local-stats-pixel fb-conv-api

Test Drive Unlimited 2 Apskats11

74 6

Es zinu, ka atkal piesiesies par mikrofonu, bet šī ir pēdējā sērija ar tādu. Atvainojos par sagādātajām neērtībām un nu pie lietas. Šajā apskatā es paskaidroju, kāpēc šī spēle nav domāta visiem, jo spēlei ir daudz problēmu. Tad skatamies un novērtējam.



74 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
MJ avatarsMJ

Runā, kā caur degunu!! :D 

6 0 atbildēt

Reti laba braukšanas spēle, galīgi nav tik slikta kā aprakstīts.

Gigantiskas kartes un superīgas ainavas. Laikam vienīgā spēle, kurā var mierīgi braukt un izbaudīt pašu braukšanu un karti, nepildot misījas.  Vienīgais, kas man nepatika ir nolādētās autoskolu licenzes, kuras bija atbildīgas par daudziem RAGE-QUIT, un tas, ka savam čuvākam vari izvēlēties tikai kādas 4 sejas, un tām pašām tikai matus nomainīt. Bet drēbes gan ir daudz. Ā, nu arī tas, ka ja jau ir iedota funkcija, ka var uztaisīt šķūningu un aerogrāfīju savai mašīnai, tad to varēja nedaudz augstākā līmenī izdarīt, ar visiem body kitiem, un ne tik pastulbu krāsošanas istabu. Un par fiziku, opcijās mierīgi var regulēt to, cik realistiski vai nerealistiski mašīnas brauc. Ja nevar nokontrolēt, tad tur ir iespēja ieslēgt mīksto režīmu.

Visticamāk pat kaut kad nopirkšu orģinālu, jo neskatoties uz dažiem mīnusiem, šī spēle tiešām ir meisterdarbs.

4 0 atbildēt

nopeerc jaunu mic un sturiti tad vadaamiiba un runaasana buus laba :)

2 0 atbildēt
1 0 atbildēt

Es viņu spēlēju pēdējās 2 dienas, un teikšu ka tā spēle ir sūds...Sākumā būs baigi forši un interesanti, bet pēc pāris dienām viss apniks, jo nekas nemainīsies...visu laiku sacīkstes - izej, dabū naudu - pasmaidi - un klāt nākamās sacīkstes tikai grūtākas un garlaicīgākas...

0 0 atbildēt

Man ši spele ne visaiemotion

0 0 atbildēt

pilniigos kuitos... emotion

0 1 atbildēt

Tad jua labak kapāt nfs world...

2 5 atbildēt