local-stats-pixel fb-conv-api

Mass Effect 214

120 14

Mass effect 2 atkal jāiejūtas komandiera Šeparda (Shepard) tēla, kurš šoreiz pēta dīvainu cilvēku masu pazušanu. Veselas kolonijas pazūd bez vēsts. Spēles darbība risinās 2185.gadā 2 gadus pēc pirmās daļas notikumiem. Jau spēles sākumā, ir pārsteigumi ,kas atklāj spēlētājam sižeta pamatus. Jāizpēta jaunas rases , kurus sauc par savācējiem, sakars ar masīvām cilvēku pazušanām. Tāpat kā pirmajā daļa jūs ceļosiet pa galaktiku ,izmeklējot dažādus notikumus, saskaroties gan ar veciem , gan ar jauniem ienaidniekiem un draugiem.

PC Minimālās prasības

OS = Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 / Windows 7
Procesors = 1.8GHz Intel Core 2 Duo vai ekvavilentu AMD CPU
Atmiņa = 1 GB RAM priekš Windows XP / 2 GB RAM priekš Windows
Vista un Windows 7
Cietais disks = 15 GB
DVD ROM = 1x ātrums
Skaņas karte = ar DirectX 9.0c atbalstu
Direct X = DirectX 9.0c 2008. gada Augusta versija (būs iekļauta)
Video karte = 256 MB (Ar pixel shader 3.0 atbalstu).
Atblastītie chipseti: NVIDIA GeForce 6800 vai labāks; ATI
Radeon X1600 Pro vai labāks.
Ņemiet vērā, ka NVIDIA GeForce 7300, 8100, 8200, 8300, 8400, un 9300;
ATI Radeon HD3200, un HD4350 Ir zem minimālajām prasībām. Obligāti nepieciešams uzlabot video un skaņas karšu draiverus. Intel un S3 video Nav oficiāli atbalstītas priekš Mass Effect 2.

PC ietiecamās prasības

OS = Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 / Windows 7
Procesors = 2.6+ GHz Cure 2 Duo Intel vai ekvivalentu AMD CPU
Atmiņa 2 GB RAM
Video karte = ATI Radeon HD 2900 XT, NVIDIA GeForce 8800 GT, vai labāka ir ieteicama.
Direct X =100% DirectX atbalstoša skaņas karte un draiveri.
DirectX 2008.gada Augusta versija

Lomu spēlēšana.

Jaunajā daļā ir daudzi jauni kompanjoni. Katrs ar savu raksturu un kaujas īpašībām.Viņi reaģē uz katru jūsu izvēli un teikto frāzi un tos ir iespējams nokaitināt tā, ka turpmāk ar jums nerunās ne vārda. Spēlējot brīžiem liekas, ka sanāk kontaktēties ar dzīviem personāžiem. Dialogu laikā tēli vairs nestāv sastinguši , bet kustas un pārvietojas. Jaunajā sistēma ir iekļauta iespēja pārtraukt sarunu biedru , nevis nospiežot pogu un izlaižot viņa sakāmo tekstu , bet burtiski viņu pārtraucot. Piemēram, vienā spēles mirklī apnikušo sarunas biedru var izmest pa logu un turpināt spēli.

Kaujas sistēma.

Sistēma būtiski neatšķiras ne ar ko no mūsdienās plaši pazīstamās un pieņemtās slēpņa sistēmas, kurā jūs varat aizsegties burtiski aiz katras sienas, kastes vai izciļņa. Uz to arī balstās taktika. Jūs skrienat no slēpņa uz slēpni, lai izvairītos no pretinieka uguns, komandas biedri var novērst uguni uz sevi, kamēr jūs apejat tos no flanga, bet Mass Effect cīņas nav gluži kā ierasts, bet gan RPG spēlēs ierastās spējas sniedz variāciju un dažādas iespējas spēlētāja taktikai.

Pamanāmākās izmaiņas.

Spēle ir izmainīta ieroču sistēma. Pārkaršanas vietā ir ieviesta munīcijas sistēma.Tiks iekļauti arī jauni ieroči no dažādām pistolēm līdz dažādajiem smagajiem ieročiem. Vecā veselības sistēma nomainīta ar jaunu. Veselība atjaunojas pati, atrodoties aizsegā, un Medi-gel strādā tikai, kā kritušo biedru atdzīvināšanas līdzeklis. Jaunajā daļa tēli ir uzlaboti ne tika vizuāli, bet arī tehniski. Pirmajā daļā galvenajam varonim bija tikai 20 animācijas. Mass Effect 2 viņam to ir vairāk nekā 200. Sižetam nesvarīgās pasaules, kurās bija tikai nedaudzi interesanti notikumi, ir aizvietotas ar pavisam citu funkciju, resursu iegūšanu, kuri tiek izlietoti uzlabojumu veikšanai dažādākajās jomās no ieročiem līdz kuģa aizsargiem.

Skumsti pēc pirmās daļas?

Labu iespēju piedāvā spēles izstrādātāji, ja jūs esat izspēlējis pirmo Mass Effect daļu ,tad neizdzēsiet savu saglabāto spēles progresu. Jaunajā spēles daļa jums tiek sniegta iespēja turpināt ar savu veco, izveidoto tēlu. Tādā veidā rodas sajūta, ka nemaz nebūtu pārtraukuši spēli, bet gan ir parādīta tikai pamatīga starp scēna.

Kopumā.

Mass Effect 2 nav ne viena Sci-Fi konkurenta un tikai BioWare projekti stāv tuvumā šīs spēles grandiozumam, kas sevī apvieno vislabāko, izklaidējošo, aizraujošo spēles pieredzi. Spēle sižeta ziņa pārsit vairumu kinofilmu, kaujas nemaz neatpaliek no Action spēlēm un personāži liekas dzīvāki un interesantāki par daudzajiem realitāte sastopamajiem, drūmajiem tēvaiņiem.

Reklāma
Reklāma


120 14 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.wikipedia.org
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Bla bla bla - Copy Paste...  Spēles Introduction! emotion

16 5 atbildēt

Milu sho speeeeli! 

4 0 atbildēt

Ja es nebūtu pamanījis tekstu zem 3. bildes, tad ieliktu plusu. Ja ievads ir kvalitatīvs, tad bilžu aprakstiem tādiem arī vajadzētu būt...

3 0 atbildēt

SHEPFARDS? :D

2 0 atbildēt

Best game EEEVĀĀĀĀĀĀĀĀ!

1 0 atbildēt

nu sito es reizes 8 izgaju,iesu devito,lai butu 100% achievments,vel 5 palika

1 0 atbildēt

var just ka kāds te neseko laikam līdzi :?

0 0 atbildēt

Iesaku visiem - Spēle ir ar patiesi interesantu sižetu....

0 0 atbildēt

Turian are so badass!

0 0 atbildēt

Varēji jau par Mass Effect 3 rakstīt!

2 5 atbildēt