local-stats-pixel fb-conv-api

Ieskats Android aplikāciju izstrādē ar sociālā portāla piemēru44

355 2

Jeb ēnu diena Android aplikāciju veidošanā. Vēlies redzēt, kā tās top? Lasi šeit! emotion

Mūsdienās gandrīz katram otrajam kabatā ir kāds viedtālrunis - dažiem tas ir iPhone, dažiem - Windows Phone, bet ļoti lielam skaitam - ar Android aprīkots.

Viedtālruņi ar Android operētājsistēmu ir pievilcīgi ar savu plašo cenu klāstu, milzīgo programmatūras izvēli, turklāt tiem ir kāda brīnišķīga īpašība - ar tiem var veidot Android aplikācijas. Tas neprasa itin nekādu papildus aprīkojumu, jo dators, viedtālrunis un USB kabelis katram droši vien jau ir. Aplikāciju veidošana - izklausās sarežģīti? Šajā rakstā parādīšu, ka tas tomēr ir iespējams, un tas ir pat diezgan vienkārši. Uztaisīsim tādu, lai saprastu, ka nemaz tik briesmīgas tās sarežģītās lietas nav.


Kas būs šis raksts:

- Uzskates līdzeklis, kā aplikācijas vispār top. Gluži kā "no putna lidojuma", pa solim vērojot procesu, nevis iedziļinoties detaļās.
- Pa vidu uzzināsiet arī šādus-tādus Android programmēšanas terminus un elementus, lai jūs varētu pazīmēties draugu priekšā ar gudriem vārdiem. emotion

Iesācējiem, kas šai lietai pieiet nopietni un grib paši ar savām rokām sākt no pamatiem, Internetā ir tonna Android kursu un vēl 3 mazas piekabītes piedevām. Un pilna jūtūbe.

Kā šeit nebūs:
- Šis raksts nebūs garlaicīgu, detalizētu koda rindu apkopojums

Vai esat gatavi skatīties, kā top aplikācija? Tad sāksim! emotion Šajā piemērā taisīšu prototipu spoku aplikācijai - aplikācijas jau pašas vēl nav, tāpēc varam brīvi izpausties, pafantazējot par risinājumu.

« 1  2  3 »
355 2 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Vienkārši super raksts! Malacis  emotion  

''Protams, nedrīkst aizmirst arī lietotājus, kuri ir iecienījuši rakstīt ar krāsiņām! ''     emotion   emotion  

9 0 atbildēt

Forši!

Varēji mazliet paplašināt rakstu ar tēmu, kāpēc Android aplikācija noteikti ir labāk (vai arī nav) par vienkārši korekti uztaisītu veblapu, kas paredz mobilo pieslēgumu?

Bet, protams pluss!

Viss kas attīsta domāšanu ir pozitīvi vērtējams.

8 0 atbildēt

+

Te viss izskatās tik vienkārši, bet ne velti aplikācija netiek taisīta. Ir šķēršļi, kas rezultētos ar regulāriem gļukiem un beigās nemaz neatmaksātos. Lieks čakars. Tāpēc tiek pilnveidota web versija.

8 0 atbildēt

 emotion diezgan neslikti

6 0 atbildēt

Es gribu notestēt! emotion 

5 0 atbildēt

Trīs desmit piektais   emotion 

5 0 atbildēt

Bet ir viena problēma!

Ja smartfons ielādē korektu (uzsveru - korektu) mājas lapas versiju mobilajam telefonam, tas patiešām varbūt ir nedaudz lielāks apjoms, bet - ir aktuāls! Ja tu orientējies šajā tēmā, tad noteikti zini, ka ir iespējams (un ir ļoti vienkārši) uzrakstīt kodu, kas identificē lietotāja pārlūku (ar visām nepieciešamajām detaļām), lai pāradresētu to uz advancēti sagatavotu kodu.

Ja ir atsevišķa aplikācija, tā ir nemitīgi jāsinhronizē ar mājas lapas satura (sruktūras) izmaiņām.

Ne katrā web uzņēmumā ir resurss, kas to var paspēt un spēt realizēt.

Bet tā - vispārēji ņemot, protams, aplikācijai ir reālas priekšrocības.

4 0 atbildēt

Es nojaušu, kā programēšana un aplikāciju izstrāde notiek un man ir intelektuāli labs ķēriens uz šadām lietām, bet es nekādīgi nevaru sevi piespiest iemacīties kādu programmēšanas valodu. Vienalga vai es ņemu pa tiešo no YouTube pamācībām un lādēju iekšā kādu softu vai arī ņemu online 'courses', pēc dažām minūtēm no visa tā, kas tur ir nogurstu un atmetu ar roku. Ļoti gribās to iemācīties, bet vienmēr tas sāk šķist par sarežģītu un, ka pārāk daudz jāatceras un uzreiz atmetu :/

5 2 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

What a waste of phone memory.

3 5 atbildēt