local-stats-pixel fb-conv-api

Svarīgi! Izlasi!111

204 6

Lai izbeigtu visas spekulācijas par to, kas notika 28.12.09. Eee PC 900 izsolē, oficiāls paziņojums!

Šodien, pulkst. 2:51, sistēmas pārslodzes un palaisto procesu dēļ nobruka izsole. Pēdējais datubāzē nolasītais solījums ir Bangout veiktais 02:51:28. Principā izsoles uzvarētājs tika noteikts randomā uz labu laimi. Tas varēja būt jebkurš, kas tobrīt piedalījās izsolē, bet liktenis bija lēmis šādi. Oficiālais izsoles uzvarētājs ir Bangout.

Un lai neviens nejūtas apkrāpts vai aizvainots, spoki.lv ir mūžīgi un priekšā mūs sagaida vēl daudz labas balvas! Šajā sakarā man radās jauna izsoļu ideja. Priekšlikums! Varbūt vajadzētu šādi rīkot visas izsoles! Izsoles ilgtu ne ilgāk par 2 stundām un uz labu laimi tiktu kādā brīdī aprautas. Uzvarētu tas, kurš pēdējais tobrīd būtu solījis. Tas ļautu spokiem ar nelielu cepumu skaitu uzvarēt izsolēs. Lūdzu nobalso par šo ideju galvenās lapas labajā malā, aptaujā. Aprautās izsoles būs tikai viens no izsoļu variantiem, paplašinot izsoļu funkcionalitāti un iespējas. Tagadējais izsoļu variants arī būs pieejams spokiem.
 

204 6 111 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 111

0/2000

atbildot uz Yeller komentāru " Whatever :)))) Jums taču ir pie kā sēdēt, ir ... " Vajag izsoli uz Optimas līnijas miltiem,cukuru, salātiem. Jo mums ir datori, bet nav ko ēst xD

11 1 atbildēt

Tieši par šo izsoli, man ir priekšlikums - kāpēc gan neturpināt i izsoli, teiksim no tās vietas, kad izsole bija 2:50? Bet piedalīties varētu tikai tie, kas tajā laikā solīja, kā sak, pabeigt cīņu ;)

Jacky, ko Tu par tādu variantu domā?

9 1 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Chalis komentāru " Kāds te baigi apvainojies un visiem mīnusus s... " manus komentus te visus samīnusojis ir: http://www.spoki.lv/profils/legatto :)) paldies tev :)

8 0 atbildēt

riebeklis ;/

7 0 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " Galīgi nepiekrītu, tu uzreiz sevi pamet zem... " nemetu sevi zem vilciena, vienkārši vēl ne tuvu neesmu pelnījis cīnīties par balvām...

tādā gadījumā tā būs vienkārši loterija, un daudziem pazudīs motivācija pelnīt cepumus...

7 0 atbildēt

bet uzvarētjaš bija Le Bagman ;D

labi nvm.. nu nezinu par to uzvarētāju uz labu laimi.. tagad manuprāt jau labi ir ar šo sistēmu, laikam ka esmu pret..

7 0 atbildēt

es pats neceru neko vinnēt, jo tiko kā reģistrējos, bet esmu pret, jo taču tie kam vairāk cepumu ir vairāk pelnījuši iegūt balvas!!!

7 0 atbildēt

es jautāju par klikšķināšanu jo rakstus nelieku..... vismaz pagaidām :D :D :D vispār piereģistrējos nesen, lai gan pa spokiem dzīvojos jau 7 gadu :D

8 1 atbildēt

atbildot uz renāms komentāru " Ne tas neder,Jacky padoma reali,cik izsoles i... "

Pilnīgi piekrītu!  

7 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz jacky komentāru " Aprautās izsoles būs tikai viens no izsoļu va... " ta būs kā opcija jebkuras izsoles noslēgumam? ;))

7 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz aldaris komentāru " man ir labaaks ierosinaajums --->   e... " pastāstīsi, kas tur par godījumu? vai par admina dabību nāk klāt kāds cepums? :)

7 0 atbildēt

Aprautās izsoles būs tikai viens no izsoļu variantiem, paplašinot izsoļu funkcionalitāti un iespējas. Tagadējais izsoļu variants arī būs pieejams spokiem.

7 0 atbildēt

laicīgi aizgāju gulēt :D

7 0 atbildēt

atbildot uz bubble komentāru " it kā jau 100...ja vien neesi jau nogrēkoji... " kāds ir laika limits, kurā nedrīkst par ātru saspaidīt +/-, lai dienas limits būtu 100 cepumi?

8 1 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Sermulis komentāru " cik tad par tiem +/- dod cepumus? " http://www.spoki.lv/palidziba/Kas-ir-cepumi/42768

7 1 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz Sermulis komentāru " izskataas, ka mums tagad buus aprautaas izsol... " jā:  

SVARĪGI! Par orģinālrakstu tiek uzskatīts raksts, kurš atbilst viszmaz vienam no šiem kritērijiem:

1. Tas ir tavs orģinālteksts

2. Tas ir tavs orģināltulkojums

3. Tās ir tevis fotografētas bildes

4. Tas ir tevis uzņemts video jābūt vienam no šiem punktiem tavam :)

6 0 atbildēt

tas izklausaa s labaask.. :)

6 0 atbildēt

Whatever :)))) Jums taču ir pie kā sēdēt, ir datori. Tad par ko jūs stresojat? Citiem nav pat ko ēst!

6 0 atbildēt

atbildot uz dlaster komentāru " domā kādam baig rūp ka tagad tu čīksti ? :D... " tava atbilde man arī ir pie dirsas neuztraucies =D tas mums ir abpusēji =)

6 0 atbildēt

Tie, kas ''rukā'' lai arī uzvar...

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »