local-stats-pixel fb-conv-api

Kā atbloķēt HUAWEI modemus11

60 0

Mazcenas usb modemi, kurus var iegādāties pie bezvada interneta pakalpojuma sniedzējiem (piem., Tele2, LMT vai Bite), parasti ir bloķēti, piesaistīti noteiktā operatora tīklam. Ja jums ir šāds modems, teiksim Tele 2, bet vēlaties lietot citu operatoru, teiksim LMT, tad to ir pavisam vienkārši izdarīt.

Latvijas operatori visvairāk izmanto HUAWEI modemus, tāpēc pamācība priekš tiem.

Usb modemiem tāpat kā piesaistītajiem telefoniem, vajadzīgs atbloķēšanas kods, kaut arī pastāv cits variants - Flašošana (Flashing), bet par to citreiz. Pastāv daudzi saiti, kuri var šo kodu nodrošināt, tomēr par nelielu samaksu, bet no tiem nav jēgas, jo visu var izdarīt pats. Šodien atbloķēju HUAWEI E1752 mazāk kā piecās minūtēs, izmantojot zemāk esošos risinājumus.

Nepieciešams:

*Ierīces IMEI kods.

Parasti IMEI kods ir kaut kur uzdrukāts uz ierīces, piem., zem baterijas vai vāciņa. Tas ir specifisks kods, ko izmanto lai aprēķinātu atbloķēšanas kodu. Sastāv no 15 cipariem, kaut gan šeit varu kļūdīties. Ja kods uz ierīces bojāts, vai kļuvis nesalasāms, var izmēģināt šo video: http://www.youtube.com/watch?v=f9F01WXkfec

*Winrar vai 7-zip arhivators lai atarhivētu programmu 2. vai 3. risinājumā.

Ja jūsu modems nav atbalstīto ierīču sarakstā, tad tāpat ir liela iespēja ka varēsiet iegūt kodu, jo saraksti ir nepilnīgi.

Reklāma
60 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

kredītu ņem arī nost, vai es kko te nesapratu.. 

8 0 atbildēt

Man air Huawei telefons

2 1 atbildēt

http://www.sheeptech.com/how-to-unlock-huawei-usb-modem-for-free

Es sāku šaubīties, ka tu tiešām mēģināji atbloķēt kaut ko.

1 0 atbildēt

labs jau sen vajadzeja jo mana kraja vislabak iet bite:labs bet pasam lmt kurs(vismaz mana gadijuma)peec 45gb novilksanas no torentiem velk max uz 30kb 

2 2 atbildēt

yee, tikko atkodēju vakardien nopirkto o-kartes modēmu :)

0 0 atbildēt