local-stats-pixel fb-conv-api

Samsung Galaxy S2 / S382

294 11

Sveiki spoki, šodien apskatīsim 2 ļoti pazīstamus telefonus, kurus sanāca mazliet ietestēt un apskatīt. Diemžēl nesanāca dabūt Galaxy SI un SIV, bet gan jau nākotnē arī varēsim ieskatīties šajos modeļos.

Raksts ir tapis informatīvos nolūkos nevis kā reklāma!

Paldies Spoki.lv lietotājam Viens polšs ezerā par atļauju izmantot viņa tālruni un sadarbošanos raksta izveidē! Obligāti apskatiet viņa profilu! emotion



Pēdējās 2 bildes ir fotogrāfētas ar Nokia 5230.

294 11 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

Kā tad tu viņu ikdienā bieži lieto? Spēlītes spēlē? emotion

33 5 atbildēt

Man pie vidējas telefona lietošanas baterija tur apmēram 4 dienas... emotion

14 0 atbildēt

Autor, Samsung Galaxy S4 jau ir iznācis! Pirms trīs nedēļām bija prezentācija. 

P.S. Kāds laiks Igaunijā?

11 2 atbildēt

Esmu šos abus aparātus palietojis. Pašlaik man ir Note.

Par SGS2 - lietoju ~1 mēnesi. Nu ko es varu pateikt, korpuss - plastamsīgs, bet iederas ļoti labi rokā un visu ir iespējams veikt ar vienu roku, kas ir ļoti labi. Ekrāns - priekš 4,3 collām ir okej, patika gan spilgtums, gan viss pārējais. Tagad liekas nežēlīgi mazs, pat smieklīgi mazs. Kā arī ekrāns priekš pirmā mērkaķstikla ir saskrāpējams, tā kā nerunā kad var ar atslēgām nēsāt kopā. Par iekšām, nu priekš vecās paaudzes arī pašlaik lietojams, kad šis telefons maksā ~120ls. Ir tā vērts, ja nāc no kāda aifouna vai cita mazizmēra telefona, jo nebūs prāta darbs uzreiz uz 4,8 vai 5,5 lekt. Jo tamdēļ arī viņi sitās, jo nemāk ar tādiem izmēriem apieties. Labs kā budžetnieks pašlaik. Pēc jaunā 4.1.2. atjauninājuma ir arī lietojams beidzot - nav daudz lagu. Baterija tā nu dienu izvilka. 

 

Par SGS3 - lietoju ~3 mēnešus. Telefons, kad pirmo reizi izskaiņoju likās, nu "Wow!". Izskats vnk bomba, it īpaši zilā krāsa, kas ļoti pievilina. Protams tas pats - korpuss plastmasa un slīd. Tamdēļ nopirku Slim apvalku, kas nepalielina telefona izmērus, tikai neļauj tam izslīdēt. Par ekrānu - labākais ko esmu lietojis, taču otrais mērkaķstikls mani pievīla, jo tas neattur to no skrāpējumu uzņemšanas, tikai prasmīgi tās apslēpj. Par OS, tikai to labāko varu teikt, ļoti reti tikai ielagoja. Ļoti viegli padodas modošanai. Ar oriģinālo baču izvilka man 36h, ar paaugstinātas izturības ~3 dienas. 

P.s. - plēve aizsargā tikai no skrāpējumiem, no ūdens un trieciena gan nē.

 

P.p.s. - iespējams ar vasaras sākšanos taisīšu video apskatus, gan šo arī redzēsiet.

6 1 atbildēt

emotion  

5 0 atbildēt
tu uzrakstīji ka s3 ir 1470 pikseļi, nopietni? :D 720 x 1280 (720p) ekrans ir 921600 pikseļi ja kas, un galaxy s3 ir 720p ekrans.
4 0 atbildēt

Tas, ka bijusi slikta pieredze ar vecajiem Samsungiem, kas iet uz Javas, tad tas viss tagad ir mainījis. Dzelži arī ir kļuvuši daudz advancētāki it īpaši pēdējo gadu laikā. Takā, ja bijis kaut kāds gļukains un bremzīgs, tad nevajadzētu domāt ka tā būs arī jaunajiem, kas ir uz Androida.

5 2 atbildēt

Pašam ir S2,esmu ļoti apmierināts,ātrums labs,filmē arī labi,ērti turams rokā,ko gluži nevar teikt par S3emotion

6 3 atbildēt

kad kādz salīdzinās htc ar samsungiem ?

3 0 atbildēt
personiski uzskatu ka S2 ir labaks par S3 un ertak lietojams
6 3 atbildēt

tu tur ar to lineālu krāniņu mēriji? emotion

4 2 atbildēt

Drīkst zināt kapēc? emotion

2 1 atbildēt

Šitie nav telefoni, bet kaut kādi dārgi sūdiņi (izklaides stacijas) uz kuriem spēlītes kapāt, draugos.lv pasēd vai ko juus ar viņiem tur darat. Man kā vecim kuram ikdienaa ir dažāds darbs, te servisā autiņu paskrūvēt, te mežā pakaļ malkai kamīnam, te uz copi aizlaist, ir vajadzīgs riktīgs telefons, kurš nebaidas kritienu, ne eļļainu un netīru roku glāstus, un kuram batarija tur ilgāk kā divas dienas, lai nav jāmīz karstu pēc štekera kur ieštepselēties. tāpēc lietoju verķi ar pogām, pēc jaunajiem standartiem mikroskopisku ekrānu, 5mp kameru, kuram nav ne wi-fi, ne citi fiji, bet za to tur visu ko šim lieku ciest, vot tas ir MOBĪLAIS TELEFONS, nevis šitie gudrie āboļi, galaktikas un hvz kas cits. Protams draugiem nevaru palielīties ar pikseļiem, video kvalitāti, bet za to derībās-METAM MOBĪLO PRET SIENU UN SKATAMIES KAS NOTIKS NEESMU ZAUDĒJIS emotion

2 1 atbildēt

Rawwwrrr galaxy s3 <33333333333333333

0 0 atbildēt

Kakraz tikko samsungs atsūtīja s2 atjauninājumus. naais :)

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Atteicos no s3, jo par lielu manai rociņai :D samsung ace2 gluži kā man! ^^

0 0 atbildēt

Es negribu lai iznāk IV :(( tad mans trešais būs vecs :(((( 

8 8 atbildēt

Multitasking nevis multiscreen!

0 0 atbildēt
Paldies par raksti,loti nodereja,iespejams,mans nakamais telefons!
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »