local-stats-pixel fb-conv-api

RF Online19

19 8

Labdien es jums pastāstīshu par RF online jeb ( Rising Force Online) shi ir mmorpg spele. Tālak viss buz istāstit par to BET SHINI RAKSTA PASTASTISHU PAR VIENU NO TRĪM RASĒM (HOLY ALIANCE CORA) Mana mīļāka rase :)

P.S Bildes is no mana pashas pieredzes caur printsreen :)

Luk ari aprakstita cora rase :)


Holy Alliance Cora =)

Kad esi sacis spelet un izveidojis savu personazu 1 lvl, tad Tu vari sak celt savu lvl'u, sakuma dodoties pie flemiem HQ un taa uz priekshu, ja neko nesaproti, tad vadies pec speles qwestiem (misijam) uzpiezot J un mape (spiezot M) aplukojot pec kordinatem, vai lokaciju nosaukumiem, ganjau atrediisi kurp jadodas. HQ (Cora HQ) ir tada kaa baze, kura ir katraj rasej un neviens no citas rases spelejoshais turp nevar doties, ja vien speles dievs Ja gribi atri tikt uz priekshu un ja zini ka tev patiks shii spele, tad ieteiktu pielietot shini spele kaa jau online spele, tadu lietu kaa SHOP (doneits/ziedojumi serverim). SHOP'a krediitus var iegut vainu balsojot par serveri ieejot no majas lapas rf.eGames.lv sadalja - ''Privaatais ofiss'', vainu ari terejot realos liidzekljus caur sms, bankas parskaitijumu etc.. ps. kadas tik tur nav iespejas :D Ja esi izdomajis pielietot SHOP crediitus kaa iesacejs, tad ieteiktu iegadat dalant box pa 80 cred (100kk, jeb milijoni speles naudas), shops ir pietiekami plash un ganjau katrs pats saprastu kas vinjam tur nepiecieshams, bet neko citu sakuma neieteiktu nemt, ja vien 40 lvl'a shopa ringus un amuletus (piemeram +10% att/uzbrukums +15% HP/Fp/Sp). Kad nopirks naudas ladi, tad ieteiktu nopirkt generatorus kas diezgan padargi, 5 uzbrukuma, 5 hp generatorus, 1 speed, 1 pret debaffiem, 1 lai redz neredzamos, 1 lai nemiso neblocko, un ja maz def, tad ari def generatorus 5. Personigi neko vairaak es neizmantotu no shopa lidz kkadam 48 liimenim, ja vien no sakuma vel nepanemtu Preniumu, kas nozime uz pusi atraku exp, baffu pt, statu pt ka4u + piedevam vel daudz lielaku lootu (drops, lietas ko iegust no mobiem (monstriem)). Speles mapi HQ vari pamest pec ~23, vai 24 liimena iegushanas, dodoties uz Haramu, vai Numerusu, kur vareesi ka4aties vismaz lidz 35 lvl'am. Pec 35 lvl iegushanas Tev jadodas bus uz Ether vai SD (Setta Desert) ka4aties, ja gribesi taa atrak visam tik cauri, bet bus gruutak. Pamazam iegustot speles liimenus, varesi iegadaties ari labakus setus (apbrunjojumu) weapenus (ierochus), potionus utt., delj taa ir verts turpinat ka4aties =)
Ieguustot 30 liimeni Tev bus japanem pie Races Menegera clasi par kuru gribi spelet, iegustot papildus skillus un taapat ari 40 liimeni notiksies, kur izveelesies kas Tu gribi but, ari ieguustot papildus spejas. Tas bija īsuma viss par ka4u lidz 40 lvl

Warrior:
Karotajs - Tatad karotajs ir clase kas ir paredzeta tuvciinam ar viduveju speku un labu aizsardzibu,
30 lvl ir izveles clases Chempion (attacker/uzbruceejs) un Knight (tanks/aizsargaatajs).
Kad iegusi 40 lvl, tev atkal bus japanem klasi - ja busi Chempions, tev piedavas klut par > Templaru (stipraakaa karotaja klase uzbrukuma), vai par > Guardianu (stiprs un atrs uzbrukums)
Bet ja busi panemis 30 lvl Knight'u (tanku), tad tev piedavas nemt > Guardianu (laba aizsardziiba un atrs uzbrukums) vai > Black Knigth (Lielaka aizsardziiba no visam klasem piemitis un dziivosi kad citi mirs tev apkart)
Karotajiem ir visstiprakie seti (apbrunojums/brunas/drebes) defam, un daudzi ierochu tipi > Spear/Sword/Axe/Mace/Knife kaa pamat ierochi uzbrukumam, kas paredzeti karotaajiem. Spearam ir vislielakais dmg ar skiliem, bet sitienu uzbrukums skraida no minimala uz maksimalo, vardu sakot visneizteiksmigakais. Sword skillu dmg ir vienmerigs bet mazaks ka spear, bet atskiriiba no spear vienads sitienu dmg. Knife var izmantot ar shieldu (vairogu), piemerotakais ierocis tankam. Axe un Mace butiiba bija vienadi, bet skillu dmg daudz mazaks ka spearam un sword, bet sitienu dmg var but pat labaks, vardu sakot minimalais uzbrukums lielaks. Shield dod papildus aizsardziibu, to var nesat jebkura klase, tas dod Block'u (atvairishanu)
# Chempion - ja izveelesies sho klasi, bus 2 baffi +30 lvl int ierocis ko tev RM (Races Meneger) pieshkirs. Pirmais baffs kurs dos dmg (speeku), bet otrais critical dmg (jeb stuntu, kas pretiniekam mūkot liks sastingt kad iesitisi, neļaujot aizmukt)
# Knight - Tanks, jeb karotajs kursh nebaidisies no neviena, izveloties sho klasi jums pieshkirs 30 lvl INT (intense) knife un 30 lvl shield. Pienaks jauni skilli kas dos - 1) baffs kas palielina def (aizsardziibu), 2) skills kursh laus izglabt draugu, vai novaldiit vienu monstru uzbruukot tev un skills 3) kas tev ados pretinieka monstra hp (dziiviibu) mazlietin tev lidzarto atnemot ari vinam dzivibu.
# Chempion > Templar - Stiprakais karotajs ar lielako dmg, vinjam panemot 40 lvl nak klat 1 papildu uzbrukuma skills kas dod vel lielaku dmg par citiem skilliem, 2) ir baffs kas dod +1 skrieshanas atrumu uz 20 sek (lai vieglak kadu nokertu vai aizmuktu) un 3) baffs kas dod papildus uzbrukumu un precizitati, lai trapiitu pretiniekiem kam augsts dodge. Pie RM panemot klasi jums pieshkirs 99 potus ar 40 % uzbrukuma dopingiem
# Chempion > Guardian - bus labs uzbrukums un paligs racej, vinjam panemot 40 liimeni nak 2 skilli, no viena nak baffs kas pamazina skilliem sishanas skillu barjieru, jeb to laiku lidz nakosham sitienam ar to pashu skillu, 2) skills samazina pretinieka speku uz mazu briidi. Pie RM panemot klasi dod potion (dopingu) 99 poti 40 % uzbrukuma vai 99 poti 40 % aizsardzibu palielina

# Knight > Black Knight - Viss izturiigakais karotajs racee, kurs paliek uz kaujas lauka pats pedejais. Vinajm panemot 40 liimeni nak baffs kursh palielina vel papildus aizsardziibu, skills kas var izglapt party'u (grupu speletaju kas nepatikshanas ar monstiriem), baffs visus monstrus uzagro uz sevis un mobi uzbruk tev. Panemot klasi, jums pieshkirs 99 potus ar 40% aizsardzibas dopingiem.
# Knight > Guardian - Izturiigs karotajs, ar spejam notureties lidz galam, ja pie rokas ir shield, vinjam panemot 40 liimeni nak 2 skilli, no viena nak baffs kas pamazina skilliem sishanas skillu barjieru, jeb to laiku lidz nakosham sitienam ar to pashu skillu, 2) skills samazina pretinieka speku uz mazu briidi. Pie RM panemot klasi dod potion (dopingu) 99 poti 40 % uzbrukuma vai 99 poti 40 % aizsardzibu palielina.
Ja gribesi vieglak un droshak panemt liimeni, tad iesaku nemt tanka klasi un kad sasniegsi un dabusi visu ko velies nomainit par briivu klasi, sava HQ pie Race Hero uzpiezot pedejo uzrakstu Un pectam panemt uzbruceja klasi.

Renger:
Rengeris - ir atraka klase, kas uzbruk no attaluma. Vinam piemit maza aizsardziba setam, bet liela elementu aizsardziba, pret magiem un citiem rengeriem. 30 līmeni panemot tev piedava izveleties Archer'u (uzbruceju), vai Hunter'u (mednieku). Kad iegusi 40 lvl, tev piedavas kaa Archer'am izveleties > Adventurer'u (visstiprakais rengeris uzbrukuma), vai Stealer (stiprs un vaikls rengeris kas prot manit), bet ja spelesi ar Hunter'u, tad tev piedavas nemt Assassin'u (Mineri, kas ir loti strakediski nozimiiga klase rachu karos) vai Stealer'u (kas ir veikls un neievainojams rengeris, kas atradis glabinju un aizmugs no pretinieka par spiiti visam).
Rengerim sets dod atrumu un elementalo aizsardziibu. Vinjam nepiecieshams dodge (veikliiba), lai izvairiitos no pretinieku uzbrukuma, tatad ieteiktu apgreidot botas ar marcy taliku kas dotu papildus dodge. Rengerim ir vispiemerotakie ierochi Bow (loks) , Fierarm (lozmetejs), Throwing knife (metamais nazis). Lokam skilli butiiba ir Teemeti tikai uz vienu pretinieku bet vienmeriigi, bet automatam uz masu, vardu sakot ari trapa tiem kas blakus stav, bet metamais nazis domats butiiba miineriem kam dots prieksh metama naza skills uzbrukuma, uzbrukt no aizmugures neredzamam.
# Archer - 30 līmeni panemot nak 30 lvl int loks un papildus rengera baffs kas palielina papildus uzbrukumu, skills kas iemet pretinieku tiiklaa, taa ka vinsh nevar pakusteeties un uzbrukuma skills kas ir loti speciigs. Shaj klasej ieteicams pielietot Bow.
# Hunter - 30 līmeni panemot nak 30 liimena metamais nazis, skills kas lauj likt sava liimena minas un klut par spridzinataju, baffs kursh lauj palikt neredzamam, baffs kas palidz lai redzetu pretinieku rašu miinas.
# Archer - Adventurer > Vinjam panemot 40 liimeni nak papildus baffs kas dod uzbrukumu/accuracy(precizitati) baffs kas dod renge(uzbrukuma radijusu) un papildus velviens uzbrukuma skills. Shi ir stipraka rengera uzbruceja klase kas ir ideala snaiperiem no talakas distanses, atshkiriibaa no citam klasem, laujot uzbrukt nepieejot pie pasha pretinieka, kopuma shaj klasej ir 5 loka uzbrukuma skilli!
# Archer - Stealer > panemot 40 liimeni nak skills kas lauj izlikties par mirushu, nelaujot pretiniekam tevi ievainot. Skills kas dod 50 dodge palielinot iespeju uz 30 sekundem ka tev neviens netrapis sitot, viens uzbrukuma skills. Baffs kas pretiniekam nelauj atjaunoties fp (ja tev uzbruk mags, vai rengeris un wariors, tad vinsh visticamak nevares pielietot visus skillus kas tere fp, jo fp neatjaunosies vinjam uz bridi). Shi klase ir stipra uzbruceja klase kas lauj pasham izglapties kad tas nepiecieshams.

# Hunter > Stealer - panemot 40 liimeni nak skills kas lauj izlikties par mirushu, nelaujot pretiniekam tevi ievainot. Skills kas dod 50 dodge palielinot iespeju uz 30 sekundem ka tev neviens netrapis sitot, viens uzbrukuma skills. Baffs kas pretiniekam nelauj atjaunoties fp (ja tev uzbruk mags, vai rengeris un wariors, tad vinsh visticamak nevares pielietot visus skillus kas tere fp, jo fp neatjaunosies vinjam uz bridi). Ar sho klasi Tu varesi uzbrukt no slepnja neredzot un kad tas bus nepiecieshams, arii aizmukt, praktiski tevi padarot par neievainojamu regu. Ir viens minus, Tu nebusi istais mineris un nevaresi likt augsta liimena minas jo nebusi istais pionieris
# Hunter - Assassin > panemot sho kalsi Tu varesi likt visas sava liimena minas un busi iists spridzinaatajs un strakediski nozimiigs speletajs, paraujot pretinieku rindas radot apmulsumu un graujot to komandas speli, kaa ari varesi atmiinet pretinieku slazdus. Naks 2 uzbrukuma skilli, viens prieksh metamaa naza, uzbrukot no aizmugures neredzams un otrs ar automatu vai bow varesi papildu bojajumus pretiniekam izdariit.
Ar rengera klasi ir loti gruti ka4aties jo ir mazs def, tadelj ieteiktu sakuma nemt stiprako rengera uzbruceja klasi, jo Assassin'am minas ka4aties nepalidz. Ja patik atri skraidit un sist pretiniekus no attaluma tad rengeris ir piemerota klase.

Specialist:
Crafteris - vinsh var nesat jebkuras brunas renge/melee/force un jebkurus ierochus, bet nekad nebus tikpat stiprs kaa parejas klases race, vienmer bus kkas pa vidu. Panemot 30 lvl jums bus japanem klase > Craftsman un pectam 40 liimeni > Artist
# Craftsman - panemot 30 lvl, varees buvet towerus(tornus), kas laus sist pretinieku rases, monsturs un visu kas kustas, ieskaitot PB'sus. Tornus var likt gandriz neierobezotaa skaita (laikam 8nus ) ar distanci, katrs no katra. Crafteri ir viss grutak uzka4at, jo vinjam var ka4at melee/renge/force pt lidz gm. Vel specialists var taisit sev un citiem racee ierochus un brunajas, kaa ari muniiciju ar saviem resursiem.
# Craftsman - Artist > Panemot 40 liimeni sho klasi jums tiek uzgrusta liela atbildiiba, jo jums pieshkir expert renge/melee skillus, kas atveras tikai tad, ja basic melee/renge pt ir 50/99. Jums RM pieshkir amuletu 12 % hp/fp/sp, un 2 spejas: 1) atdziivinat ievainoto kolegi no savas races (crafteris ir arii aarsts). 2) pieshkir speju atjaunot deffence gaude, kas nepiecieshama tankam butiiba, tankojot monstrus (ciinas laika virs charaktera hp paradas balta liinija - deffence gaude) un to nepiecieshams tankam atjaunot, lai vinsh pamazam nekristu. Var taisit visus tornus sava liimeņa. Pieshkir speju izmantot Sealed summons (mazus pokimonus) sealed isis/sealed hehcate/sealed paimon, kas loti noder krafterim, piemeram - sealed isis pb reidos dod papildu dmg, hehacte chipu karu laika papildus stunto pretinieku, lai neaizmuk, un inanna healo(dziedina sevi vai kadu kuru gribi, lai atpilda dziiviibu vislaik)
Crafteris ir loti racej nozimiiga klase, kas palidz gan ka4os, gan chipu kara laika, gan pb reidos un atvieglo dziivi parejiem ka noderiiga personiiba.

Spiritualist's:
Mags - shis clases ir visa spele viss grutakas jo jaka4a loti daudz pt ar maziem reitiem (rock) + pokimoni (ja ir summoners), magijas, debaffi, baffi, statu pt.. Magiem ir tikapt maz def kaa rengeriem un skrien tikpat lenu kaa karotaji, bet viniem ir daudz citu ekstru. Mags ir loti noderiigs uzbrucejs, jo shiis klases ir vistiprakas uzbrukuma, un loti noderiigs ar saviem baffiem, kaa piemeram var iedot speed (atrumu), accuracy(precizitati rengerim/karotajam), baffu kas lauj redzet neredzamos. Magiem janesa noteikti maga force sets, jo tas dod paipildu fp un uzbrukumu par katru dalju atseviski! Magu ierocis ir Staff's jeb zizlis, ar kuru vinsh var pretinieku debaffot (samazinat dmg/def/speed/elementu aizsardziibu/ uzbrukuma atrumu un vel sho to), vinsh ar to var uzbrukt ar magijam. Ir vairaku veidu magijas kas sit uz masu visiem kas atrodas blakus merkim un ir magijas kas sit tikai pa vienu merki. Magi praktiski ar masas magijam nemisso(vienmer trapa, pat ar mazu accuracy). Shi klase viegli kriit un viegli gazs pretiniekus ja ir pietiekami gudri un spele komandas speli, bet tomer ir vairak +, neka -. Man personigi magu klase nepatik un nav patikusi, bet taa ir loti noderiiga pvp (player vs player).
Panemot mags 30 lvl, vinsh var izveleties vai vinsh bus Caster (magu lielakais uzbrucejs), vai Summoners(nak paliigaa pokimoni). Caster 40 lvl var izveleties vai but Warlock'am, vai Dark Priest'am, bet Summoneram ir izvele Dark Priest, vai Grazier
# Caster - panemot 30 liimeni vinjam nak 30 lvl int zizlis un uzbrukuma baffs kas loti palielina uzbrukumu
# Summoner - panemot 30 lvl vinjs var izsaukt summonus un ari sanem 30 lvl int staffu
# Caster - Warlock > Ir stiprakais maga uzbrukums, panemot 40 lvl vinam RM iedod 1 elite magiju, 1 uzbrukuma force skillu, velvienu uzbrukuma baffu un speju iemest pretinieku akemni uz 20 sek (pretinieks nevar uzbrukt/teleporteties/pakusteties)
# Caster - Dark Priest > shii klase ir laba uzbruceja gan glabeja klase. Panemot 40 lvl vinam nak 1 elite magija, baffs kas FP partaisa par HP (FP ir Hp kopa, kad pretinieks uzbruk, 1mais nonemas FP, ir -., grutak cinas laika pasham uzbrukt), skills kas pashu teleporte uz sevis saglabato vietu (piemeram HQ) jebkuraa briidi, kautvai ciinas laikaa, un speja kas var teleportet visu party'u 8/8 no jebkurienes uz vietu kur saglabaji (piemeram HQ) jebkura briidi, party'a sabiedrotejiem tik jauzpiez uz tp.

# Summoner - Dark Priest > Panemot 40 lvl vinam nak 1 elite magija, baffs kas FP partaisa par HP (FP ir Hp kopa, kad pretinieks uzbruk, 1mais nonemas FP, ir -., grutak cinas laika pasham uzbrukt), skills kas pashu teleporte uz sevis saglabato vietu (piemeram HQ) jebkuraa briidi, kautvai ciinas laikaa, un speja kas var teleportet visu party'u 8/8 no jebkurienes uz vietu kur saglabaji (piemeram HQ) jebkura briidi, party'a sabiedrotejiem tik jauzpiez uz tp. Shii klase ir liidziga kaa Grazier tik bez baffiem, pokimonus var izmantot tik piedevam.
# Summoner - Grazier > panemot 40 lvl, shi klase iegust isi's 35 lvl, baffu kas pokimoniem dod papildus speku un aizsardziibu par 20% lielaku. Baffu kas dod papildus 10% hp un 5 % uzbrukumu, baffu atrak izsaukt pokimonus, skillu atjaunot visu hp visiem pokimoniem. Grazier'am pokimoni loti noder, piemeram isis noder chipu karu laika sitot pretiniekus ka papildu uzbrukums un sitot chipu vai pb, hehacte stuno pretiniekus vai pb (nelauj pakusteties), inanna healo sevi (dod hp papildu atguvi/atpildi)

Atvainojos par rakstiibu! Laikam nedaudz pa daudz sarakstiju

JA BUS LABAS ATSAUKSMES RAKSTISHU PAR ATLIKUSHAJAM 2 RAEM BELLATO UN Accretia :) un vēlāk uztaisihu filminu par rf :)

Reklāma
19 8 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000

puisiit tu neesi aizraavies ?

4 1 atbildēt

Shitaa speele norm. pirms 2 gadiem aizrāvos ar viņu.. 

Beet.! KORA SMIRD!

2 0 atbildēt

Šito lasīt bija kā izbakstīt acis ar noasinātu sūdu :|

1 0 atbildēt

Vot shito es nessaprotu  ielike - kautvai nau izlasijushi par speli nu psc ! AR JUMS

0 0 atbildēt

centies esi... pa to + no manis, bet man ir šausmīgs slinkums lasīt to visu :p

0 0 atbildēt

Pats lasiji savu rakstu?

0 0 atbildēt

šitā spēle riktīgi laba!! Btw Akreti FTW :D un Bwlkas arii.. bet ne koras

0 0 atbildēt

Cik es atceros, 2 klases ir kautkadi geju anime chali, un 3 vieniiga normaalaa bija terminaatori :D

0 0 atbildēt

tu lox esi 4ista :)

0 0 atbildēt

Vot nopietni, kas šitādās spēlēs var patikt. emotion 

0 0 atbildēt

tava māte gultā bija mēsls

0 0 atbildēt

ja kadreiz speleju sito un diezgan inchigi bija tikai tas bezgaligas mapes ir diezgan garlaicigas :( bet ta jau kruti padauzit kautkadus tur mobus un no vineim izkrit kautkadi kubiki :D

0 0 atbildēt

Tāda pati hujņa kā RuneScape

0 1 atbildēt