local-stats-pixel fb-conv-api

GTA 5 Apskats51

455 3

Par cik pašam patīk spēļu raksti ,nolēmu ievietot nelielu ieskatu par lietām,ko iespējams tie kuriem nav sanācis vēl uzspēlēt nezinājāt. Sorry par bilžu kvalitāti, par cik man iekš tv ir maza atmiņa un ārējais nav pievienots safočēt skreenus nevaru ,tpc fočēju ar kameru.,bet saprast tāpat visu var.Ceru ka patiks un raksts tiks ievērots. Skatāmies un lasām.ATVAINOJOS PAR KĻŪDĀM, SŪDĪ.A KLAVIATŪRA.

« 1  2  3 »
455 3 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

eu kur dzīvo es eju pie tevis ciemos.. :D uz pāris gadiem... :D

21 1 atbildēt

Nevaru sagaidīt PC versiju.

11 1 atbildēt

Atceros,ka pirku ps3 tikai dēļ GTA5 :D izgāju spēli un pārdevu. Patika jau ļoti man, varētu teikt,ka pagaidām vislabākā GTA daļa,bet nē par GTA3 kad iznāca es biju lielākā sajūsmā, nezinu kas,bet kkas šajā daļā trūka,varbūt arī vairs nav tas vecums kad spēlēju videospēles ar tādu aizrautību kā bērnībā.. bet nu anyway + par tavu ieguldīto laiku raksta tapšanā. :)

6 0 atbildēt

Kad 1. reizi izgāju, atd spēlēju uz parasta LCD monitora/TV, tad kompim nopirku ķipa to MONITORS+TV, protams, ar visām HDMI fīčām un galvenais, pašu HDMI vadu un sāku no jauna, jo tgd grafika ir tieši kā treilerī. :P

3 0 atbildēt

Lielisks raksts. Lieliski pastāstīji to visu labāko, interesantāko. Tu man iededzi vēlēšanos pēc Xbox/PS priekš Gta V.

2 0 atbildēt

ja televizors nav slikts :D

2 0 atbildēt

Taisi vel !emotion

2 0 atbildēt

Pats pagāšnedēļ izgāju kampaņu, tagad mēģinu savākt 100% emotion

2 1 atbildēt

Redzu, ka esi peņēmis mazumiņu no mana raksta. Par rakstu protams +, labs darbs kas padarīts.

Par spēli runājot, piekrītu dažiem, kuri saka, ka tad kad spēli pabeidz, īpaši daudz nav ko darīt.

1 0 atbildēt
Labs raksts ,tiesam taisi vel ;))
1 0 atbildēt
Izstastistiji baigi skaisti ,storys bija labs un tads ,bet nepatika ka pie 65+~ procentiem spele beidzas izgaju uz ps4
0 0 atbildēt

Par to taksi nedaudz sasmejos , jo GTA IV ari bija tada maza ekstra .

Logiski , ka GTA V ir kaut kas episks , jo tagad uz XBOX One un PS4 ari bus jaunie papildinajumi un interneta spelesana vispar ir graujosa ! 

Visu lai iegutu ir kads laicins japaspele , jo single player isti nav tas pats , kas online ! 

Personigi pasam patika , ka pat Online rezijuma tu vari ar draugiem pildit daudz un dazadas misijas (sand alone ir vispar THE BOMB) , tadel iesaku sakt spelet online ! 

Ka ari STOCK MARKET ir forsa lieta online ... Vienigais spele ir diezgan daudz gluku, kuri netrauce spelet , bet par viniem var izsmieties lidz veders sap ! 

Domaju drizuma nemt PS4 , jo vinu var dabut pa 329 marcinam ar GTA V (next gen) no 18.novembra emotion 

0 0 atbildēt

Nu veči godīgi sakot nezinu - man šī spēle bija liela vilšanās - Nopirku speciali PS3 + GTA V izgāju 4 dienās visas misijas jo ir šī funkcija kad ja nomirsti uzreiz notas pašas vietas gandriz.. un ja vilšanās, vizuali viss tiešām skaisti vienīgi misiju varēja būt daudz vairāk, ja nemalodos kopā bija tikai kaddas 60 - 70 misijas no kuram viena no pedejam ja ne pedja bija bankas aplaupišana kur vajadzaeja čopei, vilcienu lielo zemes urbeju un vel daudz ko savakt bet tas viss gaja loti atri! Nu ta.. labi ka pardodot ps3 + GTA V vel nopelniju - PS3 nopirku 120 Eur + gta V 35 eur. Komplekta pardevu pa kadam 3 dienam pa 220 Eur. He He.. 

0 0 atbildēt

sen izieta un nolikta plaukta pie xbox360 un ta spelu kaudzes. 

paslaik xbox one stav un gaida 18. datumu  ( otrdienu ) jo saja diena saks tirgot gta5 prieks jaunas paaudzes konsolem.  650 norvegu kronas (70 pari eur) , ko nu izdarisi , japerk vien ir emotion

 

 

 

p.s kraninu merisana ! kas tur telo kruto ar 24" ? emotion   man 46" samsung smart tv emotion   gribetos 55',bet itka pietiek ar 46' !

kam lielaks kraninjs?  ( nu lab lab, nepirku jaunu tak, lietotu panemu sludinajuma, tas bikin samazina kraninu,bet tpt tas ir liels )

 

p.p.s tiem,kuri grib panemt konsoli bet nevar izveleties.  cbox jamaksa par online spelesanu ( japerk abonements a.k.a x box live )

play stationa itka var spelet bez  maksas online ( iespejams ka sadirsu, jo ps man nav )

0 0 atbildēt

Tavi apraksti labi - pats ļoti iespringstu uz reālismu un detalizāciju, jo daudzas esošās mainstream spēles mani apbēdina tajā ziņā.

Par kartes izbeigšanos - tur varēja vēl krutāk sataisīt - kad uz kartes malas esi, tu redzi, ka tā turpinās it kā bezgalīgi, un vienkārši "wrapojies" pretējā kartes pusē. Pilnīgi plūstoši un nemanāmi.

0 0 atbildēt

kārtējais bērns ar bēdu ģimenē

0 0 atbildēt

Bija man uz PS3 šis, bet diezgan grūti izbaudīt uz tik novecojušas konsoles, bez jebkāda anti-aliasinga. Grafiks diezgan švaki izskatījās, uz PC protams būtu ļoti labs!

0 0 atbildēt

cik dzirdēju,to visu summu viņi atpelnīja dažās stundās vai dienās

0 0 atbildēt

Spēle laba, bet Story es 24h laikā izgāju un godīgi pēc Story iziešanas nav daudz ko darīt izņemot Freaks un ārdīties. Vadāmība ir ok, bet varētu līkumos vairāk slīdēt mašīnas, savādāk līdz līkuma vidum sanāk normāls drifts un tad apraujās

0 0 atbildēt

Vēl neesmu nopircis dēļ tā, ka GTA IV grafika bija diezgan drausmīga uz PS3. Kā ir ar GTA V - tāpat, labāk vai sliktāk?

0 1 atbildēt