local-stats-pixel fb-conv-api

Izveido hokejista karjeru un kļūsti par labāko3

18 0

LSHL - Latvijas Simulētā Hokeja Līga.


Vai kādreiz esi vēlējies nokļūt hokeja augstākajos punktos, tomēr karjera hokeja jomā nav sanākusi? Varbūt vienkārši vēlies izmēģināt kaut ko jaunu? LSHL ir priekš Tevis!

Kā jau nosaukums vēsta, šī ir simulētā hokeja līga. Visa līgas pamatdarbība notiek uz divām platformām -

foruma - www.lshl.lv, kur viss tiek dokumentēts- šeit atrodama informācija par komandām, spēlētājiem, banku, treniņiem u.c. lietām. NHL09 PC datorspēles - mēs izmantojam NHL09 spēli, lai simulētu mūsu sezonas spēles, kā arī citus turnīrus.



Kā iesākt?
Uzsākot gaitas virtuālajā līgā, viss var šķist sarežģīti, tomēr pavisam nedaudz iedziļinoties, kā arī apmeklējot palīdzības sadaļu, ātri vien var gūt priekšstatu par to, kā viss notiek.

Vispirms Tev ir jāpiesaka savs spēlētājs pieteikšanās sadaļā. Izvēlies pozīciju pēc savas vēlmes- vari būt uzbrucējs, aizsargs vai vārtsargs. Aplūko paraugu, izveido sava spēlētāja tēmu jeb topiku. Ja viss būs pareizi salikts, ātri vien mūsu administratori Tavu spēlētāju apstiprinās, un tu jau drīz varēsi pievienoties kādai komandai.
Kamēr gaidi apstiprinājumu, iesaku palasīt noteikumus, sazināties ar kādu no mūsu aktīvākajiem lietotājiem- mūsu foruma biedri ir atsaucīgi, un neliegs Tev palīdzību, ja gribēsi uzzināt ko vairāk.

Sāc trenēties treniņu sadaļā- apskaties, kā to darīt, vai vienkārši palūdz kādam palīdzību. Par treniņiem ir jāmaksā ar virtuālo naudu, kuru tu vari saņemt, noslēdzot līgumu ar komandu, rakstot mediju rakstus, veidojot kādu grafisko darbu ar Photoshop, u.c veidos.

Kas notiks tālāk?
Vispirms Tavu spēlētāju draftēs vai noslēgs līgumu JHL līgas komandas-

Kalifornijas "Heat"; Kudīgas "Milži"; Losandželosas "Knights"; Piebalgas "Lauvas"

Savā pirmajā sezonā Tev būs laiks, lai iejustos. Aktīvi trenējies, skaties savas komandas spēles, un cīnies par Lāčplēša kausu.

LSHL.
Lielajā līgā ir 8 komandas, kuras sadalītas Austrumu un Rietumu konferencēs.
Austrumu konference

Bauskas "Lūši" Rīgas "Trieciens" Ventspils "FatSharks" Jēkabpils "Strēlnieki"
Rietumu konference

Liepājas "Plēsoņas" Saldus "Meteors" Tamperes "Wolves" Oslo "Wild Cats"

Kāda no šīm komandām būs Tava spēlētāja mājvieta tavā otrajā sezonā. Spēles šajā līgā ir interesantas, tāpēc paseko līdzi arī tām.

Ko vēl iespējams darīt?
Lai Tev nebūtu garlaicīgi, mūsu forumā ir arī citas izklaides iespējas- apmeklē "Ārpus Virtuālā" sadaļu, kur vari diskutēt un runāt par mīļāko mūziku, jaunākajiem sporta notikumiem, vai vienkārši komunicēt ar citiem lietotājiem. Garlaicīgi nebūs!

Apmeklē forumu jau tagad!



18 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.lshl.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
Iesaku pievienoties!!
0 0 atbildēt

JOIN!! emotion

0 0 atbildēt

JHL šobrīd meklē daudz jaunu spēlētāju, kas spētu pacelt arī juniorus jaunā līmenī!

0 0 atbildēt