local-stats-pixel fb-conv-api

5 kaitīgi mīti par saaukstēšanos un gripu5

35 0

Ja tu vēl līdz šim brīdim esi pārliecināts, ka bērnībā veiktā pote pret gripu dos tev aizsardzību visa mūža garumā – tad noteikti izlasi šo mītus, kas liks tev aizdomāties par savu veselību.

35 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

saaukstēšanos var izslimot vienā nedēļā vai arī izārstēt septiņās dienās

tie mīti ir pašizdomāti ? kurš kaut reizi ir dzirdējis mītu, ka daudz jāēd ? kaut kāds sviests... ja tev ir gripa, duša tev vispār prātā nenāks, tikai sega un kaudze ar tējām. 

alkohols palīdz tikai tajā dienā kad esi nosalis un jūti ka saslimsi, sajauc rumu ar karstu melno tēju 50/50 tas ir groks.

ja esi saaukstējies tad nav jēga trenēties, labāk dzert daudz šķidrumu un silti apģērbties lai ķermenim nav lielas temperatūras svārstības un var izsvīst visus toksīnus.

cilvēki kuri neēd cūkgaļu neslimo ar gripu

3 0 atbildēt

Mēģināju ar alkoholu izārstēt nesanāca, tādēļ piekritīšu šiem faktiem. Iesaku vairāk dušoties un ar keksu nodarboties  emotion 

0 0 atbildēt

hui*a tas viss.. Katram cilvēkam savs.. cits mōčī šnabi un zem segas, cits medu ar citronu un tēju,cits izdrebinās zem segas ar zālēm un tējām,cits pie ārstiem, cits  ieet karstās vai aukstā dušā iepiļi wiskāru un iet gulēt. emotion  Gripa ir hvz kas un kā ārstējas tas ir atkarīgs no paša.

0 0 atbildēt
Es ar saaukstēšanos vannā gāju. Izkāpu no vannas, gandrīz parubījos uz vietas..
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt