local-stats-pixel fb-conv-api

PlayStation 4 jeb "Orbis"34

427 7

Esam dzirdējuši gana daudz baumu un informācijas par jauno Xbox - nekādu disku, lietotu spēļu bloķēšanas pasākumi utt, bet par tām pārliecināties šā gada 5. - 7. jūnijā notiekošajā E3 izstādē mums nesanāks.

"Ehh" - nopūšas Xbox fani, savukārt PlayStation cienītāji var droši dot vaļā skaļu "urrāā!" , jo tieši šovasar - E3 ietvaros, Sony gatavojas prezentēt savu nākamās paaudzes spēļu konsoli!

427 7 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bbc
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Tas par lietotajām spēlēm gan ir gejiski... Tomēr resursi uz šīs planētas ir ierobežoti, un, man šķiet, ir diez gan stulbi neatļaut mainīties ar spēlēm. Visiem, kas ir spēlējuši jebkādas spēles zin, ka pēc kāda laika viena konkrēta spēle apnīk, tad tā tiek nomesta kaut kur stūrī un nekad netiek atkal spēlēta. Tajā pašā laikā noteikti ir kāds cilvēks, kas grib šo spēli.. 

23 0 atbildēt

svaigs gaiss - jā tas ir jauki, jau visu ziemu turu vaļā logus.. bet no pastaigas gan tagad atteikšos - lietus emotion kā arī prieks par rakstu - pat tādus nespēlētājus kā mani spēji ieintersēt izlasīt līdz galam emotion

22 1 atbildēt

Man kaut kas šajā visā liekas pārāk  aizdomīgs emotion

5 0 atbildēt

Normāls krāms, par kuru izmest baigo piķi. Kad man būs sīcis, nopirkšu šim Sega lai kapā kko jedzīgu :D

7 4 atbildēt

Pfff, visticamāk viņi ar šo visu nošaus galīgi greizi. Ja es vēl domāju par PS vai xBox iegādi, tad tagad lai tas viss iet pie velna, tad jau labāk jaunu kompi nopirkt, uz tā vismaz var spēlēt visas spēles pēc kārtas, neatkarīgi no vecuma.

2 0 atbildēt

Man pietiek ar manu Ps1 ! emotion Nekas labāks par old school nevar būt !

3 2 atbildēt

:D  

0 0 atbildēt

Pizgec man ir tikai ps2 ble bet tagad jau bus ps4 wtfemotion

0 0 atbildēt

es ignorēšu pēdējo rindkopuemotion

0 0 atbildēt

ja nosaukumā nebūtu ielicis playstation 4, es padomātu, ka nāk klajā kaut kādas jaunas košļenes. stūlbs segvārds vai arī varbūt nosaukums playstationam 4. fu

0 0 atbildēt

gribētos gan uzzināt kas ir tas uzticamais avots!?

0 0 atbildēt

"Orbis Vitae" izrunā kā - Orbis Vite, nevis Orbis Vita :)  

0 0 atbildēt

kautkur arī bija bildes ar viņu! izskatās jau smieklīgi :D

0 0 atbildēt

Konsole`s nekad neizmantos tik dārgas video karte`s. HD 7000 sēriju viena karte maksā vismaz +220 ls. Tad vēl pieliekām pārējos komponentus kas tiks izmantoti un būs kādi 400ls? Nemaksās nemaz tik dārgi un ļoti šaubos kad viņi izmantos tik dārgas video kartes.

1 1 atbildēt

Normāls urbis.

0 1 atbildēt

ps3 has no gaems, ps4 neither. emotion

0 2 atbildēt

Veikalos ganjau pa tūkstoti paķert varēs, un bez spēlēm, jo redz izdomājuši ka tik vairāk izkāst, tad nu re ja vēlies kapāt ar 4096x2160 pikseļu izšķirtspēju, tad nopērc ps4 par iekrāto naudiņu skaistām bērēm, tad vel izštuko kur  lai dabū kādu geimu, ja kādu arī dabūsi tad kkādu sudoku vai tetri kam no grafikas nekāda ponta nav un būsi septītajās debesīs emotion

1 4 atbildēt