local-stats-pixel fb-conv-api

10 vēzi izraisoši produkti, no kuriem būtu jāizvairās15

61 2

Vēzis ir skāris mūs visus – ja ne tieši, tad mēs zinām kādu, kuru ir skāris. Nav svarīgi – draugs, radinieks vai Jūs paši – cīņa ar nāvējošo slimību skar pilnīgi visus apkārtējos.
Pat vēža ārstēšanas metodes, piemēram, ķīmijas terapija, var radīt negatīvu ietekmi uz ķermeni, novārdzinot to, veicinot matu izkrišanu un daudz ko citu. Zinot visas vēža radītās sekas un arī ārstēšanas, pašsaprotami, ka mums jādara viss, lai nesaslimtu ar šo slimību.
Pārtika mūsdienās ir viens no galvenajiem vēža izraisošiem faktoriem. Protams, ne visi pārtikas produkti ir slikti, taču ir pāris, no kuriem īpaši jāuzmanās.
Vēzi izraisoša pārtika
Ir daudz pārtikas produkti, kuru sastāvā ir vielas, kuras ne tikai kaitē mūsu veselībai, bet palielina vēža veidošanos risku. Aplūkosim 10 kaitīgākos pārtikas produktus, kurus iesakām nekavējoties izslēgt no savas ēdienkartes.

61 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Sanāk ka viss ko es lietoju pārtikā izraisa vēzi. emotion
13 0 atbildēt

Rijat stulbie vegāni paši savu zāli, un sveiciniet viens otru ar sirsnīgu MŪŪŪ  emotion 

7 0 atbildēt
Ēd b*e dārzeņus, nodzīvosi 100 gadus neizbaudijis dzīvi
6 0 atbildēt

Manliekas, ka tas ir vnk NLP bulšits, jo agrak konservēja pārtiku un nemira visi epidēmiski no vēža. Tur gan aju ir cita štelle, kuru vnk noklusē.

6 0 atbildēt
Ēd vai ne as nomirsim visi
3 0 atbildēt

Neviens nezina no kā rodās vēzis. Šāda veida raksti ir pilnīgs mēsls.

3 0 atbildēt

Aizmirsi cigaretes pieminēt  emotion 

3 0 atbildēt
Tāda sajūta, ka tu vairāk neko nevari ēst
2 0 atbildēt

Ta mūsdienās jau viss ir kaitīgs, slimības izraisoš, krimināls vai pretlikumīgs...

2 0 atbildēt
Mūsu ēdiens, tikai tāpēc ir pilns ar visu to ķīmiju un kancerogēniem, ka kādam uz to sanāk nopelnīt, jo pārtika izskatās un garšo labāk (itkā) un arī glabājas daudz ilgāk. Turklāt uz daudziem iepakojumiem nemaz netiek norādīts īsti, kādas briesmas (vielas) ir iekšā.
1 0 atbildēt
Varbūt man Vnk tagad un tūlīt nomirt?
1 0 atbildēt

Tad labak est vezhus,vispirms novarot.

2 2 atbildēt
"Vienmēr jau būs runa par peļņu un kādu augstāk stāvošu cilvēku interesēm" Vispār jau ir sen pierādīts, ka mūsdienās ar dabīgu pārtiku visus cilvēkus apgādāt nevar.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt