local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Bitcoin? Kā tos iegūt? (Pamācība)44

137 11

Sveiki spoki!

Jūs noteikti esiet dzirdējuši gan par tādu deepweb, gan bitcoiniem. Šis raksts būs par bitcoins.

Kas tie īsti ir?

Bitcoin ir virtuāla valūta, ar kuru ir iespējams norēķināties daudzās lapās, tai skaitā melnajā tirgū (Silk road).

Kā man to brīnumu iegūt?

Populārākais bitcoin iegūšanas veids ir '''mining'' (vairāk: http://www.youtube.com/watch?v=GmOzih6I1zs ). Es ar bitcoin mining pelnu apmēram $20 dienā. Protams, man ir priekš bitcoin mining specializēts dators. Šobrīd 1 bitcoin cena ir $100. Nedēļas laikā es iegūstu mazliet virs 1 bitcoin, ko pēc tam pārdodu. Elektrības rēķins arī nav pārmērīgi liels.

Ikviens var rakt bitcoinus, vienīgi ar atšķirīgiem rezultātiem. Tos ir ieteicams rakt ar videokarti (GPU), jo procesors (CPU) sniedz zemākus rezultātus.

Gribi sākt rakt bitcoins? Tad turpini lasīt!

Ja vēlaties sākt rakt bitcoins, jums būs jāsāk ar sava bitcoinu maka iegūšanu.

Dodieties uz https://blockchain.info/, kur jūs izveidosiet savu maciņu!

Tagad jums būs nepieciešams ''mining pool''. Ieteiktu jums izmantot triplemining.com. Jūs būtu brīnišķīgi cilvēki, ja reģistrētos zem manis, lai pievienotots manai racēju komandai (http://reiniitss.triplemining.com).

Kad esiet reģistrējušies, dodieties uz sadaļu ''workers''. Jums būs jāizveido lietotājs, kuru jūs izmantosiet, lai raktu bitcoin. Ierakstiet vienalga kādu vārdu/paroli.

Kad tas ir izdarīts, mums būs nepieciešama rakšanas programatūra.

Es iesaku Guiminer, šī rakšanas programatūra ir draudzīga iesācējiem, bet tajā pat laikā ļoti efektīva.

Lejupielādē Guiminer: http://goo.gl/3UfxXt

Palaižot Guiminer, tas prasīs, kur ekstraktēt Guiminer failus. Es iesaku izveidot mapīti uz darbvirsmas, kurā ekstraktēt Guiminer. Atverot mapi, kurā jūs ekstraktējāt Guiminer, atrodiet failu guiminer.exe.

Palaidiet guiminer.exe, un sekojiet maniem norādījumiem, lai sāktu rakt bitcoins.

1. Pie sadaļas ''server'', izvēlieties triplemining, jo tur jūs esiet reģistrējies.

2. Sadaļā username ieraksti darbinieka lietotājvārdu. Iegaumējiet, ka tas nav jūsu triplemining.com log-in vārds, bet gan darbinieka. Tas būs šāds ''tavs triplemining log-in vārds_darbinieka vārds''.

3. Password sadaļā ierakstiet darbinieka paroli.

4. Pie ''device'' jau automātiski jābūt noteiktai jūsu videokartei.

5. ''Extra flags'' un ''CPU Affinity'' atstājiet tādus, kādi tie ir.

6. Spiediet ''Start mining!''

Jūsu videokarte šobrīd ir noslogota, jo jūs rokat bitcoins.

Pēc neilga laika dodieties uz savu triplemining.com profilu, lai paskatītos, kā jums ir veicies. Ja rakšanas ātrums bijis aptuveni 60mh/z, droši atstājiet datoru pa nakti rokot bitcoins, jo jūs atpelnīsiet elektrību, un kāds latiņš būs kabatā.

Liels paldies par to, ka lasījāt manu rakstu! Neaizmirstiet to novērtēt, un gaidiet manu nākamo pamācību par bitcoin pārdošanu!

137 11 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

patiesībā jūsu kompis ir noslogotos jo jūs piedalāties kārtējā kiberubrukumā - tai saucamajā dos vai dedos attack..  Tādā veidā tieši un netieši tiek zombēti miljoniem datoru kuri pēc pasūtijuma sūta paketes uz pasūtītāja mērķi - kādu no interneta networkiem..  Tas sajā gadījumā izklausās pēc ticamaka izskaidrojuma tajām muļķībam kas ir rakstā..

17 3 atbildēt

es pilnigi neko nesparatu. ar savu video karti var realu naudu nopelnit vai ka? es saprastu ja ta butu kaut kada kipa spele kur kaut kas jarok, bet nu nejau sitas pat nezinu ka to saukt

5 1 atbildēt

Ja var ticēt sekojošiem linkiem:

http://bitclockers.com/miningcalculator

http://www.alcula.com/calculators/finance/bitcoin-mining/

Tad ar parastām vidio kartēm nemaz neatpelna elektrību. Jo attiecība starp mhs un vatiem ir pārāk maza. maksimālais ir varbūt 3.

Lai nopelnītu kaut ko, tad jāpērk viņu speciālās iekārtas.  Kurām attiecība ir jau 1000.  Un pēc kalkulatora aprēķiniem un dotā brīža ''difficulty level'' (50810339.048276), iekārtas vērtību atpelna ~32 dienās. Kas nozīmē ka pēc šī mēneša tu pelni tik  cik dārgas ir tavas iekārtas, kas savukārt nozīmē 100% peļņu no ieguldītās summas mēnesī. 

Kaut kā atgādina principu ar naudas pelnīšanu internetā. Tu pelni,  tad ja esi pirmais un kamēr ir cilvēki kas pievienojas un maksā komisijas naudu, kad pienācēju pulks samazinās, tad arī visu naudu, kas ir ''iekšā''  visi zaudē.

Nebūtu jau slikti pa $649.00 nopirkt  BitForce Little Single SC un pēc tam pelnīt ~300ls mēnesī par kules kasīšanu :D

Lokij , kas tev par to sakāms?

3 0 atbildēt

Drīz tu kļūsi par kārtējo Austrālijas, ASV, Japānas vai Korejas apsūdzēto ''Imantas hakeri''. :D Tāpēc, ka tu pieslēdzies tam mēslam, tavu datoru un tavu tīklu izmanto, lai veiktu hakeru uzbrukumus iepriekš izvēlētiem mērķiem. Par to tev viņi atmet pāris kapeikas. Citiem vārdiem sakot, tevi kā vienu no visa lielā aunu bara izmanto nopietniem uzbrukumiem, par kuriem, ja nepaveiksies, vari tikt apsūdzēts un notiesāts, ja kāds no tiem galvenajiem gribēs veikt uzbrukumu un būs nepieciešams uzrādīt vienu grēkāzi, lai tiktu pārtraukta visa izmeklēšana. Vainīgie veiks uzbrukumu, dabūs labu piķi, pataisīs tevi par vainīgo, tu sēdēsi vai maksāsi līdz mūža galam, bet vainīgie dzīvos cepuri kuldami, jo vainīgais taču ir noķerts un izmeklēšana sen slēgta... Tā tik turpini, čalīt! emotion (brīnos, kur tādi auni rodas...)

7 4 atbildēt

Ar parastu datoru šitas jau sen neatmaksājas. Un nākošajā līmenī vispār nebūs jēga, jo bitcoinus paliek rakt arvien grūtāk. Būtībā ir tāpat , kā ar finanšu piramīdām- kas pievienojas pirmie - tie gūst peļņu, bet kas nokavē -visticamāk zaudē(uz elektrības rēķina). 

Īsāk sakot , lai kko nopelnītu , vajag ieguldīt bitcoinu rakšanas kompī, bet nez vai to ir vēl jēga darīt.

2 0 atbildēt

cik skatos, tad manam minipool ir pievienojies kāds, kurš rok ar 80mh/s.

Varbūt var arī atsaukties, kurš tas ir?

2 0 atbildēt

Piedalīties šādā sūdā ir tas pats, kas dirst istabā, kurā tu dzīvo. Vidi, kurā tev patīk bieži atrasties, tu palīdzi padarīt vēl nedrošāku un sūdaināku. Pie tam, ja viens no galvenajiem izdomās aptīrīt visu to zombēto kompju īpašnieku bankas kontus, tas būs elementāri izdarāms, jo tava kompja vadība, tāpat arī vēsture un pilnīgi viss, ko tu uzspied uz klaviatūras, ir brīvi pieejama tiem, kas to visu vada. :)

3 1 atbildēt

kapec triplemining.com strādniekam atrums ir uz 0,ja guiminer ātrumu rāda?

1 0 atbildēt
Man video karte no šitā pārdega!
1 0 atbildēt

A kā lai rok ar cpu?

man videokarte integrētā un neņem pretī.

1 0 atbildēt

žēl ka ar RAM nevar pelnī viņus :DDDD

1 1 atbildēt

Kas ir noticis ar tavu (http://reiniitss.triplemining.com).

Man rāda, ka tas neeksistē. Tipa: domēnu var nopirkt?!

0 0 atbildēt

Bitminter.com

0 0 atbildēt

1. Ļoti daudzi nezin kas tas ir - deepweb. 2. Vaitad deepweb linkiem nav jābūt "onion" linkiem? Visi tavā rakstā pieminētie ir parasti linki, kuriem var piekļūt caur parasto interneta brauzeri. 3. Izskatās, kā šādā veidā tu atstāj savu datoru atvērtu piekļuvei. Principā, kā minēja Amonraa.

2 2 atbildēt

te ari var bitcoinus rakt pat nekas nav jadara. un te vini ari reali maksa neka lielaka dala saiti https://freebitco.in/?r=12054585

1 2 atbildēt

visvienkāršākais veids, kā iegūt bitcoin ir šeit: http://bit.ly/koinz

pat principā nav nekas jādara, viss notiek tāpat. ja negribas pirkt dārgu aparātu btc "rakšanai", tad šis ir pats piemērotākais un vienkāršākais veids.

1 2 atbildēt

nu kā? nenožēlo ka pārdevi pa 100 doļiem tad ? emotion

0 2 atbildēt

Same Day Dark Magic Curse Removal and Protection Rituals Call ☎ +27765274256 Dark Spells, Dark Energy and Dark Spirits PAY AFTER RESULTS!!!

Black Magic Specialist Services in Africa, Powerful Black Magic Expert in The World - Powerful Love Spells To Get Ex Back Call ☎ +27765274256

Spirits of The Dead, Awakening The Evil Spirits Rituals - Call ☎ +27765274256

Black Magic Protection and Removal Worldwide Online Profession Services

Astrologer, Psychic Healer and Voodoo Witchcraft Expert WhatsApp ☎ +27765274256

Black Magic Dark Spell Curse Removal Specialist WhatsApp ☎ +27765274256

E-Mail: sheikhhussein@protonmail.com

Visit: https://www.darkenergyremoval.co.za

0 2 atbildēt

Welcome to my mining crypto currency world forex trade and investment on all bitcoin and any crypto currency we are happy to have you in our binary investment as the bitcoin pool raises Are you interested?

Bitcoin mining is an online investment that help to get your investment doubled with the help of an electronic s9 anti9miners machine and also we put in your investment into the stage market and get your profit immediately within 24-48 hours profit and higher rates of withdrawals

Invest $300 ₩earn $500

Invest $500 ₩earn $800

Invest $1,000 ₩earn $2,800

Invest $1,400 ₩earn $3,300

Invest $1,500 ₩earn $4,800

Invest $1,650 ₩earn $5,700

Invest $1,750 ₩earn $6,000

Invest $7,000 earn $€10,800

Invest $11,000 earn ₩ $19,900

Invest $11,500 earn ₩ $23,850

Invest $12,000 earn ₩ $29,800

Invest €12,500 earn ₩ $39,100

Invest ¥13,000 earn ₩ £49,200

Invest ¥13,500 earn ₩ $60,000

Invest $14,000 earn ₩ $71,400

Invest $14,500 earn ₩ $82,100

Invest €15,000 earn ₩ $94,000

1BTC-1.9BTC monthly 2BTC-3BTC monthly

http://www.olivercoins.com

0 2 atbildēt

Esmu redzējis un izmēģinājis dažādas stratēģijas un metodes, līdz mēģinot zaudēt daudz naudas. Līdz brīdim, kad es iepazīstināju ar šo jauno stratēģiju, es devos atpakaļ uz pareizā ceļa un man izdevās atgūt zaudēto naudu un joprojām panākt konsekventu izaugsmi visā savā tirdzniecībā. Andressa Santos kundze ir neticami profesionāle, ar lielu pieredzi un dziļām zināšanām sarunās par lauksaimniecību, viņa man palīdz uzņemties finansiālu sodu. Trīs mēnešu laikā kopš tirdzniecības ar viņu esmu nopelnījis vairāk nekā 175 000 USD. Nekautrējieties sazināties ar viņu, jo viņa ir jauka māklere, ar kuru strādāt.

* Ieguldiet USD 300 un nopelniet USD 3 000 nedēļā

* Ieguldiet USD 600 un nopelniet USD 6000 nedēļā

* Ieguldiet USD 1000 un nopelniet USD 12 000 nedēļā

* Ieguldiet USD 2500 un nopelniet USD 30 000 nedēļā

visi nedēļas peļņā un garantēti 100%. (Garantēti maksājumi) Ja jūs interesē, sazinieties ar Andressa kundzi pa e-pastu: andressasantos3098 @ gmail. comWhatsApp viņai tagad, izmantojot +1 (803) 717-0056

0 2 atbildēt