local-stats-pixel fb-conv-api

V#005: Portatīvais dators geimingam?4

103 2

Sveiks! Ja Tu vai kāds no paziņām ir aizdomājies par portatīvā datora iegādi izklaides nolūkiem uz rudens sezonas sākumu vai ziemassvētkiem, noskaties mana vloga 5. ierakstu. Varbūt liks aizdomāties par dzīvi vai arī vienkārši ierosinās vēlmi piespiest "dislike" manai neapdomīgajai rīcībai, kas iespējams pazudinās daža laba sapņus..

P.S.
Uzraksti lūdzu, ko Tu domā par šo tēmu..

103 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ieliku pirmo mīnusu! Šī tēma ir tik pat subjektīva, kā vienam taisīt vlogu par mūzikas stiliem.  Pats sev iegādājos nesen portatīvo, tieši spēlēm. Stacionārais man ir - bet tākā sanām pa vasaru braukāt uz laukiem, daudzreiz arī darbi, kad iekrājas - palieku darbā pa nakti, tad stacionāro staipīt līdzi ar visiem pričendāļiem nav patīkami(visa pakošana/stiepšana)  Mājās man viņš čuč līdz nākamajam braucienam vai darbam. Vai lieki izmesta nauda? Nemaz nē, lielākā daļa šādu spriedelētāju pērk mobīlos pa 800-1000euro un beigās viss ko ar viņu dara ir zvana un saņem zvanus, pa laikam sūtot kādu īsziņu un ielienot internetā. Takā portatīvais nav nekādā gadījumā izmesta nauda, jo protams, Tu vari arī jaunās spēles uz 10-15fps rukāt uz kāda lētā mūdža, bet tur jau zūd visa jēga geimingam uz portatīvā datora. Takā tas ir tikai un vienīgi Tavs viedoklis, neredzu jēgu! Man ir jaudīgs portatīvais dators, kas velk visas manis spēlētās spēles uz high-ultra settingiem, kurš dzesē labi un vēl jo vairāk bača tur daudz labāk nekā lētā gala datori, ja sēžot vilcienā izdomāju pāris stundas ko pakapāt. 

Protams, tas jau sen zināms, ka 1k portatīvā jaudu var pārsist ar 500euro stacionārā jaudu, bet ne vienmēr sanāks viņu vilkt sev līdz, kur Tev vajag austiņas/klaviatūru, pašu kasti un vēl monitoru - visu smuki sapakot, lai neatsistu vai nonolauztu ko + vēl transports, ar ko to visu nogādāt.

Labāk būtu paspriedelējis par tiem idiotiem, kas pērk aifonus un taisa selfijus...pastāsti viņiem, ka lētāk sanāk nopirkt ļoti labu tableti, labas kvalitātes ziepīti un vēl arī prastu mobilo ar kuru zvanīt.....un beigās vēl nauda paliks to pašu iepirkt arī kādam radiniekam!

4 0 atbildēt
Gaming laptops ir tieši tas, ko man vajag. Paņemu laptopu un gandžas maisu, dodos ciemos pie čoma, kur vēl 3 atnākuši ar laptopiem. Šķiļam un geimojam.
1 0 atbildēt