local-stats-pixel fb-conv-api

eSport Motivējošais video | CS:GO27

155 5

es meģināju uztaisīt kautkādu motivējošo video...

Šito es taisiju 12stundas.

esat laipni un uzspiežat like.

komentējiet..

Un varat abonēt manu kanālu YouTubē : GamePlayerLV



155 5 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Sīkajiem zadrotiem ahuenais mērķis tagad ir ...

4 0 atbildēt

+ par montāžu,efektiem,labām motivācijas runām,bet..KO šim video ir jāmotivē?Spēlēt CS? Nezinu vai tā ir lieta,kurai vajag motivācijas video.Tie,kas runāja tevis iekopētjaos video runāja par ko krietni nopietnāku un grūtāku,jo būsim reālisti,lai tu CS padarītu par kautko tiešam vērtīgu,lai tas būtu tavs sapnis,tev ir jābūt fenomenālam,un ja tu nāc no Latvijas tev ir jābūt GW ,World Edit,Skadoodle,GetRight utt vienā personā..

3 0 atbildēt

Skilz.lv ir redzēts,spēlēja 3.šķiras turnīrā pret rumāņu vai ulgāru Volgare. Par to jau es runāju-mūsu tīmi (cik nu viņu ir) kuļās tepat pa Latviju,Lietuvu,moš Krieviju,bet nekur nopietni neizsitās..Nav tā potenciāla laikam,nezinu..

0 0 atbildēt

Es to maču redzēju jau kādu laiciņu pasen.

0 0 atbildēt

Manis minētais mačs ar Volgare bija kautkad pavasarī.Es tam visam sekoju periodiski-brīvākā brīdī ik pa kādam pāris nedēļām,mēnesim,paskatos papētu un tā..Pats paspēlēju,kādu skiniņu cslounge uzmetu,bet teikt ,ka nopietni interesējos nevaru.

0 0 atbildēt

mmmm , kam es to nozagu ? es paņēmu csgo momentus un frag movie , speech u.t.t un saliku kopā... vecīt , tu domā , ka es pats varu ierunāt visu tik motivējoši , un visu uzfilmēt ar dronu ? ja tu tā domā , tad tu maldies... un nja netērē laiku man spamojot ar CAPS LOCK , ka es esmu gejs vai kautkas tam līdzīgs.. man ir meitene un nja vecīt.. tew laikam dupsis deg , ka tu man spamo emotion , man nāk rēka šito lasot ... emotion pls turpini.

0 0 atbildēt

labs, labs, man patika! emotion

0 0 atbildēt

Klausies vecais shitas video ir labs bet kada vel motivacija? motvacija spelet pie pc csgo un palikt resnam? labak butu uztaisijis video motvaciju kachaties un padarit sevi skaistu nevis kautkadu motvaciju prieks csgo laik bro wtf???? 

0 0 atbildēt

teikšu tieši, LOL kapāju, bet šitais man allaž ir licies s..ds

0 0 atbildēt

Vajadzēja tev labāk ieliktu kur cāsto spēli Anders vai Semmlers vai kāds cits ar hype saistīts casters

0 0 atbildēt

ko es nozagu? argumentus ludzu newis tukšu runāšanu emotion

0 0 atbildēt

man ir 15gadi. es tos video paņēmu un description norādiju avotu tu pajobak, sanāk , kad taisa kautkādu filmu , un izmanto youtube avotus , tā ir zagšana ? tu esi sists mans draugs. izlasi lejā desc manam vid. a sor nemaki lasīt emotion

0 0 atbildēt

nju ja tu te ar mani , kā tu saki , Dauni 12 gadīgo strīdies , tas liecina par ktko , ka tev , piemēram , nav dzīves.

tu krities tik zemu  , ka strīdies ar dauni , kuram 12 gadi.... (facepalm)

0 0 atbildēt