local-stats-pixel fb-conv-api

Counter Strike geimeru veidi (tracinošākie..)55

258 29

Kapteinis stratēģija:

Pēc 30 reižu Full Metal Jacket noskatīšanās, šis jauneklis ir iemācijies visu, kas saistīts ar karu. Viņš ne tikai ir militārs ģēnijs, bet arī gaida, ka viņu iesauksFederal Bureal of Discovering and Recruiting military geniuses, bet ir arī tik muļķīgs, ka mēģina ieskaidrot savus pārgudros kaujas plānus citiem komandas biedriem.

Tipiskais gājiens: Sakot "rushojam pa labi" metoties pretinieka ložu birumā, vēlāk atkārtodams "juus stulbeniji, nerushojat ar mani, savaadaak es buutu dziivs "

Stratēģija: Šauj uz viņu ar bisi pāri visai karte, tu varēsi viņu vēlāk novākt, kad viņš apstāsies, lai uzrakstītu 500 vārdu garu eseju par to, kāpēc bisi nevajadzētu lietot lielos attālumos.

Sociopāts:

Tieši tāpat kā idioti, ko parasti satiec čatos, sociopāts ir nikns un skābs bērns, kurš maskējas par sīkstu veci, kas nevilcināsies spert tev pa pakaļu, gadījumā ja tu uz viņu nepareizi paskatīsies vai izmantosi nepareizu smaidiņu. Šis var izlikties par relatīvi nekaitīgas Counterstrike spēlētāju sugas pārstāvi, taču grupās viņi spēj radīt letālu apgrūtinājumu. Sociopāts ienīst Counterstrike kā arī visus, kas to spēle (un arī visus, kas nespēlē), bet spēlē spēlē šo spēli, jo tas ir vienīgais veids kā viņš var tikt vaļā no savas agresijas pret citiem cilvēkiem nesaplēšot savas brilles.

Tipiskais gājiens: Apmētāt citus spēlētājus ar tādiem asprātīgiem vārdiem kā: "pimPi*" , "PIMPI*" "pImPi*".

Stratēģija: Sāc apvainot grupu Slipknot un sociopāta naida brēcieni uzmodinās blakus istabā guļošos vecākus, kuri liks viņam iet gulēt.

Ieroču eksperts:

Tipiski ir 30-gadīgs vīrietis, kas uzaudzis kopā ar ieročiem, viņam piederēja daži ieroči vidusskolā un beidzis policijas akadēmiju vai militāro dienestu. Viņš atceras svaru, stobra izmērus u.c. veida informāciju par ieročiem kopš 1600. gada. Protams viņš tic, ka padziļinātas zināšanas par šaujamajiem viņu padara par naturālu Counterstrike spēlētāju un katra viņa nogalināšana ir tikai dēļ spēles aīmredzamajām neprecizitātēm. Vienkāršāk sakot, viņš ir pieaugusi sešgadīga puišeļa versija, kas vienmēr spēlē indiāņus un kovbojus, bet strīdas vienmēr kad viņa draugi saka "Bang, bang.. tu esi beigts."

Tipiskais gājiens: sūtīt personai, kas viņu tikko novākusi, privātu ziņu par to ka šāviens no viņa AK-47 stobra vairāk gan līdzīnājies pēc AR-10

Stratēģija: Paziņo, ka Counterstrike ir pati realistiskākā visu laiku spēle un nav pilnīgi nekādas atšķīrības starp spēles un reālajiem ieročiem. Dusmu straujais uzplūds ja neliks ieroču eksperta galvai eksplodēt tas noteikti nopietni pavājinās viņā reaģēšanas spējas. Lai nu kā, tā ir viegla uzvara tev!

Iesācējs:

Nenovēršami tu satiksi arī kādu, kas nekad nebūs ierpiekš spēlējis Counterstrike, kā arī atteiksies mācīties jelko par to. Parasti tas ir tīnis, kas spēlē visu to pašu ko viņa draugi, lai tikai iederētos. Tā viņš būs pārgājis no Quake3 uz Unreal Tournament, uz Counterstrike, bez uztraukumiem apzināties spēļu atšķirības. Tipiski tu viņu redzēsi spēlē skraidot apkārt, uzdodot jautājumus kā 'kas ir flashbangs?' un 'kapeec tu valkaa masku?', un saņemot atbildes variējot no 'varbuut tev vajadzeetu palasiit instrukciju' līdz 'bljedj.. '. Bet tā kā viņam piemīt tādi pati personība kā mazam bērnam, kurš mēģina salīmēt 100 latus vērtu lidmašīnas modeli nelasot pamācību, viņš turpinās akli stampāties pa spēli un mēģinādams lietot 'mācies darot' metodi, tai pašā laikā atkārtojot 'ko noziimee RTFM?' , 'beidziet teikt rtfm man.. tas pat nav iists vaards juus stulbenji'

Tipiskais gājiens: mēģināt 12 reizes pēc kārtas nogalināt tevi sāniski riņķojot ar glock un skaļi brīnīties, kāpēc tas neizdodas.

Stratēģija: Izmanto to pašu piegājienu kā pamatskolā basketbola spēlēs pret to resnuli. Proti, tev jādara viss tavos spēkos, lai jūs spēlētu pretējās komandās.

Hronisks depresants:

Vidēji tu atradīsi 3 līdz 4 HDs no 20-spēlētājiem. Viņus viegli atrast veroties chatā sūdzamies par to cik pilna sāpju viņu dzīve ir spēlējot spēli uz $2000 vērta Dell Dimension, ko vecāki uzdāvinājuši 16 gadu dzimšanas dienā. Visi mēģinājumi kaut ko pārtraukt (piemēram sakot "Ja jau tev ir tāda depresija kapēc to nedari neko citu bez Counterstrike spēlēšanas?") tiks sagaidīti ar "tu nesapratīsi.." vai arī ar sēriju dusmīgiem tekstiem par tavas mātes romantisko dzīvi.

Tipiskais gājiens: ieraudzīt pretinieku un nespēt savākt spēkus, lai nospiestu peles pogu lai šautu.

Stratēģija: Uzraksti pirmo rindu no kādas Marilyn Manson vai Nine Inch Nails dziesmas. Hroniskais depresants ķers momentu, aizverot acis un nospēlējot dziesmu prāta, kas attēlo cilvēku eksistences bezjēdzību un faktu ka tikai dažas grupas saprot sāpi par dzīvi bez priekiem. Tad viņš atgūsies un atklās, ka tu esi izmantojis situācijas priekšrocības un pieskrējis pie viņa, sadūris līdz nāvei, ļaujot visam pārējam serverim smieties uz NIN fanu rēķina. Divas uzvaras par vienas cenu!

Universitātes profesors:

Viņš ir gudrāks par tevi, un viņš nebaidās to izrādīt! Katra rindiņa, kas nāk no profesora klaviatūras ir tik pārpilna inteliģences, ka IQ plūdi parasti noved pie pakešu zuduma un servera nobeigšanās. Ja cits spēlētājs oponē vai pasaka ko nejauku viņam, tam seko tēzes par diferenciālaprēķiniem vienā rindā. Protams, viņš to dara pēc raunda sākšanās un viņa komandas rusha cīņā ar pretiniekiem, līdz ar to tiekot tikai trešdaļā ienaidnieks viņu nošauj spawn zonā, nosaucot par idiotu.

Tipiskais gājiens: sūta aizraujoši labas un domu pilnas ziņas, kas nesatur vārdus, kuriem būtu mazāk par četrām zilbēm.

Stratēģija: Pasaki viņam ka trigonometrija un algerbra ir viena un tā pati lieta, tikai ar dažādiem simboliem. Pēc veltīgiem tevis apmācīšanas mēģinājumiem, viņš metīs klaviatūru pret sienu, izleks pa logu un bļaudams skries uz mežu, nekad vairs ne redzēts ne dzirdēts.

Klaneris:

Šis puisi bija jau spēlētājs pirms spēlēšana vispār nāca modē. Kad tu vēl biji embrijs, klaneris bija embrijs savā mātes vedērā, spēlēdams Armor Battle uz mazas Intellivision sistēmas piestriprinātas pie placentas. Kad viņš bija četrus gadus vecs, viņš spēja pieveikt visus iekš Quake 3, kas bija ļoti iespaidīgi ņemot vērā faktu ka tas bija 12 gadus pirms Quake 3 vispār iznāca. Katrā spēlē, ko viņš jelkad ir spēlējis, vai tas būtu Quake, Doom vai SimToiletbrush, viņs ir apvienojies komūnās ar līdzīgi-apveltītiem spēlētājiem un vinnējis visus šajā specifiskajā onlain izklaides formā. Viņš izsmej visus vienkāršos muļķus, kas spēlē spēles ar stulbu iemeslu kā "for fun", un dzīvo priekš saviļņojuma kādu norailgunot.

Tipiskais gājiens: izvairas no visām tavām lodēm, izvilkdams pistoli un raidot lodi tev tieši starp acīm no 200 metru attāluma.

Stratēģija: izdomā gadījuma saīsinājumu piemēram "tpais" un lieto to regulāri. Klanneri baidās atpalikt no viedi runājošajiem, lai neizliktos par muļķiem, līdz ar to viņi jautās tev, ko tas nozīmē. Veido arvien jaunus vārdus (nav īsti svarīgi vai tie ir kādā loģiskā kārtībā vai kā tamlīdzīgu), maini akronīmus un atkārto. Turpini to darīt tik ilgi kamēr klaneris nomirs badā sava monitora priekšā. Būtu labi, ja tev pa rokai atrastos arī pārtika, lai būtu droši ka viņš nomirs badā nāvē pirms to izdarīsi tu.

Kiberstaigule:

Man nepatīk sagraut jūsu cerības, bet 99% 'sieviešu', kas spēlē CS ir 50 gadīgi sviedraini veči vai arī 10gadīgi nogribējušies sīči. Viņš pievienosies serverim ar niku Sexy Sniper vai arī [HOT] Angel_eyes, un viņš nekļūdīsies faktā, ka neviens necentīsies noskaidrot kāpēc 21 gadus vecai supermodelei vajadzētu spēlēt cs.

Tipiskais gājiens: Hej salduminj... neshauj mani ^^ *giggle* :* (love)

Stratēģija: Dari to kas liekas dabiski, nogalini viņu , tad izseko viņa IP, aizbrauc uz viņa mājām un piekauj ar dārza grābekli.

Reklāma
Reklāma
Reklāma




258 29 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 55

0/2000

vot viens labs raksxts par cs :D! 

38 2 atbildēt

Tu aizmirsi vēlvienu grupu  - real girls, kas spēlē csuemotion

katrā no šim grupām var atrast līdzībuemotion

14 0 atbildēt

emotion piekauj ar darza grabekli emotion  

10 0 atbildēt

Cs Iesūk* emotion

19 12 atbildēt

Te pilns ar kiberstaiguleem.

7 0 atbildēt

daļēji jau taisnība jau ir emotion es nepiederu ne pie vienas klases ja nu vienīgi pie klanera emotion

5 0 atbildēt

tad izseko viņa IP, aizbrauc uz viņa mājām un piekauj ar dārza grābekli. emotion taa reecu :)

5 0 atbildēt

Stratēģija: Dari to kas liekas dabiski, nogalini viņu , tad izseko viņa IP, aizbrauc uz viņa mājām un piekauj ar dārza grābekli. emotion tā smējos

 

4 0 atbildēt

Daļa par dārza grābekli būs jāpatur galvā emotion

2 0 atbildēt

Tu aizmirsi par galveno tipu, kas ir visplašāk izplatīts ar dažiem no tevis jau nosauktajiem sajaukumiem, tas ir, noobs,kas slēpjas aizstūriem un kastēm, un pēc tam dirš citiem, ka viņi čītojot, jo lielāka daļa, jau zina noobu mīļākās vietiņas un bieži vien vnk plēš uz haļa'vu un mēdz ieraut galvā, un tad tik sākas čatā rakstīšana.... emotion

Bet nopietni sakot cs 1.6 un css bija un arī tagad ir, vienas no mīļākajām spēlēm, ja nebūtu ta'du jefiņu un dauņu būtu krietni vien interesantāk spēlēt, taču tādi ir sastopami praktiski visās normālās onlaina spēlēs.

2 0 atbildēt

Zelta vārdi :D

0 0 atbildēt

Hujnja īstenībā. Katrs spēlē kā māk.

0 0 atbildēt

pārējos nelasīšu

0 0 atbildēt

Counter strike ir viena no tizlakajām spēlēm, ko zinu! Bet raksts ir labs emotion

0 0 atbildēt

Sociopāts ieslēgs debilu mūziku un pieliks klāt mikrofonu un teks, ka neko nedzird

0 0 atbildēt

Kurš grib sacensties ar mani? Te vispār spokos arī ir kāds steamed talants ar lielu CW, MIX skill? :D

0 0 atbildēt

Kapteinis stratēģija bļaus mikrofonā un skraidīs...

0 0 atbildēt

atkarībā no tevis nē nespēlēju šito mēslu.

1 1 atbildēt

smiekligs rakstiņš, bet kas ir CS un ko tik daudzi par to cepās?

0 0 atbildēt

COPY PASTE

0 0 atbildēt