local-stats-pixel fb-conv-api

Eksperiments.21

35 70

Tātad esmu liels counter-strike bunnyhop fans man patīk ari Kz bet pirms kāda laika ievēroju ka ja kādu dienu neieeju palēkāt nākošajā dienā vai vēlāk gandrīz vispār nesanāk uzlekt ne longjump ne iziet pavisam vienkāršas mapes tad izdomāju uztaisīt eksperimentu ar bhop mapi

Bkz_goldbhop biju jau kādu laiku spēlējis kad par šito iedomājos un sapratu ka tagad varētu pameiģināt tad mans laiks bija 3 minūtes un 56 sekundes.

Tātad kādas 2 nedēļas biju vismaz vinu reizi dienā uz kādu pusstundu stundu iegājis palēkāt bhop bkz_goldbhop mapē tad vienu dienu izlaidu spēlēšanu ieejot serverī uzliku pie nominations goldbhop mapi un stāvēju gaidīdams kad laiks beidzās un mape tika izvēlēta sāku lēkāt kad mapi izgāju laiks bija šokējoš 5 minūtes un 26 sekundes saprazdams ka mans eksperiments izdevies domāju vei meiģināt vel pāris dienas pagaidīju 3 dienas būtu gaidījis 2 bet brālis neslēdz ārā uttorentu un tas traucē spēlēt dēļ lagiem.

Sagaidot 3 dienas pusdienlaiku iegāju un goldbhop mape jau bija meiģināju lekt bet kautā riebīgi bija nekā nesanāca kad izgāju biju galīgi vīlies sevī un sapratu ka man jāspēlē visu laiku lai paliktu tik labs cik visu laiku esmu bijis. Mans laiks bija 7 minūtes un 53 sekundes.

Video negribējās filmēt jo ar telefonu būtu sūdīga kvalitāte un ar fraps kuru netaisos pirkt negribēju filmēt jo man ir tikai demo versija un demo versija čakarē spēli dēļ lagiem.

Eksperimenta secinājums: Gribi būt labs spēlē katru dienu.

Vel esmu ievērojis ka ziemā spēlēju sliktāk tāpat vien arī ja spēlēju katru dienu un esmu sapratis kapēc. Tas ir tāpēc ka mums mājās ir ļoti auksti ziemā temperatūra istabā nepārsniedz +15 grādus un man ļoti salst tokas tapēc nevaru spēlēt tik labi kā vienmēr.

Paldies ka izlasīji. Un es neesmu atkarīgs vienkārši patīk spēlēt jo šaut nemāku pārāk labi.

35 70 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Dators
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 21

0/2000

ok ja, sapratu ka ja neesi atkārtojis simtreiz kustību nevari to uz sitiena izdarīt. WELL NO SHIT CAPTAIN OBVIOUS!

10 0 atbildēt

Nu fāk?! WTF?!

Pieaugsi?

8 0 atbildēt

Hesus Christ DIE!

3 0 atbildēt

Stingri iesaku iet palēkāt ārā ar lecamauklu šitās "lēkāšanas" vietā. Might positively affect Your Brain! 

3 0 atbildēt

emotion slimīgs tev tas ESPERIMENTS emotion

3 0 atbildēt

ej dirst

4 1 atbildēt

nu vnk tads raksts, tads raksts :D

1 0 atbildēt

Vienīgais ko es sapratu ir tas ka tu esi atkarīgais no CS un pietam nūģis,kā arī tu nemāki izmantot googli un noka4āt Frapu pa brīvu un bez jeb kādiem ierobežojumiem.

Tgd teikšu tev paldies ka nozagi no manas dzīves 3 minūtes kuras es varēju izmantot lasot kko kas uzlabo domāšanu un attīsta domāšanu emotion

2 1 atbildēt

You sir, fail at life.

1 0 atbildēt

wtf?

0 0 atbildēt

man vienalga ko tu dari cita laika kamer nespele cs ka atkarigais .. bet nu sis raksts totali paradija atkarigo dzivesveidu ...

butu tricis ka jaaiziet uz svareni jkatru dienu lai nezaudetu formu .. un japaskrien .. bet ne jau kkadu tizlu lekasanu (it ipasi ieks cs)

0 0 atbildēt

Frapu ari var nocrakot ! :D es no sakuma nokacaju un bija taas 30 sek.. bet es uzmetu tos failus pa virsu un viss aizgaja..... 

0 0 atbildēt

Labi okei man pafig es eju guēt rīt paskatīšos cik mīnusus esmu sapelnījis.

0 9 atbildēt

Man pie kājas + vai mīnus vienkārši nau ko darīt tāpēc ieliku rakstu napatīk liec mīnusu nevienā rakstā netaisos lūgties pēc plusiem nevajag man viņus gribu vienkārši nosist laiku jo spokos ta tīri labi var izdarīt.

0 12 atbildēt