local-stats-pixel fb-conv-api

Terapong - Latvijā radīta mobīlā spēle3

Terapong iespējams lejupielādēt Google Play. Tā ir vienkārša, bet saistoša spēle, kas piedāvā pilnīgi jaunu skatījumu uz klasiskajām spēlēm, kuras mēs savulaik spēlējām.

Kad kāds saka "klasika", runājot par spēlēm, ir grūti nedomāt par kubikiem un bumbiņām. Šī ir spēle, kas dos iespēju ikvienam iegrimt nostalģijā trīs dimensijās.

Terapong pēc būtības apvieno tradicionālo šādu spēļu ideoloģiju, dāvājot tām mūsdienu elpu.

Spēlētājs kontrolē kameru, iznīcinot krāsainos klucīšus, tādejādi krājot punktus, bet tas jādara veikli, jo laiks ir ierobežots.

Ikviens, kurš atminas deviņdesmito gadu Brickout spēles uz tādām spēļu konsolēm, kā Game Boy, Sega vai Brick Game, būs patīkami pārsteigts par šo jauno 3D versiju.

Terapong ļauj izvēlēties grūtības pakāpi, no trīs līdz piecu krāsu formām. Šīs formas satur arī īpašus kubikus, kas palīdzēs iziet līmeni ātrāk. Spēlētājam uzsākot spēli kā dāvana tiek piešķirti visi trīs spēles “Čīti”, jeb Powe-ups (pa divi no katra), tādējādi padarot līmeņu iziešanu elementāru. Power-ups spēlētājs var nopirkt par savāktajiem punktiem.

Terapong ir pieejams lejupielādei visām Android ierīcēm, pilnā (maksas) versijā, gan Demo (bezmaksas) versijā. Pilno versiju var iegādāties tikai pa 0,99 eiro centiem.

Izmēģini un padalies iespaidos!

p.s. man pašai ļoti patika :D Pat nopirku pilno versiju un vēlāk Latgalītē sameklēju Brick boy :D



33 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Nau slikta bet man apnika pec 30 sekundēm
0 0 atbildēt