdi un Scar:
Antonio Rodrigo Nogueira veic segvārdu Minotauro un Big nog. Viņš ir smagiem cīnītājs, padarot viņu lielāka nekā viņa dvīņu brāli. Tomēr viņš arī var noteikt ar lielu rētu un līdzinājums uz viņa muguras, kas nāca kā negadījuma rezultātā viņš bija iesaistīts 11 gadu vecumā.
Martial Arts Training:
Nogueira sāka mācības džudo pēc piecu gadu vecumā, un sāka mācības Brazīlijas Jiu Jitsu vecumā no 14 ar Ricardo de la Riva Goded. Pēc 23 gadiem viņš sasniedza melnā josta statusu gan mākslā. Kā jaunietis, Nogueira arī apguvis boksa un vēlāk ieņēma strādā ar Kubas Nacionālās Boxing komanda .

Nogueira veicis MMA debija par 12 jūnijs 1999 ar iesniegumu uzvaru pār David Dodd 6 WEF.
PRIDE:
Pēc uzvaras King of Kings 40 cilvēks turnīrs 2000, Nogueira izcīnīja savu PRIDE debija pret Gary Goodridge caur iesniegšanas. Divas cīņas vēlāk viņš sakāva Heath siļķu PRIDE smagsvara jostu un ieguva five uzreiz pēc tā. Tas ir, kad viņš pirmo reizi tikās ar Fjodors Emelianenko , zaudējot savu jostu, izmantojot lēmumu, izdodot zemes un mārciņu. Pēc vēl uzvarētāju švīka, un starp viņš un Fedor, kas beidzās nav konkurss, lai nejauši headbutt kas atklāja samazināt par Emelianenko galvas mačs tiks, Nogueira atkal dominēja pa zemi un mārciņa ar savu Krievijas pretinieks.
UFC Heavyweight Championship:
Nogueira uzvarēja viņa pieciem nākamajiem sešiem cīņas PRIDE pirms organizāciju salocīt un viņš parakstīja līgumu ar UFC. Savā pirmajā cīņā, viņš ņēma par Heath Siļķe, cilvēks viņš bija uzvarēta divas reizes iepriekš. Lai gan Nogueira uzvarēja cīņā par kartēm, pirmā kārta Siļķe augstu kick gandrīz pieklauvējām viņam out. Pēc viņa nākamo cīņu, viņš sakāva Tim Sylvia kā giljotīna aizrīties, padarot viņu pirmais cīnītājs turēt PRIDE un UFC čempiona jostu (cīņa bija par UFC pagaidu smagiem titulu).
TUF 8:
Nogueira kalpoja kā treneris pretī Frank Mir par Ultimate 8 Fighter, realitātes televīzijas šovs. Abi TUF līgumi bija ieguvis cīnītāji par savu komandu (Ryan Bader, Efrain Escudero). Tomēr, Nogueira zaudēto Mir pie 92 UFC izmantojot TKO. Tā bija pirmā reize, viņš bija zaudējis apstāšanās laikā viņa karjeras laikā. Vēlāk viņš atzina, kam staph infekcija, kas nepieciešami slimnīcā un kam reinjured celi, ka viņš bija ķirurģija par februārī, 2009 pirms cīņas.
Personal Life un Brother:
Nogueira ir dvīņu nosaukts Antonio Rogerio Nogueira, kurš ir arī pro MMA cīnītājs, un viena meita.
Fighting Style:
Nogueira ir viens no labākajiem Brazīlijas Jiu Jitsu cīnītāji kādreiz pārbaudīt savas prasmes MMA. Viņš ir absolūti bīstami katru reizi, kad viņš hits zemes ar pretinieku. Papildus tam, viņš ir ciets boksa iemaņas un ir pazīstams ar savu žokļu un stingrībai. Tas nozīmē, ka nesen viņš bija grūtāk uz kājām pret pretiniekiem, nekā agrāk.

Nogueira arī ir cieta cīņas prasmes. Viņš nav pazīstams kā nokauts perforators.

Daži no Antonio Rodrigo Nogueira izcilākie atriebība Uzvaras

Nogueira uzvar Bob Sapp ar armbar pie PRIDE Shockwave: Ja vēlaties skatīties Nogueira iegūt izmet ap un pat slammed uz viņa galvas sākumā cīņa, pārbaudiet šo vienu out. Bet pēc otrās kārtas, Sapp, milzīgs bijušais profesionāls futbola spēlētājs, sāka riepu. Un tas ir tad, kad Nogueira nogrima armbar.
Nogueira uzvar Mirko "Cro Cop" Filipovic ar armbar pie PRIDE Final konflikts 2003: Cro Cop izmantoja savu apbrīnojamo pārsteidzoši prasmes, lai izvēlētos Nogueira intervālu visā vairākums divās kārtās šajā cīņā turpinājās. Bet tad horvātu uzbrucējs pieļāvusi kļūdu, kas atstāja viņu uz audekla ar viņa Brazīlijas pretinieks. Sekundes vēlāk, Cro Cop bija pieskaroties no armbar.
Nogueira uzvar Heath Siļķes, ar lēmumu 73 UFC Stacked: Nogueira bija uzvarēta Heath Siļķe uz diviem citiem reizes PRIDE organizēšana, tāpēc nebija nekāda iemesla domāt, šo cīņu būtu atšķirīgi. Bet tad viņš got hit ar milzīgu Siļķe augstu iesper stāvu viņu, mainās tik ātri. Still, Nogueira kaut kā izdevies izdzīvot pietiekami ilgi, lai atgūtu savu nosvērtību un iegūt lēmums uzvaru.
Nogueira uzvar Tim Sylvia ar giljotīnu choke pie 81 UFC Breaking Point: Sylvia samazinājās viņa pretinieks vairākkārt šajā UFC starpposma smagiem čempionātā kaujas saskarties. Faktiski, tas sāka izskatīties tā būs viņa naktī. Bet tad Nogueira got viņa pretinieks uz zemes un, pārejas tur nogrima giljotīnu aizrīties. Beigas stāsts!









15 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

žēl ka tik jēli tūlkots ... varēja pacensties.

1 0 atbildēt

:D Sākumā domāju kas pa sviestu, bet tad es sapratu ka tas ir google translate :D

1 0 atbildēt

mans otrs favoriits :)

0 0 atbildēt

Labs raksts +

0 0 atbildēt

es neko nesaprotu no taviem rakstiem vinji tak ir nesalasami :D

0 0 atbildēt

Nu, ja tu nebuutu iebaazis google transleiterii, mosh palasiitu, bet taa tikai palupiju video ar staloni ( ne liidz galam)!

0 0 atbildēt

Hmmm vai viņa roka arī tagad ir tik stingra? emotion

0 0 atbildēt

mjā, raksta valoda klibo, brīžiem grūti saprast, kas tur īsti domāts.

0 0 atbildēt