local-stats-pixel fb-conv-api

Crazy Gear - Latviešu mobilā spēle.31

320 0

Rocknight Studios ir jauna kompānija, ko ar draugiem izveidojām, lai veidotu spēles. Crazy Gear ir mūsu pirmais gara darbs, kas ir endless runner, shooting, racing apvienojums.

Spēle notiek nākotnes pilsētā, kura ir pilna ar robotiem un tavs uzdevums būs viņus sašaut, saspridzināt, un sadauzīt, pararēli izvairoties no šķēršļiem. Spēlei piedāvāsim dažādus ieročus, turbīnes un citus addonus, lai padarītu gameplay interesantāku.

Pagaidām negribam atklāt pārāk daudz, pirms neesam pabeiguši skatāmu gameplay, bet iečekojiet teaser.

Spēli plānojam izlaist divu mēnešu laikā uz iOS un Android.



320 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Ja godīgi, no latviešim negaidīju! emotion

15 0 atbildēt

Ja jau latviešu veidojums, tad būs jānotestē

9 0 atbildēt

malači, tā tik turpināt.

5 0 atbildēt

Bus jaielade :_)

5 0 atbildēt

Addonus varēs nopirkt par spēles iekšējo naudu, kuru varēs dabūt iznīcinot robotus un izpildot achievementus, kā arī nopirkt par naudu, ja negribēsi tērēt laiku, kamēr uzkrājas no iepriekš nosauktajām iespējām! Šī nav spēle, kuru nevar spēlēt ja nemaksā :D

2 0 atbildēt

Mājaslapa top - esam aizņemti ar spēles izstrādi un cenšamies visu pagūt! Paldies :)

1 0 atbildēt

Darīsim, ko varam, lai būtu interesanti spēlēt :)

0 0 atbildēt

Jūs jau zināt ka Android ir arī tāds 1mobile market,un vai uz tā būs šī spēle

0 0 atbildēt

Jūs jau zināt, ka Google Play no Latvijas nevar ielikt maksas spēles, kā arī spēles ar in-app purchases? :) Var tikai free ar reklāmām, vai bez. 

Tākā padomājiet par to jau laikus. 

0 0 atbildēt

Mēs taisam ar Unity3D platformu.

0 0 atbildēt

nav manam stilam bet labs veidojums +++

0 0 atbildēt

facebook ir speele Throne Rush... principaa vareetu arii sasniegt visus augstumus nemaksajot ne grasha... bet tai speelee viss taa forshi paardomaats kad teiksim pils jau ir 10 liimenii, taa automaatiski saakas areenas ciinjas, rezultaataa, tavu ciemu izlaupa un nav iespeja iekraat taadus resursus lai pili uztaisitu uz 11 liimeni, janu vieniigi.... neatver macinju un nepasuuti virtuaalaas naudinjas lai vajadzigos resursus dabuutu maksimaali vai tik cik tev vajag, lai pili paceltu un tas savukaart ir kkur ap 12Eur. Ja un veel lai viss atraak notiktu vajag builder house pacelt, kur atkal vajag naudu. Karoch tie kas neperk tie speli atri pamet... jo ta klust neinteresanta kad attistiiba notiek looti ilgi un domajams bez pirkshanas tur maksimalo liimeni vispar nevar sasniegt un ja vareetu tad tam buutu nepiecieshams vairaak kaa gads ja ne divi.

Kadreis speleju MU online, tagad ar ik pa laikam tikai tagad speleju uz Globaalaa servera, bet agraak uz ljevajiem... tur bija dazhi kas iegruuda simtus Ls, citi bija kas tukshtoshus... smiekligaakais ir tas ka man bez pirkshanas visur labi gaajis, jo man tais ljevajos serveros vienmer GM statusu pieshkiira :D nu taa kaa ir arii kas perk addonus un ir arii taadi kas kkaadai suuda spelei atdod visu gluzhi kaa tie kas speelee azartspeelju automaatus ceriibaa vinneet kko.

0 0 atbildēt

Hmmm... kas jūs tādi esiet? Gamedevu meetapos piedalieties? :D

0 0 atbildēt

Izskatās ļoti iespaidīgi, bet cerams, ka būs kāda laba ''odziņa'', kas atšķirs šo, no citiem ''endless runneriem''. 

Pašlaik pat vizuālais noformējums izskatās labs, cerams ka tāds būs arī geimplejā. emotion

0 0 atbildēt

Savā ziņā tev taisnība - mēs ļoti riskējam, cenšoties izveidot kvalitatīvu spēli, kas nekaitina ar savu uzbāšanos dabūt no spēlētāja naudu. Šī biznesa vide mainās, un spēles kļūst vairāk kā serviss, nevis produkts, tāpēc jau laicīgi vēlamies izveidot uzticamu brandu. Ja cilvēkiem patiks mūsu spēles, tad atradīsim veidu, kā nopelnīt, neapbižojot mūsu lietotājus :)

0 0 atbildēt

 

Mums pašiem ļoti nepatīk reklāmas, tāpēc tam tiks atvēlēta viena poga garāžā - ja gribi skatīties reklāmas, tad uz priekšu! Bet tie kaitinošie pop-upi netiks iekļauti! Tas attiecas uz Google Play lejupielādēto spēli. Par citiem veikaliem (piemēram, Amazon Store, Yandex Store), neesam izlēmuši

0 0 atbildēt

Mani ļoti apbēdina ka lielākā daļa spēļu nosākuma parādās uz iOS un Android bet uz Windows phone pēc vairākiem mēnešiem vai vispār neparādās :(

0 0 atbildēt

Sākumi spēlei meklējami šī gada februārī, kad tā īsti nebija nojausmas, ko darām, bet tagad jau esam nedaudz ieskrējušies! :D Šobrīd esam 5 čaļi.

0 0 atbildēt