local-stats-pixel fb-conv-api

MEGAkonkurss: uzvarētāji!62

273 1

Mēnesi ilgušais MEGAkonkurss ir beidzies. Kāds tas bija, lai spriež lasītāji. Manuprāt mēs visi ļoti labi pavadījām laiku. Kopā ar autoriem devāmies ceļojumos un izzinājām mūsu plašo un interesanto pasauli. Paldies visiem, kas piedalījās MEGAkonkursā! Paldies visiem, kas mūs atbalstīja un lasīja. Paldies!

273 1 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Raacens saka uzredzi spokiem.lv un Labdien PS4 emotion

71 0 atbildēt

Es gandrīz sirdstrieku paķēru - "Paziņojums! Diemžēl, Latvijā e-grāmatas Kindle vairs nav nopērkamas, tādēļ tās tiek aizvietotas ar citu egrāmatu lasītāju - Pocketbook 613 Basic. Un, protams, galvenā balva PlayStation 4, kuru, kā izrādās, Latvijā nevar nemaz tik viegli nopirkt. " Jau domāju, ka aizvietots ar PS3 emotion

44 2 atbildēt

Kas par *****ju!? Tikai tagad attapāties, ka Kindle jāpasūta no Amazones? Bļin tāds uzmetiens... Pocketbook taču ir klasi zemāks emotion Esmu vīlies. Rīt iešu pie tevis Jacky ārdīt biroju emotion

41 0 atbildēt

Nupat padzirdēju, ka Raacens laidīs pleisi pa apli. Dos tiem, kuri balsoja par viņa rakstiem. emotion

27 2 atbildēt

Raacens droši vien no laimes jau apdir**** emotion

17 0 atbildēt

"Latvijā nevar nemaz tik viegli nopirkt. Bet mums tas izdevās"  Ko Jacky sadarbojās ar kādu pagrīdes tirgotāju "latgalītes" tirgū?  Varbūt tas izrādīsies kāds Ķīnas modelis Play Ztation 4  emotion

17 0 atbildēt

VISI ŠODIEN PIE RACEENA . emotion

17 0 atbildēt

MJ Grāmatu lasītājā vienīgais kas būs atrodams : "Kā pareizi vārīt pelmeņus" emotion

17 2 atbildēt

Jacky auzās iebraucis, šoreiz neko jēdzīgu pat uzrakstījis nav. Kauns kaut kādu mēslu iesmērēt Kindle vietā. Gandrīz jau bija tā kā te teica, ka PS4 vietā krekliņu iesmērēs ar PS4 bildi. Pirms rīko konkursus, tā kā vajadzētu balvas iegādāties savlaicīgi un tās kuras sola ! Žēl Mūna, Emdžeja un Viesīša.

10 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

jā, nu tiešām žēl, ka KINDLE vietā šitais... ehh maza vilšanās ir ...tad arī ps4 aizvietot ar PS3 vajdzētu! emotion

11 2 atbildēt

Jau daudzkārt esmu teikusi, Ka necenšos es Rainis būt. Vien rīmēs sakārtotiem vārdiem Sirds siltumu sev varu gūt.  

Nu katram balvas guvējam Pa mazam mīļam pantiņam. Raacens Ir miega mirkļi laikam zagti, Un sameklēti WTFakti Par patiesību, baisu šoku -  Viss nopietni, nekādu joku.  

Vienkārši Viesturs Vai raksts par sīkiem niekiem Vai dziļas lietas tver, Tu aicini tos izbaudīt - Tos spoki kāri ķer. MJ Pēc tam, kad beigsi čurāt,steidz rokas nomazgāt, Ar kāju tagad durvis Tu spēsi virināt. Bez baciļien nu balvu Tu rokās turēsi,  Un veselīgu dzīvi tik labi uzsāksi. 

 Moonwalker Reiz vētras laikā Tevi iepazinu, Nu šodien atkal atpazinu. Tie visi vēsturiski fakti. Ja skaties spogulī, šķiet zagti. Kas notiek? Visu tekstu sagrūž vienā čupā!

9 1 atbildēt

Racēn gribētu iepazīties? emotion

7 0 atbildēt
Ak dievs jums tadu sudu iesmereja.... es par to poketboku
5 0 atbildēt
GOD avatarsGOD

emotion Kaut kāds stullbums, tas ir tas pats ja krievi olimpiadē pēkšņi sadomā dot koka medaļas nevis zelta!!!!

4 0 atbildēt

Diemžēl Tu maldies. Kapēc nenoziedot 2 nedēļas (no skolas laika), lai iegūtu ~300 (ls) vērtu balvu? Uzskatu, ka tas ir normāli. Kā arī īpaši neko daudz arī neesmu nokavējis, jo stundas apmeklēju visas (gandrīz) un konkursa dēļ nebastoju. Vienkārši mazāk laika pavadīju mājās mācoties ;)

6 2 atbildēt

a kas te kāda datorikas fakultāte, nax tikai datori balvās? es varbūt otro golfu gribu balvā vai mēneša abonementu striptīzklubā!

4 0 atbildēt

Viesturs gan jau jūtās ļoti laimīgs. emotion

4 0 atbildēt

Tagad tik nauda spēlēm jānopelna.. emotion

4 0 atbildēt

lasu par šiem Kindle aizvietotājiem n stuff.. un aizdomājos- vai pareizi nebūtu no sākuma tākā iegādāties paredzētās balvas un tad taisīt konkursu, lai nesanāk šitā ied1rst sejā uzvarētājiem?

 

reāli balvā var piesolīt kaut vai kvazāru, bet beigās- ā, latvijā tādu nav iespējams iegūt, ņem balvā jaunu folija rulli...

3 0 atbildēt

Gribu redzēt Viestura seju pēc šī raksta izlasīšanas  ... emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »