local-stats-pixel fb-conv-api

Ja nu toč nav ko darīt:D11

36 1

Tā, mums vajadzēs draugu atbalstu, uz katru draugu pa vienai krūzītei vēlams vismaz 200ML (galvenais lai krūzes nav žēl)un karotei, tā lai karotes gals ir ārpus krūzes, tālāk varam uztaisīt sev un draugiem kafiju vai tēju, salejam krūzītēs, izmaisam un izdzeram, kad krūzes tukšas varam novērtēt kŗūzes cietību un izturību.
Tagad pats galvenais- kamēr krūzes siltas ieliekam katrā krūzē pa karotei un sākam visi reizē švankot katrs savu krūzi, tā lai karote sitās pretkrūzes malām, tam kuram ātrāk krūze saplīsīs tas ir vinnējis(varam ari spelet uz likmem).
Izpriecas mērķis sadauzīt krūzi ar karoti, nepieskaroties karotei!

Veiksmi!

Noteikumi!
Krūzīte jāsaplēš ar karoti nepieskaroties karotei un tikai tādā veidā ''švankojot'' tātad pret galdu nedriikst sist krūzi, krūzi turam tādā augstumā lai pašam ērti, tikai uzmanieties no asajām krūzītes malām, kā arī KRŪZĪTI TURAM AR 1 PIRKSTU NEVIS AR 2 vai 3 kā ierasts!!! Tā savainošanās iespēja ir ļoti maza!

36 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

īsti nesapratu.

1 0 atbildēt

Pag, tu ieliec krūzē karoti, tad ņem rokā krūzi, nepieskaroties karotei un krati krūzi? :>

1 0 atbildēt

tāks tas nozīme to karoti vajag kustināt nu vienas puses uz otru, ar asām kustībām aiz krūzes osiņas, horizontāli no labās uz kreiso vai no kreisās uz labi pusi! saprotami izstastiju?

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

wut?

0 0 atbildēt

es uz atro paskaidrosu.. taa savacamies vismaz divi cilveki, jo vienam nebus interesanti. tad nemam nevajadzigas kruzes rokaa un ieliekam kruzekaroti un krataam(virzam ar asam kustibam kruzi pa labi/kreisi) mērķis ir saplēst krūzi ar karotes palidzibu! Esmu meginajis patika! BET KĀ JAU TEICU TAS IR TIEM KAM NAV K ODARIT UN GRIB PAMEGINAT KO JAUNU!

ES VIENKĀRŠI IESAKU KAUT KO TĀDIEM BRĪŽIEM AIZ BŌŌŌRINGA :p

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

:D man leeni dalec :P

0 0 atbildēt

Ko nozīmē svankot?

0 2 atbildēt

Da sen jau visi sapratušiemotion Tikai kaitina teviemotion

0 2 atbildēt