local-stats-pixel fb-conv-api

5 mīti par bodibildingu57

472 3

Tā kā es pats nodarbojos ar spēka sportu, ik pa laikam dažādos resursos ierakstu šo to par savu aizraušanos, tad gan reālā, gan virtuālā vidē nākas saskarties ar dažādiem mītiem un puspatiesībām par bodibildingu. Tāpēc gribētos padalīties ar pārdomām šajā sakarā, izskatot dažus no šiem mītiem konkrētāk.

472 3 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Pilnīgi precīzi citēts ! emotion

38 2 atbildēt

Lasīju ar interesi, labi uzrakstīts, viennozīmīgi +.

Varēji savas bildes pievienot :D

23 1 atbildēt

Nu tā neko raksts  pats trenējos zālīte un zinu , ka nu apmēram tā visa lieta grozās , bet nu visā visumā katram savs dzīves mērķis un uz citiem nav ko skatīties :)

13 0 atbildēt

Nu ja jau mazajam, tizlajam un neko nevarošam Sašam un Jurčikam, pie kārtējās optima līnija alus pudeles, sāk skaust tas, kā būtu jāizskatās normālam, sevi cienošam vīrietim, un ieslēdzas filozofiskais mods, tad šādas muļķības rodas.

Vislabākais jau ir par potenci un stulbumu...

Par potenci vispār pretstats, jo vidusmēra bodybuilders vai dajebkāds svarcēlājs un sportists, spēs nodarboties ar seksu gan ilgāk, gan labāk, gan enerģētiskāk, it īpaši, ja nesen būs kārtīgi trennējis kājas un būs uzdzinis savu testosterona līmeni augstu gaisā.

Par stulbumu - ja neņem vērā to, ka treneri un fizioterapeiti kā tādi ir diezgan izglītoti, tad piepalīdz arī fakts, ka nodarbošanās ar sportu nedaudz palīdz arī smadzenēm un prātam.

 

5 0 atbildēt

Ak jūs mazvērtības plosītie. 

4 0 atbildēt

1. vīrs kā ozols pauti kā zīles

21 17 atbildēt

Ja no olbaltumvielām ir atkarīgi muskuļi un to forma, tad kpc ķīnieši ar saviem sušī un daudzajiem zivju ēdieniem nav divdurvju skapji?

4 1 atbildēt

Tad jau es varu da-jebkuram "ātrajam" bodybuilderam purnā dot, jo viņam spēka nav? emotion

5 3 atbildēt

Kas attiecas uz heiteriem, tad ir jāsaprot tas, ka steriotipisko domāšanu ir ļoti grūti izdzīt no cilvēku smadezenēm, kas tur ir ļoti stipri iesakņojusies.

Bet bēdīgākais ir tas, ka cilvēki, kas intensīvi izplata aplamus uzskatus, paši it neko nejēdz no tā!

2 0 atbildēt

te var strīdēties mūž mūžam.. bet vai tas nav pretīgi būt pilnībā kaulainam bez ne viena muskuļa? man šķiet ir..

2 0 atbildēt

man ir aatrums, speks, un gruti uznjemt svaru.

man pietiek.

musiishi kas man tagad ir pielnigi apmierina bet gribu mazliet palielinaat. 

3 2 atbildēt

Ja, kačājās palielinās sitiena spēks?

1 0 atbildēt

Vel viena lieta ir tā, ka tur liels procents tiek norakstīts uz pārtiku un punktuālu diētu !

+ nemaz tie bodybuilderi nav tādi ikdienā kā tajās bildēs. Pirms sacensībām tiek veiktas īpašas liekā ūdens atsūknēšanas procedūras, kas izceļ muskuļu formas un to pašu arī dara eļļiņas - izceļ muskuļu formas.

 

visā visumā šiem cilvēkiem ir jābūt sasodīti lielam gribasspēkam. Nekāda smēķēšana un alkohols ierobežotos daudzumos (kā jau katram nopietnam sportistam ), ļoti punktuāla diēta, nemaz nerunājot par pašiem treniņiem. Daudzi no mums labākajā gadijumā aiziet pacilā kādu stienīti, tad kādu dienu izlaiž un tā diezgan neregulārā grafikā pastaigā uz zāli un iedomājas, ka ir baigie kačoki :D

Visu cieņu šiem SPORTISTIEM !!!  

p.s. tomēr pats kkā negribētu izskatīties tā, bet tomēr cienu viņus !

1 0 atbildēt

interesants raksts, vienu gan noliegt nevar- lielākā daļa no viņiem lieto dopingu, ja ne visi, jo naturālu bodybuilderu ir maz. ar naturāliem domāju tādus, kas sliktākajā gadījumā dzer proteīnu dzērienus. Ar parastu pārtiku vienkārši ir gandrīz neiespējami uzaudzēt tos ~140kg.  Stulbi varbūt viņi liekas, jo tikai runā par kačāšanos un visu laiku to dara, bet tas jau ir vairāk labi, nekā slikti. Man bobybuildings kā sports liekas lame, bet ļoti cienu Marius, kurš laikam jau 5 reizes ir paņēmis world`s strongest man titulu un parādījis, ka kultūristiem tā nav problēma

1 0 atbildēt

Perfekti!  emotion

0 0 atbildēt

Jāsaka gan ,ka par to ātrumu kautiņos, jo masīvāks esi ,jo ātrums ir mazāks. Ja speciāli netrenējies cīņas sportā ,tad ātruma tiešām masīviem bodybuilderiem nav.  Un par to potenci tas ir atkarībā ko lieto, ja anaboliķus tad ar potenci rodas problēmas ar laiku.

1 1 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Mana bioloģijas skolotāja par šo rakstu Tev ieliktu apaļas 2 balles. :) emotion

0 1 atbildēt

Ir labs. Jāsāk sava "riepa" pārvērst ātrajos un lēnajos muskuļos ēdot olbaltumvielas. ++emotion

0 1 atbildēt